iPhone 6s: Η Samsung “χάλασε” το λανσάρισμα στο Λονδίνο

Η σημερινή μέρα είναι η μεγάλη μέρα της κυκλοφορίας των iPhone 6s και iPhone 6s Plus στις πρώτες χώρες, και οι fans της Apple δεν χάνουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν έξω από τα καταστήματά της για να παραλάβουν το νέο τους κινητό. Το ίδιο συνέβη στο Λονδίνο, αλλά η Samsung είπε να τους θυμίσει ότι υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.

Για την ακρίβεια, υπάλληλοι της Samsung πήγαν έξω από το κατάστημα της Apple στο Λονδίνο, κρατώντας διαφημιστικά banners τα οποία έγραφαν “The iTch To Switch Got Bigger”. Αυτό είχε στόχο την προώθηση του Samsung Galaxy S6 edge+, το 5.7 ιντσών phablet με την κυρτή οθόνη το οποίο ανακοινώθηκε τον Αύγουστο μαζί με το Samsung Galaxy Note 5.

Δεν γνωρίζουμε αν κατάφεραν να πείσουν κάποιον από όσους βρίσκονταν στην ουρά για ένα νέο iPhone 6s ή iPhone 6s Plus, αλλά σίγουρα κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή.

iPhone 6s: Η Samsung "χάλασε" το λανσάρισμα στο Λονδίνο, iPhone 6s: Η Samsung  “χάλασε” το λανσάρισμα στο Λονδίνο

iPhone 6s: Η Samsung "χάλασε" το λανσάρισμα στο Λονδίνο, iPhone 6s: Η Samsung  “χάλασε” το λανσάρισμα στο Λονδίνο

iPhone 6s: Η Samsung "χάλασε" το λανσάρισμα στο Λονδίνο, iPhone 6s: Η Samsung  “χάλασε” το λανσάρισμα στο Λονδίνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ducatijim

Μιλάμε για τρελό κόμπλεξ οι άνθρωποι….
Άσε τους ανθρώπους να αγοράσουν αυτό που θέλουν κυρα Sammy…. με τέτοια πράγματα που κάνεις μόνο “μικραίνεις” και δεν καταφέρνεις κάτι άλλο!!!

cghera

Δεν ξέρω αν χάλασε τις πωλήσεις η Samsung, ξέρω ότι στο τέλος ένα έχει σημασία για την εταιρεία. Τα κέρδη. Και η Apple αυξάνει συνεχώς τα κέρδη της ενώ η Samsung (στα κινητά τουλάχιστον) όλο χασούρες έχει.

Nick

Να κάτι τέτοιο βλέπουμε και εδώ μέσα…θα σας κάνω το χατήρι να μην αγοράσω πότε lagsung…

Iraklis

Λυπηρο..απλα. Η samsung καλυτερα να συνεχισει να φτιαχνει ηλεκτρικες σκουπες και ξυριστικες μηχανες και να αφησει τα luxury προιοντα σ αυτους που το’ χουν. Μετα το note 4, απλως κανουν απελπισμενες προσπαθειες να γινουν apple αν και δεν θα γινουν ποτε.

akis

xaxaxaxa έκλαψα όμως…!!!! με τον τύπο στην 1τη φωτογραφία…!!!! μιλάμε πολύ troll η samsung έτσι? 😛

Alexandros

+1 στον Iraklis το Νote 5 μας χαλασε πολυ !

Thodoris

Κακό μάρκετινγκ, αφού αυτοί που είναι στην ουρά είναι πολύ φανατισμένοι για να αλλάξουν εταιρεία.

Mary

Αξιολυπητο

Γιωργος Παππας

Χαχαχχαχαχχα!!! Καλοο!

peristeri

Θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι αξιολυπητο και τραγικο και βγαζει κομπλεξ ολο αυτο γιατι προσπαθησε με το s6 να αντιγραψει το iphone αλλα δεν το πετυχε

Bloodmaster

Καλα τους ταρακουνησε αλλα εως εκει .Δεν εκανε και τιποτα .Εγω πιστευω πως αμα εχεις και θες να δωσεις τοσα χρηματα σε ενα τηλεφωνο να παρεις και κατι καλο.Το edge plus ειναι κουκλι παντως.

akis

κάποιοι νομίζουνε ότι η samsung είναι στην κορυφή… ναι ίσος είναι.. αλλα αυτή η κατάσταση με το S6 Edge να είναι τέρμα στο lag είναι πραγματικά γέλια…! ότι και να κάνει δεν θα γίνει iphone…!!!

giannogeorge

Υπάρχει όριο και στην γελοιότητα, Samsung…. Ξεκίνα να πουλάς αξιόπιστες συσκευές με επαρκή update και άσε τι κάνουν οι άλλες εταιρείες.

ΥΓ (πόσο σύντομα βλέπει στις “εναλλακτικές” το νέο ροζ χρώμα που θα λανσάρει σε λίγους μήνες, εντελώς τυχαία και συμπτωματικά)

SteliosGR

Θα μπορούσε να ναι γαματο τρολαρισμα, αλλά δεν νομίζω πως τα κατάφερε τελικά. Θα μπορούσε πχ. Να μοιράσει σε όσους είναι στην ουρά, μπουκαλάκια νερό ή κάτι αναλωσιμο τεσπα (που θα κρατήσουν στα χέρια τους για λίγο, όσο περιμένουν) με το λογότυπο της φαρδυ πλατύ επάνω. Η επίσης κανένα από αυτά τα λευκά hoodies που φοράνε, χωρίς branding, απλά με ένα έξυπνο hashtag επάνω που θα την έλεγε έμμεσα στην Apple.

VasilisA3

Πως γίνεται Akis όσοι αγοράζουν το S6 να λένε τα καλύτερα λόγια και μόνο όσοι το βλέπουν από φωτογραφία λένε ότι έχει Lag πραγματικά αυτό είναι περίεργο. Όπως και να εχει είναι κατι που αν υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις θα διορθωθεί με την M. Εγω πιστεύω οτι αυτη η κίνηση καθε άλλο παρά κομπλεξική είναι. Όταν αναλύσει κάποιος την έννοια του κόμπλεξ θα δει οτι αυτό υπάρχει όταν νιώθεις μειονεκτικά για κάτι που έχεις και προσπαθείς με κάθε τρόπο να το κρύψεις και δεν το αντιμετωπίζεις, Εδώ μόνο κόμπλεξ δεν έχουν. Έχουν το καλύτερο κινητό (οχι ομως λειτουργικό) και το δείχνουν. Ενα θελω απο την Samsung, να βγάλει μια έκδοση S με Tizen.

CSt90

Η samsung ακολουθει τη γραμμη της apple και στη γελοιοτητα. Καλη συγχωνευση

Agnostos13

Εχουν καταλαβει στο τμημα marketing της Samsung (και των αλλων) οτι με το να τρολαρεις τους καταναλωτες που αγοραζουν ανταγωνιστικα προιοντα δεν τους φερνεις στο στρατοπεδο σου;
Επισης ειναι γνωστο πως η αρνητικη διαφημιση (που χρησιμοποιουν ορισμενες εταιριες ως επιθετικη μορφη marketing) ειναι και αυτη διαφημιση! Αρα πληρωνεις ουσιαστικα για να διαφημιζεις τον ανταγωνιστη σου!

akis

@VasilisA3: δυστυχώς το έχω αγοράσει το S6 edge από την στιγμή που κυκλοφόρησε… το κινητό από τότε που πήρε την 5.1.1 είναι απλά για πέταμα…! μακάρι να το έβλεπα από μια φωτογραφία όπως αναφέρεις και να έλεγα ψέματα…! αλλα ξενέρωσα πολύ με την αγορά του…! ο μονος λόγος που το πήρα είναι το Gear VR… 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.