Samsung: Με τουλάχιστον 5 ναυαρχίδες του χρόνου;

Η Samsung έχει δείξει ότι όσον αφορά στο αριθμό των smartphones που κυκλοφορεί κάθε χρόνο, δεν είναι συγκρατημένη. Δεν μιλάμε όμως μόνο για entry level και μεσαίας κατηγορίας μοντέλα, αλλά και για ναυαρχίδες, οι οποίες φέτος ήταν τέσσερις: Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+ και Samsung Galaxy Note 5.

O γνωστός @evleaks κάνει μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση για το πως κινήθηκε η Samsung με τις ναυαρχίδες της από το 2010 μέχρι σήμερα. Το 2010 κυκλοφόρησε Samsung Galaxy S, το 2011 οι ναυαρχίδες έγιναν δυο με τα Samsung Galaxy S2 και Samsung Galaxy Note και παρέμειναν έτσι μέχρι το 2013. Το 2013 έγιναν 3 και φέτος 4. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

O @evleaks κάνει λόγο για 5 μοντέλα σε επίπεδο ναυαρχίδας φέτος. Δεν αναφέρει περισσότερα, αλλά υποθέτουμε ότι μαζί με το Samsung Galaxy S7, τις edge εκδόσεις του και το Note 6, θα δούμε και το Samsung Galaxy S7 Plus.

Αν οι φήμες είναι σωστές, η Samsung θέλει να καλύψει όλες τις κατηγορίες της αγοράς, την ώρα μάλιστα που και η Apple πλέον κυκλοφορεί δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας της.

Μένει να δούμε αν ισχύουν οι φήμες και αν τελικά αυτό θα της βγει σε καλό, όσον αφορά στους αριθμούς πωλήσεων.

samsung 5 flagships in 2016, Samsung: Με τουλάχιστον 5 ναυαρχίδες του χρόνου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Αν εχει λεφτα να τα στηριξει, τοσο περισσοτερες επιλογες για τον αγοραστη.

G.J.

Γιατί δεν ασχολούνται με λιγότερα ώστε να είναι και πιο εύκολα και τα update; απλά έτσι δίνουν μηδενική αξία στα κινητά τους με τ να βγάζουν 50 το εξάμηνο.

Paul

Πήξαμε στις ναυαρχίδες

AndroGen

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πάω για iPhone (6s Plus). Μετά την απογοήτευση με την HTC (Desire Hd) και τώρα με την Samsung Note 3), επιτέλους ησυχία.

Elaspre

Μα γιατί μόνο 5;
Να τις κάνει καλύτερα καμια 15αρια!
Μετα στα μεσαίας κατηγορίας ας βγαλει κανα δυο χιλιαδες και τελος στο σκουπιδαριο της στα χαμηλά να βγαλει 5-6 εκατομμύρια!

Υ.Γ.:Και για να μην ξεχνιόμαστε,η διαχείριση μνημης, περιπατος, και το lag, lag!

Dionisis1

Παιδια καποια στιγμη θα πρεπει να αποφασίσετε ή android nexus ή android της καθε εταιρειας ή iphone το καθένα με πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. Προσωπικα εχω ενα j5

NikosAr

Απλά τα πάντα με το κιλό .. αλλη φιλοσοφία εκεί στην ανατολή ..βγάζουμε κάτι τώρα και σε λίγους μήνες παραλλαγές του ίδιου σε πολλά αντίγραφα …μέχρι να αγοράσουν απο μια φορά (δε χρειάζεται δεύτερη) οι πελάτες ενα προϊόν και μετά δεν χρειάζεται να ξανα αγοράσουν (δις ο κόσμος βλέπεις )

Βαγγέλης

Φέτος έβγαλε 4 διαφορετικά πανάκριβα galaxy και το g3 κινητό των 250 ευρώ στο best price θα αναβαθμιστεί νωρίτερα,δεν μου φαίνεται παράξενο που περιμένουν μείωση πωλήσεων της Samsung

JohnWave

Για μένα θα ήταν ιδανικό να έβγαζε 3 ναυαρχίδες : Μια στις 4.7 ( Α) , μια στις 5.2 ( S) και μία στις 5.7 ( Note ). Και οι 3 να είχαν την ίδια ποιότητα κατασκευής και design και ίδιο επεξεργαστή, ram και κάμερα. Το μοντέλο των 4.7 θα μπορούσε να είχε full hd οθόνη ( δεν χρειάζεται παραπάνω σε αυτές τις ίντσες ) και μπαταρία τέτοια ώστε η διάρκεια ζωής της να ήταν ίδια με αυτή των μοντέλων των 5.2 και 5.7. Αν λέω κάτι παράλογο πείτε μου.

Rayban

@AndroGen
Πεταμένα λεφτά το iphone , απογοήτευση σε οθόνη και κάμερα για την τιμή του και την διαφήμιση που έχει πέσει. Εγώ πούλησα το 6S plus και πήρα το Edge+ που είναι κινητάρα.

NLS

Α καλά.
Καλά έφυγα εγώ…
Το συζητάμε πάλι όταν η ναυαρχίδες ξανα-αποκτήσουν στην έννοια “ναυαρχίδες” (πχ. ότι στο στόλο υπάρχει ΜΙΑ όχι πέντε… λέμε τώρα).

Nick

Στο xda δεν μιλάνε για 5 ναυαρχιδες αλλά για 2 και αυτές χωρίς SD card .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.