Samsung SC-03F, Το πρώτο Tizen smartphone δεν ανακοινώθηκε ακόμα

Μια από τις πρώτες χώρες που αναμένεται να υποδεχθεί smartphones με λειτουργικό σύστημα Tizen OS θα είναι η Ιαπωνία, με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη Samsung (μπροστάρη του Tizen) και έχει στο τελικό στάδιο ένα μοντέλο με κωδική ονομασία SC-03F. Η ανακοίνωση φαίνεται όμως ότι και πάλι καθυστρεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν τώρα στο φως της δημοσιότητας, το Tizen smartphone της NTT DoCoMo ήταν να παρουσιαστεί επίσημα τώρα στις 16 Ιανουαρίου αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει για αδιευκρίνιστους λόγους. Φαίνεται ότι Samsung και Intel δεν είναι έτοιμη ακόμα για το μεγάλο λανσάρισμα και αναμένουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Αν περιμένετε με αγωνία το νέο λειτουργικό σύστημα Tizen να σας ενημερώσουμε ότι στο τραπέζι υπάρχει ακόμα μια ημερομηνία. Στα τέλη Φεβρουαρίου λίγες μέρες πριν την έναρξη της ετήσιας έκθεσης MWC 2014 στη Βαρκελώνη, λέγεται ότι έχει προγραμματιστεί event και θα γίνουν γνωστές οι εξελίξεις πάνω στο λειτουργικό σύστημα Tizen και γιατι όχι ίσως εκεί έχουμε επιτέλους και την πρώτη εμφάνιση.

Samsung SC-03F, Samsung SC-03F, Το πρώτο Tizen smartphone δεν ανακοινώθηκε ακόμα

[via]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Tizen ακουμε και Tizen δε βλεπουμε…

alexandros κ

το tizen μου θυμίζει το γιγάντιο καλαμάρι στον ειρηνικό:όλοι ξέρουν ότι υπάρχει,αλλά,κανείς δεν το έχει δει ποτέ………..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Gear China Chip Japan

ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κινέζικων τσιπ

Μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας, όπως οι ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία βάζουν περιορισμό των εξαγωγών ορισμένων προηγμένων μηχανημάτων κατασκευής τσιπ στην Κίνα.

Business featured Samsung Tizen

Samsung: Κλείνει το κατάστημα εφαρμογών Tizen

Από φέτος, το κατάστημα εφαρμογών Tizen της Samsung δεν είναι πλέον προσβάσιμο, τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες χρήστες.

Gear NTT Docomo

Έρχεται το drone χωρίς έλικες! [video]

Η NTT DOCOMO, INC, η κορυφαία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Ιαπωνίας με περισσότερους από 83 εκατομμύρια συνδρομητές, ανακοίνωσε την πλήρη ανάπτυξη ενός drone χωρίς έλικες.