Η Samsung κυκλοφόρησε ολόκληρη εφαρμογή για να διαφημίσει τα Galaxy S9 / S9+

Samsung κυκλοφόρησε εφαρμογή διαφημίσει Galaxy S9 S9+, Η Samsung κυκλοφόρησε ολόκληρη εφαρμογή για να διαφημίσει τα Galaxy S9 / S9+

Από την στιγμή που ανακοινώθηκαν τα Galaxy S9 / S9+, η Samsung τα προωθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ο Κορεάτης κατασκευαστής επενδύει αμέτρητα ποσά στο μάρκετινγκ, κάτι το λογικό, αφού μιλάμε για τις high-end προτάσεις του στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Η νεότερη… ιδέα της Samsung για να διαφημίσει τα Galaxy S9 και S9+ φαίνεται πως είναι μια εφαρμογή που μπορεί κανείς να κατεβάσει ελεύθερα από το Google Play Store. Η ονομασία της είναι “Experience app for Galaxy S9/S9+” και μέσω εκείνης οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες, τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των νεότερων Galaxy S εκπροσώπων. Το app θα ξεναγήσει τους υποψήφιους αγοραστές σε όλες τις νέες λειτουργίες που κρύβουν τα S9 μοντέλα στην φαρέτρα τους, πείθοντας τους να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός εκ των δύο (κλασικής η Plus έκδοσης). Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα από πλευράς Samsung, αφού πλέον δεν χρειάζεται κάποιος να επισκεφτεί ένα κατάστημα για να δει κάποιο σχετικό demo που αφορά τα νεότερα smartphones της.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Sammie διατηρήσει το συγκεκριμένο app και για τις μελλοντικές κυκλοφορίες της, όπως το επερχόμενο Galaxy Note 9. Το σίγουρο είναι πως ο κατασκευαστής κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διαφημίσει και να προωθήσει τα Galaxy S9 / S9+. Φυσικά, από όλη αυτή την “εκστρατεία” αναμένει να δει τους αριθμούς των πωλήσεων να αυξάνονται, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Θα καταφέρουν οι φετινοί Galaxy S εκπρόσωποι να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών; Είναι κάτι που θα μάθουμε μέχρι τα τέλη της φετινής χρονιάς.

Samsung κυκλοφόρησε εφαρμογή διαφημίσει Galaxy S9 S9+, Η Samsung κυκλοφόρησε ολόκληρη εφαρμογή για να διαφημίσει τα Galaxy S9 / S9+

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ante_geia

Μπας και πουλήσει κάνα κομμάτι παραπάνω. Άμα θέλει να πουλήσει να το πάει 2 κατοστάρικα κάτω να δεις τι θα γίνει. Ο ανταγωνισμός πλέον δεν σηκώνει ακριβά κινητά. Εκτός άμα είσαι Apple.

Nikthegreek777

apple και κουρεφαξαλα… Είδαμε το x τραγικό κινητό… Τα samsung απο s8 και μετα έτη φωτός μπροστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.