Samsung Galaxy S9 Mini: Στην TENAA με οθόνη 5,6” και διπλή κάμερα;

Samsung Galaxy s9 Mini διπλή κάμερα, Samsung Galaxy S9 Mini: Στην TENAA με οθόνη 5,6” και διπλή κάμερα;

Ένα νέο Samsung smartphone με οθόνη 5,6 ιντσών και διπλή κάμερα έκανε την εμφάνισή του στην TENAA. Βάσει της καταχώρισης, το μυστηριώδες smartphone φέρει τον κωδικό SM-G8850 και ίσως πρόκειται για το Galaxy S9 Mini.

Το Samsung SM-G8850 διαθέτει AMOLED οθόνη ανάλυσης 2960 x 1440. Στην καρδιά του χτυπά οχταπύρηνος επεξεργαστής στα 2,8Ghz, ο οποίος δεν προσδιορίζεται. Επίσης έρχεται με δύο επιλογές για RAM στα 4GB και 6GB.

Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8MP αλλά τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα όσον αφορά στη διπλή κάμερα. Το Android Headlines εικάζει ότι από τα συμφραζόμενα ίσως έχει αισθητήρες στα 12MP κι 8MP. Να σημειωθεί ότι η διπλή κάμερα βρίσκεται τοποθετημένη κάθετα στην πάνω γωνία αριστερά, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στη μέση.

Επίσης στην καταχώριση της TENAA αναφέρεται η χωρητικότητα της μπαταρίας του smartphone, η οποία είναι στα 3.000mAh και το ότι φορά Android Oreo 8.0. Θα διατίθεται σε μπλε και σε μαύρο χρώμα.

Τώρα, όσον αφορά στο ποιο είναι το άγνωστο αυτό smartphone, ακόμη παραμένει μυστήριο. Θα μπορούσε να είναι το Samsung Galaxy S9 Mini αλλά ο σχεδιασμός του διαφέρει από του Galaxy S9. Πάντως, ο κωδικός του smartphone που βάσει των φημών είναι το S9 Mini είναι SM-G8750 και στο Geekbench εμφανίστηκε με CPU στα 1,84GHz και RAM στα 4GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

5.6 το mini μας δουλεύετε?
Έχω 5 και μου φαίνεται υπέρ αρκετό
Ε Λ Ε Ο Σ

giorgosgek

Ο Χριστος….. samsung δεν εισαι στα καλα σου

sdaoulas

Παντως αν ειναι οντως το s9 mini και αν οντως ερθει με την επιλογη των 6GB RAM αυτομάτως εχει ακυρωσει τον ιδιο του τον αδελφο το s9 με τα 4GB RAM.

Enzo

Compact συσκευούλα!

Βασίλης

Για κάθε galaxy S από το s6 βλέπουμε φήμες για μίνι που ποτέ δεν υπάρχει.

John

To Α8 2018 με 5.6″ και αναλογία οθόνης 18:9 μπορείς να το κρατήσεις το ίδιο εύκολα στο χέρι αν όχι ευκολότερα από το S7 που έχει 5.1″. Όταν βλέπεις καινούργιο κινητό 18:9 με 6.0″ είναι σαν τα παλια 5.5″ σε 16:9.

I am

Το θέμα δεν είναι πως θα το κρατήσεις αλλά πως θα το δουλέψεις. Γνώμη μου

football4life

Compahahaha συσκευη..ΤΙΝΑΦΤΟΡΕΕΕ!! 5,6′ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΙΝΙ;;;ΓΜΤΠΝΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.