Samsung W2018 clamshell: Ανακοινώνεται 1η Δεκεμβρίου

Μπορεί στην πραγματικότητα τα πρώτα αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα να ήταν τα clamshell και όχι μια σειρά από φουτουριστικά smartphones με εύκαμπτες οθόνες, η Samsung όμως φαίνεται πως θέλει να αναβιώσει τον ξεπερασμένο σχεδιασμό των “flip phones” με μια νέα συσκευή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κορεάτης κατασκευαστής ασχολείται με την κατασκευή ενός smartphone του οποίου το design θυμίζει αρχές της περασμένης δεκαετίας, αλλά τα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε αξιόλογη συσκευή του σήμερα. Μάλλον οι κάτοικοι των Ασιατικών χωρών αναπολούν τα clamshell κινητά που αποτελούνταν από δύο κομμάτια, την οθόνη και το υπόλοιπο σώμα. Αυτή την φορά η Samsung ετοιμάζει κάτι αρκετά διαφορετικό. Αν και αναφερόμαστε σε flip phone σχεδιασμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα το καθιστούν μια high-end πρόταση.

Ο λόγος για το W2018, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την 1η Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η συσκευή θα ενσωματώνει δύο AMOLED οθόνες 4.2 ιντσών. Από εκεί και πέρα, τα χαρακτηριστικά θυμίζουν Galaxy S8/S8+. Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε τον Qualcomm Snapdragon 835, συνοδευόμενο από 6GB μνήμη RAM και 64GB ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα θα είναι της τάξης των 12 Megapixel, ενώ ο εμπρόσθιος selfie φακός 5 MP. Στην ουσία πρόκειται για μια clamshell ναυαρχίδα, όσο παράξενο και αν φαίνεται.

Η Samsung έχει ξεκινήσει την διαδικασία αποστολής προσκλήσεων που φυσικά ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική Ασιατική πινελιά τους, αποτελούμενες από διάφορους ανθρώπους και φυσικά γραμματοσειρές που ο Δυτικός κόσμος χρησιμοποιεί μόνο σε τατουάζ. Ίσως πολλοί να βρουν χρήσιμη την νέα συσκευή, ειδικά αν θέλουν ένα κινητό που να προσφέρει την ευκολία του παρελθόντος (αν κάποιος βολεύονταν με τα flip phones), αλλά δεν θέλει να στερηθεί την ισχύ και τις ποιοτικές κάμερες που ενσωματώνουν οι συσκευές του σήμερα. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον προϊόν. Αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του.

Samsung W2018 ανακοινώνεται 1 Δεκεμβρίου, Samsung W2018 clamshell: Ανακοινώνεται 1η Δεκεμβρίου

Samsung W2018 ανακοινώνεται 1 Δεκεμβρίου, Samsung W2018 clamshell: Ανακοινώνεται 1η Δεκεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.