Samsung Unpacked, Στις 4 Σεπτεμβρίου με πλήρη επισημότητα για τo Galaxy Note III

Η 4η Σεπτεμβρίου 2013 είναι η επίσημη ημερομηνία που έδωσε στο κοινό η Samsung για την παρουσίαση του νέου Galaxy Note III. Η εκδήλωση ονομάζεται Unpacked 2013 Episode 2 και θα γίνει στο Βερολίνο της Γερμανίας, μερικές ημέρες πριν από την έκθεση IFA 2013 (Το Techblog θα είναι εκεί!). Εννοείται ότι μέχρι εκείνη την ημέρα, οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα δίνουν και θα παίρνουν.

Το καλό είναι ότι η αγωνία δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ και όλοι μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από το YouTube και συγκεκριμένα από εδώ όλο το event παρουσίασης της νέας συσκευής. Μείνετε συντονισμένοι!

Samsung Unpacked Event 2013 Note III, Samsung Unpacked, Στις 4 Σεπτεμβρίου με πλήρη επισημότητα για τo Galaxy Note III

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Ωχ…Ετοιμαστείτε…Πάει για κορυφή πάλι 😛

Jacob

πρεπει να μας εντυπωσιασει με το NoteIII η Samsung αφου δεν τα καταφερε με το S4.. Πρεπει να δειξει κατι πολυ καλο γτ έχει και πολυ δυνατο αντιπαλο πια το Sony Xperia Zultra

Lefteris

Όσο η σαμμυ είναι η μόνη που βγάζει κινητά ναυαρχίδες με native βίντεο κλήση και Android εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω εταιρεία! Λέτε να παρουσιάσει και το σ4 με τον 800αρι?

ghad21

“jacob”μυαλο δε βαζεις τελικα.Δεν εντυπωσιασε το s4 γιαυτο εχει πουλησει 30 εκατ. σε 3 μηνες?Οσο για τον αντιπαλο του note3 εδω γελανε και οι πετρες!!

john

και το iphone 5 τα διπλάσια , και ούτε και αυτό εντυπωσίασε (εμένα τουλάχιστον) οπότε δεν έχει νόημα αυτό που λές …

Giwrgis

Παιδιά τι λέμε τώρα το Xperia Z ultra είναι αισχρό…έλεος

Jacob

@ghad21, να βαλω μυαλο? Γιατι? το S4 δεν εντυπωσιασε φιλε, τουλαχιστον εμενα και πολλους γνωστους μου. το S3 ναι ηταν πρωτοπορο. Μη μιλας για νουμερα δεν εισαι στελεχος (εκτος αν εισαι η Sammy φημιζεται για τετοια σκανδαλα.. οπως προσφατα σε αλλο site διαβασα). Άλλωστε και άλλες συσκευες πουλησαν τρελα.. για κοιτα αναλυτικα.
Το Ζ ultra αισχρο? Εδω χασαμε επαφη με τη πραγματικότητα… Σταματαω. Καποιοι ειναι fanboy και το δειχνουν συνεχεια.

el-delamounpan

Jacob η εμμονη σου να γραφεις παντα και παντου κατι αρνηττικο για την SAMSUNG δεν σταματαει βλεπω. Τη να σου πω ρε φιλε δεν το εχεις χωνεψει φενεται οτι ειναι ΜΟΝΗ πρωτη στο κοσμο σε πωλησεις και αυτα του νουμερα οσο και να θες να το αμφισβητησεις δεν μαγειρευονται Ολες οι αλλες οι εταιριες κανουν συμπαθητικες προσπαθειες να κρατηθουν εκει που ειναι η να ανεβουν κανα σκαλακι αφου αλλωστε η SAMSUNG τα ανεβαινει τρεχοντας Και τελος επειδη εσυ και οοοοολοι οι στενομυαλοι φιλοι σου δεν του αρεσε το S4 θα πρεπει η SAMSUNG να κατσει να υπολογισει τη γνωμη σας? παρτε το χαμπαρι και συ και ολοι (οι λιγοι αλλοι) ειστε συντριπτικη μειονοτητα Η SAMSUNG παντα οτι βγαζει θα ειναι παντα μπροστα, ετη φωτος απο τους αλλους απλα επειδη καποιοι σαν εσενα δεν θελουν να το χωνεψουν, κανουν τα παντα για να επηρεασουν (και καλα) τους αλλους αλλα οτι και να κανετε κραξτε, κλαψτε, χτυπηθειτε, φουνταρετε, Η SAMSUNG ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ

Billys

Το αν δεν εντυπωσιαστηκατε 2-3-10-20 ατομα , δεν ειναι αυτο που θα κρινει κι αν ενα κινητο ειναι επιτυχημενο ή οχι . Μπροστα στα τοσα εκατομυρια κοσμο που το αγορασαν , ειστε σταγονα στον ωκεανο .

Επισης , μην κανετε καν συγκρισεις μεταξυ samsung k sony . Ειναι αστειο . Η sony εχει πολυ δρομο μπροστα της για να φτασει τη samsung . Το οτι οι τιμες ειναι κοντα , δε σημαινει οτι πραγματικα αξιζουν το ιδιο ή οτι η sony ειναι καλυτερη .

Οσο για το ΝΟΤΕ3 , ερχεται η νεα υπερ-ναυαρχιδα ολων των κινητων για φετος . Δυστυχως , δεν με βολευουν καθολου τα μεγαλα κινητα και το γυρισα αποκλειστικα σε iOS λογω μεγεθους και καλυτερης παροχης ενημερωσεων λογισμικου , αλλιως θα ηταν μια καλη περιπτωση η αγορα του ΝΟΤΕ3 .

Jacob

@el-delamounpan, εγω εχω εμμονη να βρίζω τη Sammy? Εγω πρωτος υποστήριζα το πολυ καλο S3 της. Εσυ εχεις σκαλωμα με τη SAMSUNG σου.
@Billys,όταν θα διαβασεις τι τεχνολογια, τι μόρφωση εχει δωσει η Sony, η Nokia, η Microsoft ακομα και η Apple στον κόσμο θα με καταλάβεις.. (Pc, gaming, Music, Cinema, Mobiles, TVs) π.χ. δες όποιο συγκριτικό θες μιας Bravia και μιας Samsung και μετα θα κουβεντιασουμε.

Y.Γ. και το iphone πουλαγε και πουλαει σαν τρελο, αλλα δε σημαίνει οτι είναι και το καλύτερο.
Υ.Γ.2 ρε μην ειστε fanboys όλοι τα λεφτα σας θελουν. (τελειως φιλικα)

anarchy235

Kαλα ηρεμήστε, δεν είναι δικια μας η samsung η apple ή η nokia κτλ για να παθιαζόμαστε… (εκτός αν είμαστε στελέχη όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Πάντως αν θέλετε τη γνώμη μου η samsung απλά πολυδιαφημισμένη είναι… Μπες σε όποιο καταστημα ηλεκτρονικών θές και ζήτα να δείς για τηλεόραση… Αμέσως στη Samsung θα σε πάνε. Ζητα σε ενα γερμανο (η αλλα συναφη καταστηματα) να δείς κινητο πάλι Samsung θα σ δείξουν και πάει λέγοντας… Αυτό είναι δουλεία της εταιρειας και του marketing… Καλα κάνει, ας κάνουν κ οι άλλες εταιρείες το ιδιο… Παντως ιδιαιτερα καλες συσκευες δεν έχει (τουλάχιστον για την τιμη τους)… Συμφωνω απόλυτα με το Jacob…

Billys

“OFF”
Για τη sony συγκεκριμενα , καποτε μπορει , πριν 20 χρονια . Σημερα ειναι ουραγος . Το ακομα και η Apple που γραφεις σε ενα υφος “αντε ας της κανουμε τη χαρη να την αναφερουμε” , θα επρεπε να το γραψεις πρωτο πρωτο μαζι με τη Microsoft . Αλλα εισαι off topic μ’ αυτα που γραφεις . 1ον μιλαμε για κινητα , 2ον η bravia ειναι κατωτερη της samsung , 3ον μαλλον εσυ πρεπει να διαβασεις καλυτερα αυτα που νομιζεις πως γνωριζεις , 4ον τετοια φανατιλα με τη sony πια μονο απο 2-3 εδω μεσα τη βλεπω . Πουθενα εξω δεν ασχολειται κανενας με τη sony . Σας πληρωνουνε ? Αν ειναι καλα τα χρηματα , στειλε μου ενα mail , να το κανω κι εγω ! 5oν για το ΝΟΤΕ3 εχεις να μας πεις κατι ? Θα το αγοραζες ? Ναι , οχι και γιατι ?

Υ.Γ. : Δεν κανω πλακα για το θεμα της πληρωμης …! Αν οντως ισχυει και υπαρχει τετοιο πραγμα , ενδιαφερομαι σοβαρα !

el-delamounpan

Αρε καραμητρο Jacob ξεκολα με το παρελθον των εταιριων που ανεφερες, δες το παρον, που βρισκονται ? τη δυνατοτητες εχουν ? συγκριτικα παντα με την SAMSUNG και την LG και ασε πια αυτη την πιπιλα με την SONY που εχει φτασει πια στον καιαδα των πωλησεων παγκοσμιος σε θεμα τηλεωρασεων.Τις multimedia δυνατοτητες που εχουν οι SAMSUNG και οι LG ουτε κατα διανοια δεν φτανουν SONY PANASONIC PHILIPS PIONEER και αφου θελεις και απο λιγο (οχι πολυ) παρελθον σκεψου ποιες τηλεωρασεις εβαλαν πρωτα σε αναπαραγωγη τα αρχεια MKV MTS M2TS MOV μηπως οι SONY που λογο bluray την ειχε παει (διαρια) ? οι μηπως οι αλλες ? Wifi direct, Dual play, DLNA αυτα ποιος τα πρωτοεβαλε σε τηλεορασεις ???? θες και αλλα….για αυτο παρε εσυ SONY…..μαζι με τους ελαχιστους πια υποστηρικτες της και ασε ολους εμας τους ευτηχισμενους κατοχους ΤΩΝ ΚΩΡΕΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΩΝ να απολαμβανουμε πρωτη τα high end χαρακτηριστικα…………………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jacob

1)Οπαδος της Sony? Περυσι μαλιστα αντιπαθουσα παρα πολυ τα προιοντα της. Μην προσπαθήσεις να μου προσάγεις γνωρίσματα που δεν έχω.
2)Triluminos>>>>> Samsung, απλα η 2η εχει φθηνες και κερδιζει αγορα. (απλα διάβασε το)
3) Δεν πληρώνομαι, αντιθετα απορώ με τη στάση ορισμένων εδω μέσα.
4)Διαβαζω και λόγω επαγγέλματος ξέρω πως η Japan έχει την τεχνολογία και την πουλαει στη Sammy, η 2η ειναι πολύ καλή στο hardware.
5)Ναι, σου δινω αυτο με την Αpple, δεν έπρεπε να το συντάξω έτσι γιατι έγινα λίγο μεροληπτικός και δε το συνηθίζω
6) Φέτος είναι χρονιές των Huawei&Sony, απλά τα αποτελέσματα θα με δικαιώσουν φανερά σε 3 ή 4 τρίμηνα (για τους ψαγμένους ήδη φαίνεται).
7)Το Note3 θα βγάλει καινοτομία (π.χ. έξυπνη οθόνη)? ή παλι τα ίδια?
Τεσπα.. ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.