Η Samsung τρολάρει την Apple για την έλλειψη καινοτομίας στην τελευταία σειρά iPhone

samsung, Η Samsung τρολάρει την Apple για την έλλειψη καινοτομίας στην τελευταία σειρά iPhone

Η Samsung συνεχίζει τη διαφημιστική της καμπάνια, με την οποία δυσφημεί τις συσκευές Apple, αυτή τη φορά μοιράζοντας μια σειρά από tweets που επισημαίνουν την έλλειψη foldable iPhone από την Apple και αντιπαραθέτοντας την κάμερα 48 megapixel του iPhone 14 Pro με την κάμερα 108 megapixel του Galaxy S22.

“What the Flip, Apple;” διαβάζει το πρώτο tweet, το οποίο επισημαίνει την ημερομηνία κυκλοφορίας της πρώτης αναδιπλούμενης συσκευής της Samsung. Το δεύτερο tweet έχει το ίδιο θέμα “first-to foldables”, ενώ το τρίτο σημειώνει ότι οι συσκευές Samsung έχουν κάμερες υψηλότερης megapixel εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Samsung ξεκίνησε αυτές τις διαφημίσεις κατά της Apple πριν από την ανακοίνωση των νέων μοντέλων iPhone 14, μια συνηθισμένη τακτική των κορεατών προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Samsung στο παρελθόν έχει κοροϊδέψει τις σχεδιαστικές αποφάσεις της Apple, όπως την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε το παράδειγμά της και έκανε την ίδια κίνηση λίγα χρόνια αργότερα. Το πλεονέκτημά της είναι ότι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά foldable συσκευές και κάμερες υψηλής ανάλυσης, αλλά μένει να δούμε αν υπάρχουν χαρακτηριστικά του iPhone 14 Pro που θα υιοθετήσει η Samsung στο μέλλον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Βρε Samsung…μην τη τσιγκλας…
Αυτο που θα καταφερεις ειναι να το βγαλει το fold και να πουλαει σαν τρελο…
Επισης κοιτα να καινοτομησεις με το S23 και ασε τι κανουν οι αλλοι…οταν παιρνω τηλ και μου διακοπτεται η κληση ή μου κλεινει απο μπαταρια σε μιση μερα
Ανυπομονω να ειναι καλο το s23 ultra αλλα κατι μου λεει οτι θα απογοητευτω…

Dimitris L.A

Θα βγει κάνα s23 με dynamic island και θα γελάνε και οι πέτρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.