Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Samsung, Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα πραγματοποιήσει το Unpacked Event 2020 στις 5 Αυγούστου, και ότι θα είναι αποκλειστικά online, για ευνόητους λόγους. Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung στην εκδήλωση.

Samsung Galaxy Note 20

Το βασικό θέμα του Unpacked Event 2020 θα είναι τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy Note 20. Οι πληροφορίες που έχουμε για τα smartphones είναι ελάχιστες, θεωρητικά, κυρίως γιατί προέρχονται από πολλές πηγές και είναι μπερδεμένες.

Samsung, Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι το απλό Galaxy Note 20 θα έχει επίπεδη οθόνη και το plus θα έχει curved. Επίσης, το μεγάλο μοντέλο δεν θα υποστηρίζει το 100x Space Zoom της Samsung και θα έχει Laser Focus για να υποστηρίζει την κύρια κάμερα 108MP.

Τέλος, οι μπαταρίες των Samsung Galaxy Note 20 θα είναι μεγαλύτερες από των Galaxy S20, το ίδιο ισχύει και για τις οθόνες. Επιπλέον, τα smartphones θα έχουν παρόμοιο module με τα παλαιότερα flagships της εταιρείας.

Samsung Galaxy Z Flip 5G και Galaxy Fold 2

Εκτός από τα Galaxy Note, η εταιρεία περιμένουμε να παρουσιάσει τις επόμενες εκδόσεις των foldable smartphones της. To Samsung Galaxy Z Flip 5G θα έχει ελάχιστες αλλαγές στον σχεδιασμό, σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, και θα υποστηρίζει 5G.

Samsung, Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Από την άλλη, το Samsung Galaxy Fold 2 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το πρώτο μοντέλο με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120Hz και ενδεχομένως S Pen. Ο σχεδιασμός παραμένει εντελώς άγνωστος. Επίσης, φήμες αναφέρουν ότι ίσως δούμε μία Lite έκδοση του Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Tab S7

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει επίσης και δύο νέα tablets. Τα Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+ αναμένεται να έχουν οθόνες Super AMOLED με μικρότερα bezels από τους προκατόχους τους. Η διαγώνιος της οθόνης του απλού μοντέλου θα είναι 11 ίντσες, ενώ του plus θα είναι 12.4 ίντσες.

Samsung, Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Στο εσωτερικό των tablets θα υπάρχει ο Snapdragon 865, αλλά το 5G modem θα το έχει μόνο το Galaxy Tab S7+, ενώ η μικρότερη έκδοση θα παραμείνει με 4G LTE. Επιπλέον, το plus μοντέλο θα έχει Wi-Fi 802.11ac, ενώ για το απλό μοντέλο δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμη.

Τα tablets θα τρέχουν Android 10 και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους είναι η μπαταρία. Το Galaxy Tab S7+ θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 10.090mAh, την ίδια στιγμή το Galaxy Tab S6 έχει μπαταρία με χωρητικότητα 7.040mAh.

Samsung Galaxy Buds X και Galaxy Watch 3

Τέλος, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα επόμενα TWS ακουστικά της και το νέο μοντέλο της σειράς Galaxy Watch. Τα Samsung Galaxy BudsX μοιάζουν σχεδιαστικά με φασόλια, και έχουν αρκετές βελτιώσεις στον ήχο, την αυτονομία, και τα χαρακτηριστικά, σε σύγκριση με τα Galaxy Buds+.

Samsung, Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Από την άλλη, το Samsung Galaxy Watch 3 περιμέναμε να κυκλοφορήσει εδώ και μήνες. Αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα για το συγκεκριμένο smartwatch, ίσως η εταιρεία το παρουσιάσει στο φετινό Unpacked Event 2020.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.