Samsung: Προσπαθεί να κρύψει εκρήξεις “ασφαλών” Galaxy Note 7;

Άλλο ένα αλλαγμένο Samsung Galaxy Note 7 έπιασε φωτιά, αυξάνοντας τον αριθμό σε τρεις συσκευές, για αυτή την εβδομάδα. Ακόμη χειρότερο από αυτό όμως, είναι το γεγονός ότι η Samsung φαίνεται ότι κάνει προσπάθεια να συγκαλύψει το γεγονός.

Το γεγονός συνέβη την περασμένη Τετάρτη, μια μέρα πριν εκραγεί μια συσκευή μέσα σε ένα αεροπλάνο των Southwest Airlines. Στις 04:00 το πρωί, στο Nicholasville στo Kentucky, ένας χρήστης άκουσε έναν περίεργο ήχο στο δωμάτιό του. Όταν αυτός σηκώθηκε από το κρεβάτι του, είδε καπνό να βγαίνει από το αλλαγμένο Samsung Galaxy Note 7, το οποίο είχε για λιγότερο από μία εβδομάδα.

Αργότερα την ίδια ημέρα, ο άτυχος χρήστης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αφού αισθανόταν άρρωστος και έβηχε, απόρροια του ότι είχε εισπνεύσει καπνό από την φλεγόμενη συσκευή του. Τότε είναι που τα πράγματα άρχισαν να γίνονται παράξενα. Η Samsung επικοινώνησε με τον ασθενή, με τον ίδιο να αρνείται να παραδώσει την συσκευή του, αφήνοντας στην Samsung μόνο την επιλογή να της κάνει μια ακτινογραφία για να δει τι γίνεται εσωτερικά.

Εκείνη την στιγμή ο χρήστης νόμιζε ότι, η Samsung απλά νοιαζόταν να καταλάβει από πού προήλθε το πρόβλημα, μέχρι που έλαβε ένα μήνυμα που δεν προοριζόταν για αυτόν. Ένας εκπρόσωπος της Samsung, που μάλλον μπέρδεψε τις επαφές, έστειλε το εξής, «Μόλις τώρα το έλαβα. Μπορώ να προσπαθήσω να τον καθυστερήσω αν νομίζουμε ότι είναι αναγκαίο, ή τον αφήνουμε να κάνει ότι απειλεί ότι θα κάνει και βλέπουμε».

Από ότι φαίνεται η Samsung προς το παρόν προσπαθεί να καλύψει τα γεγονότα αυτά μέχρι να δει τι θα πράξει. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 4 πιθανές περιπτώσεις όπου μια αλλαγμένη συσκευή έχει εκραγεί, αν βάλουμε μέσα και ένα συμβάν που έγινε στην Ταιβάν. Οι μεγαλύτεροι πάροχοι των ΗΠΑ αυτή την στιγμή επιτρέπουν την ανταλλαγή οποιασδήποτε συσκευής Galaxy Note 7, για οποιοδήποτε μοντέλο που είναι στο stock.

Samsung Galaxy Note 7 Explodes Samsung tries to cover up, Samsung: Προσπαθεί να κρύψει εκρήξεις “ασφαλών” Galaxy Note 7;

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Φυσικά και προσπαθεί να τα αποκρύψει. Σιγά μην τα διαφήμιζε κιόλας.

Thanoslam

Μιλάμε θα φάει ένα πρόστιμο η Samsung που θα το κλείσει το μαγαζί. Στην Ευρώπη δεν βλέπω να κυκλοφορεί πλέον κινητό της πόσο μάλλον στην Αμερική που δεν είναι μπάχαλο Ούτε για βίντεο δεν κάνει πλέον οι συσκευές όλες θα μυρίζουν καηλα

ChristosT

“Εκείνη την στιγμή ο χρήστης νόμιζε ότι, η Samsung απλά νοιαζόταν να καταλάβει από πού προήλθε το πρόβλημα, μέχρι που έλαβε ένα μήνυμα που δεν προοριζόταν για αυτόν. Ένας εκπρόσωπος της Samsung, που μάλλον μπέρδεψε τις επαφές, έστειλε το εξής, «Μόλις τώρα το έλαβα. Μπορώ να προσπαθήσω να τον καθυστερήσω αν νομίζουμε ότι είναι αναγκαίο, ή τον αφήνουμε να κάνει ότι απειλεί ότι θα κάνει και βλέπουμε».” Έχουμε και το μήνυμα με στοιχεία αποστολέα-παραλήπτη να φανταστώ κάπου ως απόδειξη σωστά; Τέλος και έτσι να ήταν πολύ αφελές μου φαίνεται το περιεχόμενο με την λογική οτι άν αρχίζουν και σκάζουν όλα το ένα πίσω απο το άλλο (γνωρίζοντας η Samsung οτι υπάρχει 100% πρόβλημα αλλού) τι ακριβώς προσπαθήσανε αυτοί στο νοσοκομείο να συγκαλύψουν; Στο 2016 είμαστε και όλοι με κάμερες και smartphones. Παιδιά αυτά νόημα δεν βγάζουν. Ή η συσκευή έχει πρόβλημα κάπου στο usb typec ή κάπου αλλού διότι μπαταρία δεν φαίνεται να είναι ή ας την καταργήσουν και άς πάνε στο Note 8 και S8 με αυτά που λένε ή παίζει κάτι άλλο. Αρκεί να βρούνε το πρόβλημα. Πάντως Ελλάδα παραλάβανε απότι βλέπω αρκετά άτομα απο skroutz και θέλω να δώ αν αυτά γίνονται στο εξωτερικό μόνο ή γενικά… Συνέχεια »

Chris_BMW

ChristosT @ Να κλείσε η Samsung εύχονται οπαδοί με μυαλό 10 χρόνου παιδιού .. Samsung δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά αγοράσω ειδικά μετά απο αυτό · Αλλα αν κλείσει ή δεν πάει τόσο καλα το έχουμε χαμένο κ εμείς με I phones …

Nick

Καλά να πάθουν όσοι το πήραν ας προσεχαν δεν δίνεις 1000 ευρό σε κορεατη θα σε δουλέψει ας τα έδιναν σε I phone plus η κάνα γιαπονεζο τώρα; Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.

petros

Nick@ πολύ καλο το ανεκδοτο με τον Γιαπωνεζο και τον Κινεζο (iphone) , θα σου πω και εγω για τα Lidl…
lΜπριζόλες από τα lidl. Για να μάθετε τα παιδιά σας να τρώνε μπάμιες

– Μπιφτέκι από τα Lidl.. Γιατί πρέπει κάποτε να σου φύγει η απορία τι γεύση έχει ο σκύλος

– Αφρός ξυρίσματος απ τα Λίντλ γιατί τι να το κάνεις το πρόσωπο όταν έχεις μυαλό.

– Πάνες απ’τα Lidl και το σκατό στην κάλτσα!

Γουγλης

Να του κάνει η Samsung μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με όλα αυτά που βγαίνει και λέει. Και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, μιας και έδειξε το μήνυμα, για να στρώσει χαρακτήρα!

ccypruss000

Μαλιστα αυτα πρεπει να ναι λογια του αερα γιατι εγω δεν ακουσα θεμα απο Ελληνες χρηστες της Ελλαδας που το παραλαβαν. Μαλλον ολοι εκει εκτος ευρωπης εβαλαν σκοπο να κλεισουν την σαμσυνγ να το πω καλυτερα ή να βγαλουν εκτος σκαρτο πιο σκαρτο και απο σκαρτο το Νοτε 7 ; Μια ομαδα πρεπει να ναι που ο ενας λεει το δικο του και ο αλλος το δικο του. Δεν ακουσαμε να σκαει το Νοτε 7 και στους ευρωπαιους χρηστες που το πειραν απο εξωτερικο παλι οπως Ηνωμενα Αραβικα Ημηρατα ενα παραδειγμα. Δεν ξερω τι να πω πλεον και δεν ξερω αν θα το επιτρεψουν οι ευρωπαιοι με αυτα που ακουνε τα κουλα να ρθη στην ευρωπη και στις ευρωπαικες χωρες και να το παρουμε και εμεις ; Βρε μπας και κατι κανουν με τις πριζες και την τροφοδοσια του ρευματου και το καβουνε ; Ο χρονος θα δειξει και τα γεγονοτα. Που τα περισσοτερα γεγονοτα μπορει να ναι μουφα ετσι απλα για να διωξουν το Νοτε 7 να το βγαλουν στην απ εξω. Ετσι πιστευω. Μια ομαδα οπως τους ΜΑΤ της Ελλαδας π.χ. ετσι και αυτοι που κακολογουν το Νοτε 7 οτι δηθεν εγινε ετσι δηθεν το αλλο και πολλαπλασιαζονται… Συνέχεια »

Mary

Σιγά το νέο ρε παιδιά, παλιά της τέχνη κόσκινο… Το ίδιο είχε κάνει και με κάτι Galaxy s4 που είχαν πρόβλημα. Σε έναν τύπο που έκανε βίντεο στο YouTube με το s4 που πήρε φωτιά του έστειλαν γράμμα που έλεγε ότι αν δεν αποκρύψει το γεγονός δεν θα του αλλάξουν ούτε την συσκευή! Ακόμα υπάρχει το βίντεο στο YouTube παρεπιπτόντως.

Thiseas

καλά σχετικά με το συγκεκριμένο άρθρο επειδή το έχω διαβάσει ξανά είναι πιο ψεύτικο και από τα βυζιά της Πετρούλας. και καλά κατά λάθος έλαβε μήνυμα ο ασθενής από στέλεχος της Samsung που μπέρδεψε τις επαφές. εάν υπάρχει κάποιος που το πιστεύει αυτό συγγνώμη για την έκφραση αλλά πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος. προσοχή δεν μιλάω για το κινητό που εξερράγη αλλά γιατί ότι ακολούθησε μετά από αυτό.

Thiseas

επίσης για κάποια σχόλια του τύπου “ας έπαιρνε iPhone” ΟΛΑ τα κινητά κατασκευάζονται στην Κίνα οπότε όλα κινέζικα είναι. ο έλεγχος ποιότητας είναι που μετράει. πάντως το παράξενο είναι πως μόνο στην Αμερική σκάνε τα note 7 πράγμα που θα έπρεπε να κινεί υποψίες. εγώ που έχω το τηλέφωνο από την όγδοη μέρα κυκλοφορίας του αγορασμένο μέσω συγγενή από το Seattle το οποίο είναι η υποτιθέμενη προβληματική παρτίδα το αφήνω από την πρώτη μέρα που το πήρα στα χέρια μου μέχρι και σήμερα για φόρτιση όλο το βράδυ και μέχρι τώρα ούτε έσκασε ούτε έλιωσε ούτε καν ζεστάθηκε σε βαριά χρήση. σίγουρα υπήρξαν περιστατικά όπως σχεδόν σε όλες τις πρώτες παρτίδες προϊόντων όμως μεμονωμένα. απλά πιστεύω ότι κάποιοι έκαναν πειράματα ώστε να φανεί ότι έσκασε μόνο του για να μυνήσουν και να πάρουν αποζημίωση από τη Samsung.

Chris_BMW

Χάνω πάσα ιδέα .. τι άλλο θα διαβάσω εδω μέσα…

petros

bgr.com/2016/10/03/iphone-explosion-fire-6-plus-student-pocket/ https://bgr.com/2016/10/03/iphone-explosion-fire-6-plus-student-pocket/

Doris

Σαμποταζ. 100%

Alexikakos

Κατα λαθος πηγε email στο θυμα. Ενταξει το τερματισαν μου φαινεται εκει στην Αμερικη. Ειναι γνωστος ο πολεμος που παιζεται μεταξυ της Apple που πιεζεται για την ευνοικη φορολογια που εχει και ειπαν οι Αμερικανοι να την βοηθησουν λιγακι. Περιμενω να δω τα περιστατικα στην Ευρωπη. Το οτι υπηρξε θεμα αρχικα ειναι σιγουρο αλλα για την επιστροφη παλι με το προβλημα μου φαινεται απατη. Αν δουμε περιστατικα και εκτος Αμερικης μαζικα τοτε η samsung θα κανει και δευτερη ανακληση. Αλλα δεν το βλεπω πολυ πιθανο το δευτερο σεναριο.

Agnostos13

@petros:
Και συ στη Samsung εισαι;
Βλεπεις ενα αρθρο για τα προβληματικα Note7 και μας βαζεις ενα αρθρο απο iPhone 6 Plus (το οποιο δεν εχει δωσει σημαδια προβληματικων παρτιδων 2μιση χρονια τωρα) το οποιο εξεραγη! Και τι θες να μας πεις; Οτι η Apple αντιγραφει την Samsung…στις εκρηξεις;

Mike

Γράφει ή άλλη δε θα έδινα σε κορεατη 1000 ευρώ για τηλέφωνο ….δώσε 1200 για κινέζικο τότε (iphone)

Topdim

Το έχουν κουράσει με την προπαγάνδα!

Ksagrypnos

Μ έχουν μπερδέψει πολύ.Τα κινητά σκανε στην Αμερική.Σήμερα ένα στην Κορεα και ανέβηκε και βίντεο που το κινητο εβγαζε καπνους χωρίς να είναι στη φορτιση. Στην Ευρωπη απ την άλλη κανένα γνωστό περιστατικό.Ουτε με τα παλιά ούτε με τα νέα.Πριν λιγο έστειλα το μήνυμα της ακυρωσης της παραγγελίας μου από Γερμανία.Πολλοι όμως έχουν πάρει τις νεες συσκευες και μιλανε με τα καλύτερα λογια ενώ οι παρα παρα πολλοι που δεν εχουν πάρει τη συσκευή και περιμένουν στην ουρα βρίζουν τη Σαμσουνγκ για τη καθυστέρηση.Η αποψη μου ειναι οτι αν γίνει 2η ανακληση το προτζεκτ που λέγεται ΝΟΤΕ 7 θα μας αφήσει πολυ νωρίς.Πιστεύω οτι υπάρχει σχεδιαστικό σφάλμα που επιρρεαζει αρνητικα τη μπαταρία και που σ αυτό συμβαλει η ελαχιστη εξωτερικη πιεση.

petros

Agnostos 13@ δεν εχει δώσει σημάδια? εχει κανει πολλούς μπέικον iphone explodes – Αναζήτηση Google https://www.google.gr/search?q=iphone+explodes&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiq8PyE1s7PAhXCQBQKHSL_BoIQ_AUIBygB&biw=360&bih=561

NikosAr

Εγω απο αυτά που διάβασα να τι κατάλαβα:
Samsung να ναι κι οτι να ναι και 2ο αφού κατασκευάζονται όλα στην κίνα bmw-mercedes-ferrari όλα ίδια είναι … αλλά το κόλλημα με τη samsung αφού όλα ίδια είναι … δεν μπορώ να το καταλάβω … τι δλδ όλα ίδια είναι εκτός απο τη samsung που είναι made in korea ?

KnightRider

Απορώ η Samsung γιατί απλά δεν σταματάει την παραγωγή του Note 7 από την στιγμή που γίνονται εκρήξεις ??

Δεν καταλαβαίνει πια η Samsung ότι γίνεται ρεζίλι ?? Απορώ δηλ τι παίρνουν εκεί ?? Δεν καταλαβαίνουν ότι αν συνεχίζουν να παράγουν το Note 7 ότι θα βγαίνουν συνεχώς ειδήσεις και θα γίνονται ακόμη πιο ρεζίλι ???

Zura

Θυμάμαι πριν από 2-3 χρόνια, ο επικεφαλής της CyanogenMod, ανέφερε πως σε 4-5 χρόνια η Samsung θα καταντήσει σαν την Nokia… Μάλλον συμβαίνει σταδιακά…. (Δικιά μου γνωμη)

Giannis

https://www.androidpolice.com/2016/10/09/report-samsung-is-halting-production-of-the-galaxy-note7/

Σταματάει (προσωρινά;) η παραγωγή του Note 7. Σύμφωνα με το άρθρο απαιτούνται major engineering changes.

Manolis

@petros τι θέμα έχει ο αφρός;;;;; Σε ρωτάω επειδή τον χρησιμοποιώ και είμαι και ευχαριστημένος!

Agnostos13

@petros:
Αν είναι να μου απαντάς με ανούσιες φαμφαρολογίες καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου…
Σου γράφω για συγκεκριμένη συσκευή και μου παραθέτεις σαν απάντηση λινκ με φωτογραφίες από εκρήξεις διαφόρων iphone (κάτω από άγνωστες συνθήκες)!

ΥΓ:Τελικά δεν μας είπες…και εσύ της Samsung;

Λεωνίδας

Ναι, καλά…Και κατα λάθος του έστειλαν λαθος email…! Για γέλια το άρθρο!

akis

samsung note 7.. και έχεις εκρηκτικό εξοπλισμό στην τσέπη σου..!!!!!

τώρα και custom roms στο xda για δυνατές έκρηξης…! <3

Vel.gr

Samsung από τα Lidl 😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.