Smartphones

Samsung: Το One UI 5 έρχεται και στο Galaxy A52s 5G

H Samsung προσθέτει το One UI 5 σταδιακά σε όλες τις συσκευές της, με το Galaxy A52s 5G να αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εν λόγω λίστα.

Η ενημέρωση αναμένεται πρώτα να φτάσει στα smartphone της Νότιας Κορέας, αλλά πιθανότατα δεν θα αργήσει πολύ πριν ακολουθήσει μια παγκόσμια κυκλοφορία. Η συσκευή κυκλοφόρησε με Android 11 και One UI 3.1 πριν λάβει μια ενημέρωση για το One UI 4 και στην συνέχεια το Android 12. Έρχεται επίσης με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου 2022. Εκτός των άλλων έχουμε και το Android 13 και όλα τα υπέροχα πράγματα που συνοδεύουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων εικονιδίων με θέμα το Material You, των ρυθμίσεων γλώσσας ανά εφαρμογή και πολλά άλλα.

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική ενημέρωση της συσκευής και θα πρέπει να λάβουμε άλλες δύο, τουλάχιστον μέχρι το Android 15, εάν η Samsung τηρήσει τις υποσχέσεις της για ενημέρωση. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή σε άλλη αγορά εκτός Κορέας, θα πρέπει να περιμένετε μερικές εβδομάδες μέχρι να φτάσει και σε εσάς.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.