Samsung: “Εξαιρετικά απίθανη” η παρουσίαση του Galaxy S9 στην αρχή του έτους

Samsung Galaxy S9 εξαιρετικά απίθανη παρουσίαση, Samsung: “Εξαιρετικά απίθανη” η παρουσίαση του Galaxy S9 στην αρχή του έτους

Οι πληροφορίες, οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με τα επερχόμενα Samsung Galaxy S9 θα εμφανίζονται μόνιμα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση τους. Εδώ και καιρό υπήρχαν αναφορές για παρουσίαση των δύο συσκευών νωρίτερα, λόγω της ξέφρενης πορείας του iPhone X στην αγορά, αλλά η συγκεκριμένη φήμη ακούγεται σχεδόν κάθε χρόνο για τα εκάστοτε Galaxy S μοντέλα.

Θα αλλάξει όμως η Samsung την τακτική της φέτος; Κατά πάσα πιθανότητα, φαίνεται πως ο Κορεάτης κατασκευαστής δεν θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του για χάρη της επετειακής iPhone έκδοσης, παρά τον πακτωλό (υποτιθέμενων) έγκυρων πληροφοριών που υπονοούσαν το αντίθετο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Korea Herald στο οποίο φαίνεται να μίλησαν στελέχη της Samsung, σημειώνοντας πως το ενδεχόμενο παρουσίασης των Galaxy S9/S9+ στην φετινή CES, δηλαδή στις αρχές του 2018, είναι “εξαιρετικά απίθανο”. Μάλιστα, οι μόνοι άνθρωποι που θα δούν τα πολυαναμενόμενα smartphones νωρίτερα της παρουσίασης τους είναι όσοι εργάζονται πάνω σε αυτά και κανείς άλλος.

Samsung Galaxy S9 εξαιρετικά απίθανη παρουσίαση, Samsung: “Εξαιρετικά απίθανη” η παρουσίαση του Galaxy S9 στην αρχή του έτους

Όπως όλα δείχνουν, για άλλη μια χρονιά η Samsung θα διαψεύσει τις φήμες, παρουσιάζοντας τους high-end εκπροσώπους της στα τέλη του χειμώνα ή κατά την διάρκεια του τριμήνου της άνοιξης, όπως μας έχει συνηθίσει. Βέβαια, οι υπεύθυνοι της Sammy που υποτίθεται πως επικοινώνησαν με την Korea Herald δεν απέκλεισαν εντελώς το ενδεχόμενο ανακοίνωσης του smartphone σε περίπου έναν μήνα από τώρα, οπότε ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουρά την περίοδο επισημοποίησης των Galaxy S9 και S9+.

Το σίγουρο είναι πως οι δύο συσκευές θα βρούν μπροστά τους ένα από τα πιο πολυσυζητημένα iPhones της ιστορίας, το iPhone X. Οι Κορεάτες μάλλον θα κρύβουν μερικούς άσους στο μανίκι τους για να τραβήξουν τα βλέμματα τόσο του τεχνολογικού κοινού, όσο και των υποψήφιων αγοραστών. Όσο περνάνε οι ημέρες θα αναδύονται όλο και περισσότερες ειδήσεις από τα… έγκατα των Κορεάτικων εγκαταστάσεων της Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
True

Αν ειναι σαν την φωτογραφια θα μας τρελανει! Αλλα πιστεω την μεγαλη αλλαγη θα την κανει στο S10 μiας και ειναι τα 10χρονα της galaxy σειρας.

bezilys

@ true story

KostasB

Τα σχέδια μου αρέσουν πολύ. Χαίρομαι που στο πάνω μέρος το πάει ευθεία χωρίς να διακόπτεται η οθόνη. Αν ήταν και εντελώς επίπεδη η οθόνη θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον ας έχει όσο μικρότερες καμπύλες γίνεται δεξιά και αριστερά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.