Το Samsung Ultra TOUCH συνδυάζει οθόνη αφής WQVGA 2,8’’, τεχνολογίας AMOLED, με συρόμενο πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων. Η τεχνολογία ΑΜΟLED προσφέρει υψηλή ευκρίνεια εικόνας και χρωμάτων ακόμα και σε φωτεινό περιβάλλον. Eνσωματώνει TouchWizv UI, που ανταποκρίνεται εύκολα στο άγγιγμα και προσφέρει μέσω των mobile widgets, άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Σε ένα […]
Το Samsung Ultra TOUCH συνδυάζει οθόνη αφής WQVGA 2,8’’, τεχνολογίας AMOLED, με συρόμενο πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων. Η τεχνολογία ΑΜΟLED προσφέρει υψηλή ευκρίνεια εικόνας και χρωμάτων ακόμα και σε φωτεινό περιβάλλον. Eνσωματώνει TouchWizv UI, που ανταποκρίνεται εύκολα στο άγγιγμα και προσφέρει μέσω των mobile widgets, άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε περισσότερο.
Σε ένα διαδραστικό περιβάλλον που εντυπωσιάζει, χωρίς την ανάγκη γραφίδας, οι χρήστες έχουν στην παλάμη του χεριού τους όλες τις δυνατότητες του κινητού τους τηλεφώνου, από τη σύνταξη μηνυμάτων και την ψυχαγωγία (μουσική, ταινίες, παιχνίδια) μέχρι την εμφάνιση του δελτίου καιρού για διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Το Samsung Ultra TOUCH διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με αυτόματη εστίαση, δεύτερη έγχρωμη κάμερα για βιντεοκλήσεις, ραδιόφωνο, GPS/geotagging για πλαισίωση των φωτογραφιών με πληροφορίες τόπου και χρόνου, υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD και αισθητήρα προσέγγισης, που κλειδώνει την οθόνη αφής κατά τις συνομιλίες και προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας.
Το Ultra TOUCH παρέχει μια ασυναγώνιστη mobile Internet εμπειρία, καθώς υποστηρίζει το πρωτόκολλο HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ταχύτητες λήψης περιεχομένου που αγγίζουν τα 7,2 Mbps.
Samsung UltraTOUCH
HSDPA 7.2 Mbps
Οθόνη: Αφής 2.8” WQVGA (240×400), AMOLED, 16 εκατομμύρια χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel CMOS με Dual Power LED
Αναπαραγωγή βίντεο: DivX, XviD, H.263, H.264, WMV9, MPEG4
Εγγραφή βίντεο 30fps VGA
FM Radio με RDS
Αναπαραγωγή ήχου: MP3, AAC, AAC+, WMA
GPS
Συνδεσιμότητα: Bluetooth v2.1, USB 2.0
Εσωτερική μνήμη: 95 MB
Κάρτα μνήμης: microSDHC (έως και 16GB)
Διαστάσεις: 110×51.5×12.7 χιλιοστά
Μπαταρία: 1000 mAh
Η Samsung ξεκίνησε εσωτερικές δοκιμές του One UI 9 που βασίζεται στο Android 17 για το Galaxy S26 Ultra. Πότε αναμένεται η beta και τι αλλάζει στο νέο Android.
Η Samsung κυκλοφόρησε το One UI 8.5 Beta 7 για τα Galaxy S25, S25+ και S25 Ultra με διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις σταθερότητας και security patch Φεβρουαρίου 2026.
Η Samsung παραμένει το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως για 20 συνεχόμενα χρόνια, με μερίδιο αγοράς 29,1% το 2025 και επενδύσεις σε QLED, OLED και Micro LED τεχνολογίες.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου