Samsung SM-G906S, Με Snapdragon 805 και 3GB RAM;

Χθες, το Samsung SM-G906S με οθόνη QHD έκανε την εμφάνιση του στην λίστα του GFXBench, χωρίς όμως να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. Λίγες ώρες αργότερα, το GFXBench ανανέωσε την καρτέλα πληροφοριών, προσθέτοντας επιπλεόν στοιχεία για την συσκευή.

Ειδικότερα, η σελίδα αποκαλύπτει ότι το “μυστηριώδες” Samsung SM-G906S έχει οθόνη QHD 5.2 ιντσών (2560 x 1440 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 805 (2.5GHz Krait 450), Adreno 420 και 3GB RAM. Η εσωτερική του μνήμη είναι 32GB και τρέχει Android 4.4.2 KitKat. Επίσης, έχει πίσω κάμερα 16MP και μπροστινή 2MP.

Όπως φαίνεται, οι φήμες για την δημιουργία μίας βελτιωμένης έκδοσης του Samsung Galaxy S5 δεν αποκλείεται να βγουν αληθινές.
, Samsung SM-G906S, Με Snapdragon 805 και 3GB RAM;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Σωστή κίνηση. Ο ανταγωνισμός στο Android είναι σκληρός. Όταν οι άλλοι βάζουν 3gb ram δεν μπορείς εσύ να μείνεις στα 2.

Alexis

Λετε να εχει και μεταλλική κατασκευη;

Τομ

Αυτο σκεφτομουν και γω. Αν εχει μεταλλικη κατασκευη και τιμολογηθει στα 800-850 ειναι πολυ μ@λ@κισμενη κινηση εκ μερους samsung. Ας βαλει αυτο στα 700 και ας ριξει το galaxy s5 το κανονικο στα 600 αν ειναι ετσι. Η HTC χαζη ειναι δηλαδη που εβαλε 90% μεταλλο;

Teo

Μα ρε παιδια…759 κανει στην Ελλαδα..Στο εξωτερικο το βρισκεις με 650, με την τιμη να εχει πτωτικες τασεις πριν ακομη κυκλοφορησει…

Alexis

Ναι όντως! Θα ανεβει στον Θεο η τιμη με τετοια specs και μεταλλική κατασκευή! Θα ηταν πολυ εξυπνη κινηση να το φερει 749 και να ριξει 600-650 το απλο S5! Σίγουρα πολλοί θα άλλαζαν την γνωμη τους για την samsung που τελευταια τα έχει κανει σκ@τ@! Παντως αυτες ηταν οι πρωτες φημες του s5 και στην παρουσιαση ολοι περιμεναν να δουν αυτο! Γι αυτο η ολη απογοητευση! Τωρα ποιος ξερει! Θα δειξει!

Lefteris

Εγώ πάντως είμαι πιο προσγειωμενος για αυτό το θέμα καταρχήν το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για κορεάτικο μοντέλο λόγω του s στο τέλος, βλέπε s4 με τον 800αρι ονομάζεται E-330S, χωρίς να αποκλείω την κυκλοφορία του και σε κάποιες άλλες χώρες. Άρα δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα ακριβώς ίδιο s5 με βελτιωμένα χαρακτηριστικα… Αν και μακάρι να διαψευστω!

Nio

Ειδαν την απογοητευση απο το hansaplast κ βγαζουν σε ενα μηνα καλυτερο???
Αυτα ειναι.!! Κορυφαια εταιρεια…! Αντε καινουρια ναυαρχιδα καθε μηνα λοιπον…

bill1989

μηπως ειναι το note 4 ???

enki

Τα ελεγα παιδες..καντε υπομονη ελεγα..κινηση ρουατ ματ απο την samsung!!!μπραβο να ειναι αληθινες!!

NikozIO

Αν δέν φτάσει 4 gb ram σαν το pc μου εγώ δέν πέρνω! Πρέπει να πάρουμε κάτι χαμπάρι! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΟΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ δεν βλέπεις προκοπή! Βλέπε WP 8.1 (Που τρέχει σε μονοπύρηνους μέλι), άντε δέν λέω IOS γιατί υπάρχει αντίλογος.

Dfl

Δεν εχει να κανει το λειτουργικο οπως το παρουσιαζεις. Εχει να κανει με την εκδοχη της SAMSUNG και μονο αυτης.
Το nexus 5 και το optimus G μου σβηνουν τα παντα στο smoothness γιατι απλα εχει γινει σωστη δουλεια.
Οτι παπ@ρ$ κανει η samsung, δεν σημαινει οτι φταιει το android.

anyway, με τετοια αναλυση δε θα παρω ευχαριστω.
Καθε χρονο ανεβαζουν τις αναλυσεις και χρειαζονται 3 γενιες επεξεργαστον για να φτασουμε την αποδοση και την μπαταρια που ειχαν οι προηγουμενες συσκευες.
Θυμα δεν ειμαι, cya

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Το Galaxy F μήπως είναι???

τασος_μιχ

καταρχας δεν υπαρχει η φημολογούμενη σειρα f της σαμμυ…το ειχε επιβεβαιωσει..αυτη η συσκευη αν οντως ειναι στις 5.2 ιντσες δεν μπορει να ειναι το note 4..αρα ισως να ειναι καποιο λεγόμενο galaxy s5 plus η κατι τετοιο…και σιγα μην ειναι απο μεταλο…για την samsung μιλαμε..

dark_master

@ enki το ρουα ματ που το είδες? Τη τιμή του S5 την έχεις δει? Εκτός και αν θες να ακολουθήσει η Samsung τη κίνηση της Sony (μια ναυαρχίδα το εξάμηνο)
Μη κρίνεις ένα κινητό πως θα δουλεύει μόνο από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά από την εμπειρία χρήσης του… Διαφορετικά θα ισχύει πάντα ότι το android θέλει 80 πύρηνο επεξεργαστή για να δουλέψει καλά και 100GB RAM.

enki

κ το s4 ετσι ειχε ξεκινησει…απλα δεν ηταν αυτο που περιμεναμε!!!

Mimis

Έτσι, ξεφτίλισε μας παντελώς !!
Ναυαρχίδα κάθε εξάμηνο..
Γελάω…
Α ρε Σαμμυ..

Island

Κάποιοι ήδη έχουν αγοράσει το S5…..θα χαρούνε παρα πολύ.

Φτιάχτηκε η μέρα τους.

anergos13

Η κινηση ειναι λογικη.(θυμηθειτε οτι στην παρουσιαση του s5 ανεφερε το episode 1 ….αρα τωρα ερχεται το episode 2) Δεν υπηρχε περιπτωση να μεινει σχεδον 4 μηνες πισω η sammy .
(Μαιο βγαινει ο 805…note 4 βγαινει τον 9/14).
Με αυτη την κινηση θα μπει σφηνα στο g3 και θα αναχαιτησει τις οποιες απωλειες θα εχει απο τους υπολοιπους συμπαιχτες του android αλλα και θα θεσει ισχυρες βασεις για να αντιμετωπισει με τον ποιο πειστικο τροπο το επερχομενο iphone 6.
Θα ειναι νομιζω η ολοκληρωση σε ενα υψηλοτερο επιπεδο του s5 που δυστυχως το αδικει μονο ο σχεδιασμος γιατι σε ολα τα υπολοιπα ( οθονη , καμερα ,μπαταρια) απ οτι διαβαζω τα παει εξαιρετικα…
Επισης η στιγμη που εμφανιζεται η συγκεκριμενη πληροφορια ειναι πολυ σωστη γιατι ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΕΙ ΤΟ S5 ….θα γνωριζουν οι υποψηφιοι αγοραστες οτι ερχεται και επομενη ανωτερη εκδοση.
Το S5 αυτη την στιγμη δεν το χει παρει κανεις…εδω δεν εχει βγει ακομη για test στα τεχνολογικα sites…
Το ερωτημα που παραμενει βεβαια ειναι ο σχεδιασμος…εγω περιμενω Εκπληξη..,

Patrinos

Α μπράβο αυτη την εβδομάδα δεν είχε βγάλει μοντέλο η samsung και είχα ανυσηχησει…..δεν καταλαβαίνει οτι με το να βγαζει ασταματητα μοντελα ιδια δεν κερδίζει τιποτα και χανουν και τη μεταπωλητική τους αξία.?εγω πήρα περυσι το xperia z1 ήταν τότε το καλύτερο της αγορας με διαφορά κι επειδη παραμένει ακομα κορυφαίο (κυριως τα 21mp καμερα και τους φακούς δεν τα εχει αλλο κινητο ακόμα) δεν εχει χάσει την αξία του….και τωρα μετα απο τοσο καιρό θα βγάλει z2

akis

Μετά από πολλά χρόνια, υποστηρικτής της Samsung, βρήκα τον Ήλιο στο Z1 compact. Βαρέθηκα να βγαίνει ένα νέο μοντέλο κάθε δέκα μέρες σε απίστευτα εξωφρενικές τιμές.

Αν η Κορέα αλλάξει ποιότητα υλικών και τιμή τα ξανά λέμε.

Nd

Ανεργε13 τα εχουμε πει 40 χιλιαδες φορες..
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η SAMSUNG EXEI 2 3 UNPACKED ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ EPISODEx
1 SGS
2 NOTE
3 οτι αλλο εχει να παρουσιασει

Ναι οκ μερικοι ειδατε πρωτη φορα το “ep1” μετα απο 4 χρονια. Φτανει ομως με αυτο..

Επισης το παπαπανω ειναι “ΦΗΜΗ” τοσα χρονια εχουμε ακουσει τις παναγιας τα ματια και ουτε τα μισα δεν ειναι αληθεια. Μερικοι κανετε λες και ψαχνεται αφορμη για να κραξετε κατι ακομα και αν αυτο το ειπε ο μπαμπης ο σουγιας.

Τομ

Κραχτε την samsung που βγαζει μοντελα καθε μερα σε αυτο το θεμα, και σε κανα αλλα θεμα υποστηριχτε την LG που βγαζει δυο φορες την μερα.

nick2010

ΑΥΤΟ πάντως είναι Galaxy που θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά μου. Η ειδοποιός διαφορά…. τα 3GB και η 32αρα εσωτερική μνήμη.

Πάντως, ΠΟΛΥ ΦΑΟΥΛ η κίνηση της Samsung να βγάζει συσκευές επί συσκευών, αδίστακτα, χωρίς να δίνει δεκάρα για αυτόν που ήδη την τίμησε πληρώνοντάς την.

Τετοιες κινήσεις ξεσκεπάζουν τον εκνευρισμό και κυρίως την ανικανότητά τους να αφουγκραστούν τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, αφού εξυπνακίστικα πλασσάρουν τα δικά τους μπιχλιμπίδια (σένσορες μαι ας) κρατώντας το κάτι παραπάνω για την επόμενη συσκευή και τρώγοντας, έτσι, μαύρο του μαυρογιαλούρου.

Επίσης δείχνει ότι το μόνο που τη νοιάζει τη Samsung (και όχι μόνο) κατά πως φαίνεται είναι η δυναμική της αγοράς και ενδεχόμενη απώλεια κέρδους, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Πιο τίμιο θα ήταν ΜΙΑ συσκευή το χρόνο (έστω δύο, λόγω διαφορετικής στόχευσης κοινού, πχ. ένα σειράς S και ένα Note).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.