Πληροφορίες θέλουν το Galaxy S9 να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη

samsung galaxy s9, Πληροφορίες θέλουν το Galaxy S9 να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη

Τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ έγιναν διαθέσιμα μόλις πριν από λίγες μέρες, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τον τεχνολογικό κολοσσό να έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη της ναυαρχίδας του 2018, που δεν θα είναι άλλη από το Samsung Galaxy S9.

Αν θεωρήσουμε ότι ισχύουν πράγματι οι παραπάνω πληροφορίες, τότε η ανάπτυξη του Galaxy S9 θα έχει ξεκινήσει ένα εξάμηνο νωρίτερα από αυτή του Samsung Galaxy S8.

Γιατί όμως η Samsung στρέφεται στο S9 τη στιγμή που έχει μπροστά της την πολύ σημαντική ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 σε λίγους μήνες από τώρα; Οι πηγές λένε ότι η πρόωρη έναρξη οφείλεται σε θέματα ασφαλείας και τις δοκιμές που κάνει η Samsung έπειτα από την αποτυχημένη κυκλοφορία του περσινού Galaxy Note 7.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Samsung δημιουργήσει μια ομάδα η οποία εργάζεται επάνω στην δημιουργία panels για την οθόνη και στοχεύει να έχει έτοιμα τα πρώτα δείγματα μέσα Απριλίου.

Δεν διευκρινίζεται σε ποιο στάδιο βρίσκεται η Samsung με την ανάπτυξη του Galaxy S9, αλλά υποθέτουμε πώς μόλις ξεκίνησε. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίζουμε τι θα έχει, αλλά μια προσθήκη ίσως είναι on-screen αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Προς το παρόν αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την ίδια είναι να τα πάει καλά με τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Εννοείται ρε παιδιά λογικό είναι, μια εταιρεία που σπαταλά χρήματα για ανάπτυξη δεν θα ετοιμάζει το επόμενο μοντέλο. Το Note 8 είναι έτοιμο! πάμε για s9

giannis

Συγνώμη αλλά και οι πέτρες γνωρίζουν ότι οι εταιρείες εξελίσουν μία με δύο γενιές μπροστά. Ενδεχομένως να βρίσκεται σε πρώιμα στάδια εξέλιξης και το S10.

bezilys

Κατάλαβα για να ασχολούνται με το s9 η έτοιμο είναι το note 8 ή μάπα το καρπούζι!

Γιώργος Συνιολας

Όχι φήμες για σ9 από τώρα! Δεν θα το αντέξω.

Σταύρος Χρι

Πάλιοσαι και το S8 !

tarif16

αν αρχίσουν από τώρα οι διαρροές για το σ9, θα πνιγούμε!!!…έλεος

aptaliko

Λέμε το αυτονόητο. Η Σάμυ έχει ήδη ετοιμάσει το Note 8 και πάει τώρα για το S9.

Νίκος

Είναι Τραγικό το ότι ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει καλά καλά το S8 και έχουνε αρχίσει να ασχολούνται με το S9!!! Λες και από την ημερομηνία που δημοσιεύεται ένα καινούργιο μοντέλο αυτό ήταν και πάει… τέλειωσε και κανένας δεν ασχολείται πλέον με αυτό. Έλεος …

thelight

Η Samsung βγάζει μόνη της τα ματάκια της…φοβερό. Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το S8 ώς κάτι πολυαναμενόμενο ζεσταίνει τους εγκεφάλους των fan της με το S9. Σάν να τους λέει μην αγοράζετε το S8 έρχεται το Note 8 ή το S9. Μετά το Note 8 το S8 θα έχει 3-4 κατοστάρικα λιγότερο. Ποιός χαζός θα πάει να δώσει 900 και 1000?
Μετά θα μας πούνε για το S10 κ.ο.κ…πάρτε ένα οικονομικό κινητάκι να κάνετε την δουλειά σας και αφήστε αυτούς τους απατεώνες να παίζουν με την τσέπη και την ψυχολογία σας.

Versavel

Δεν πανε να πνιγούνε λέω εγώ… Είμαι κάτοχος του Note 4 και ήδη παρήγγειλα το Xiaomi Mi Max, κινητάρα με 6.44 οθόνη και 245 ευρώ. Σιγά μην μπω στο τρυπάκι τους. Κάποια μέρα στο μέλλον ίσως αγοράσω ένα Note 15 ή ένα S 25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.