Η Samsung υπενθυμίζει στους χρήστες iPhone ότι έχει foldables

samsung, Η Samsung υπενθυμίζει στους χρήστες iPhone ότι έχει foldables

Mόλις χθες παρουσίασε η Apple τη νέα της σειρά iPhone 14 και η Samsung είχε έτοιμη μια διαφήμιση – απάντηση.

Στο σποτάκι, η φίλη της πρωταγωνίστριας μας της Elena αποκαλύπτει το νέο της τηλέφωνο που «διπλώνει κυριολεκτικά στη μέση» αλλά εκείνη δηλώνει πως δεν θα άλλαζε ποτέ σε Samsung γιατί «I love my phone», που φωνητικά περιλαμβάνει το «iPhone».

https://www.youtube.com/watch?v=RfEuBb8MFZg

Στη συνέχεια, η Elena πετυχαίνει μπροστά της διαρκώς σκηνικά “διπλώματος”, όπως ένα e-scooter ή ένα βιβλίο που κλείνει. Το μοτίβο είναι τόσο έντονο που η πρωταγωνίστρια απευθύνεται σε ψυχοθεραπευτή και μιλάει για «αγορά του ίδιου τηλεφώνου ξανά και ξανά». Αυτή είναι σαφώς μια σπόντα για τα iPhones που δεν αλλάζουν εμφάνιση.

Στο τέλος, η Elena αγοράζει ένα Galaxy Z Flip4 για να αντικαταστήσει το iPhone της και στη συνέχεια κάποιος άλλος την βλέπει με την ημιδιπλωμένη συσκευή, παθαίνοντας το ίδιο σύνδρομο με αυτό έπαθε εκείνη νωρίτερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Ναι και στα 200.000 διπλώματα (* σε αρκετούς χρήστες πολύ νωρίτερα) νεκρή γραμμή στην οθόνη, περίπου 1-2 ετη ζωής… τη στιγμή που προσπαθούμε να βρούμε πιο βιώσιμες λύσεις… επίσης τρομερή καινοτομία 1.300€ …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.