To μυστηριώδες Samsung SM-G750A θα είναι ένα compact Galaxy S5;

Πριν κάποιο καιρό είχε ακουστεί ότι η Samsung μπορεί να επεξεργάζεται μια πιο “ελαφριά” έκδοση του Samsung Galaxy S5. Ωστόσο ο κατασκευαστής μάλλον προσανατολίζεται σε κάτι διαφορετικό καθώς η ίδια η Samsung στη σελίδα της εμφάνισε ένα smartphone με το όνομα SM-G750Α και το οποίο μπορεί να είναι μια συμπυκνωμένη παραλλαγή της μελλοντικής της ναυαρχίδας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το SM-G750A θα έχει οθόνη με ανάλυση 720p και η συχνότητα του επεξεργαστή δεν θα είναι παραπάνω από 2.3 GHz. Αυτό σημαίνει ότι το SoC θα είναι τουλάχιστον ένας Snapdragon 800. Φυσικά δεν αποκλείουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορεί να έχει το ίδιο SoC με το Galaxy S5, τον Snapdragon 801 MSM8974-AC.

Πιθανότατα το SM-G750A θα μπορούσε να είναι η απάντηση της Samsung στο το Sony Xperia Z1 Compact αλλά σε πολύ πιο συμπυκνωμένη μορφή.

, To μυστηριώδες Samsung SM-G750A θα είναι ένα compact Galaxy S5;
Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Samsung Galaxy S5.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Καντο 4.5 ιντσες μεχρι 4.7 και το πηρα

tomnot

Αντε αρχίσαμε με galaxy s5 mini/active/duo/neo/turbo/gts/mkii. Πας σε ενα καταστημα και αναγκαστικα βλεπεις σχεδον μονο samsung

Tom

Tomnot αυτο ειναι αληθεια πεφτει πολυ προωθηση στα καταστηματα για την samsung.

Και οχι μονο στα κινητα της προαλλες ειχα παει και κοιτουσα κατι macbook και μου ελεγε ο πωλητης να παρω το samsung ultrabook (στα ιδια χαρακτηριστικα εν τω μεταξυ και με πιο ακριβη τιμη) γιατι η samsung ειναι πολυ καλη εταιρια και οτι με τα macbook θα ειμαι κολλημενος στο οικοσυστημα της apple. Τα οποια εστω να δεχτω οτι ειναι σωστα αλλα αν κοιταω mac ρε φιλε θελω mac γιατι μου λες να παρω PC? 😛

Σορρυ για το off topic απλα ηθελα να τονισω οτι αυτο που λεει ο φιλος ειναι σωστο και οχι μονο λογω 100 διαφορετικων galaxy.

jonjon

@Tom+1 έχεις καταλάβει ότι αν κάνει το techblog διαγωνισμό με το s5 θα το πάρεις εσύ η εγώ , είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε πει κάτι καλό 😉

Tom

Χαχα! Θα γινει ετσι αν το καρμα οντως λειτουργει σωστα και παντα. Διαφορετικα θα συμμετασχουν 500 ατομα 😀

Sot11

Ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα… Πάλι θα καινοτομισει η samsung…
Ποτέ θα βγάλει τις premium συσκευές που έλεγε να δούμε τίποτα καλό;;; Άντε samsung γιατι απο σκ@@α χορτάσαμε..!

Darth

@Tom πρόσφατα και εγώ μπαίνω σε ένα κατάστημα βλέπω tablet (απλώς χαζεύω κλασσικά, είχα πάει να πάρω ενα βιβλίο) πλησιάζει πωλητής πάει να πει “σας προτείνω ga..” δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον κόβω, “οτιδήποτε φίλε αλλά οι άλλο samsung σιχάθηκα” αυτός “μα γιατί είναι τα καλύτερα”……. λέω τα μαθα τα καλύτερα τους
χαχαχα προώθηση που πέφτει είναι τρελή μιλάμε σε λίγο σε χαρτί τουαλέτας θα το βλέπουμε

Sot

@darth
Είναι πολιτική της Samsung τα καταστήματα να έχουν περισσότερο κέρδος από τα προϊόντα τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους της εξάπλωσης Samsung.

anergos

Sot …ετσι ειναι ο ανταγωνισμος αν μπορουν ας δωσουν και οι αλλες εταιριες το ιδιο..its so simple..

Darth

@gang δεν αντέχω οτιδήποτε και οποιονδήποτε φέρονται έτσι είτε είναι Samsung είτε Apple είτε Huawei δεν με νοιάζει αυτό μια..
Sorry μετοχέ 🙂

Sot

@anergos
Είναι δύσκολο να γίνει από τις περισσότερες εταιρίες. Γιατί πολύ απλά η Samsung είναι κατασκευαστής κι όχι συναρμολογητης. Δηλαδή κατασκευάζει τα περισσότερα μέρη τον smartphones η ίδια. Άλλες εταιρίες παραγγέλνουν τα μέρη από αλλού και κάνουν τη συναρμολογηση έτσι έχουν περισσότερο κόστος παραγωγής.

Teo

Παντως το κινητακι πλησιαζει πολυ την συσκευη που θα ηθελα αλλα δεν υπαρχει αυτη την στιγμη: Amoled οθονη 4,5-4,7 ιντσες (αν ειναι HD ή FullHD δεν με τρελαινει) και 800αρη Snapdragon.Τωρα αν εχει υποδοχη για sd, καλουτσικη μπαταρια κ καμερα, αν οχι σαν του S5 αλλα τουλαχιστον σαν του S4, τι αλλο να ζητησει κανεις;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.