TechblogTV. Βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2015 και σας παρουσιάζουμε το πρώτο smartphone με το λειτουργικό σύστημα Tizen. Είναι το Samsung Z1 με οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 768 MB, κάμερα 3.1 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA. Δείτε το βίντεο.
ViewSonic M10 Greek review: Απόλαυση στις 120″
Ο έξυπνος προβολέας ViewSonic M10 είναι μια καινοτόμος λύση για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία προβολής και ήχου σε ένα συμπαγές πακέτο.




Εμενα αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι οτι μια συσκευη των 60 ευρω το 2015 εχει σχεδον ιδια και καποιες φορες καλυτερα specs ναυαρχθδα της samsung το 2010 (galaxy s). Δεν μιλαω καν για κινητα των 150 ευρω οπως lumia 640 που εχουν specs για high end κινητο πριν 2-3 χρονια. Φανταστειτε απλα οτι σε 5 χρονια ειναι πολυ πιθανο ενα κινητο σαν το iphone 6 (εχει χειροτερα specs απο το galaxy s6 γγια αυτο λεω αυτο) να κανει 60!!!!! ευρω.