Samsung: Θα προμηθεύει αποκλειστικά την Apple με AMOLED oθόνες;

Οι φήμες που υπάρχουν αυτό τον καιρό, κάνουν λόγο ότι ένα από τα επόμενα iPhone θα αφήσει τις οθόνες τεχνολογίας IPS και θα μεταβεί σε dual-curved AMOLED οθόνη, με την Samsung να είναι μια από τις υποψήφιες εταιρείες που θα προμηθεύσει την Apple. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung τελικά θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής AMOLED πάνελ για την Apple, για τα επόμενα 2 χρόνια.

Οι πηγές μέσα στην βιομηχανία αναφέρουν ότι, αυτή την στιγμή μόνο η Samsung έχει την δυνατότητα να παράγει τον αριθμό των AMOLED πάνελ που χρειάζεται η Apple, για αυτό τον λόγο άλλωστε φέρεται να κέρδισε ένα αποκλειστικό συμβόλαιο “μέχρι το τέλος του 2018”.

Επιπλέον, η Samsung Display έχει την μεγαλύτερη εμπειρία στις OLED oθόνες, από κάθε άλλο κατασκευαστή, πράγμα που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Άλλωστε στις μικρού και μεσαίου μεγέθους OLED oθόνες, η Samsung Display είχε το 96.2% της αγοράς, για το τρίτο τρίμηνο του 2016.

Σύμφωνα με του αναλυτές του κλάδου, εάν όντως η Samsung Display καταλήξει να είναι ο μοναδικός προμηθευτής της Apple, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας θα ανέλθουν σε πάνω από 3.3 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού η Apple αναμένεται να πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια iPhone με OLED οθόνες τον επόμενο χρόνο.

Samsung Apple iPhone AMOLED Display new IPS, Samsung: Θα προμηθεύει αποκλειστικά την Apple με AMOLED oθόνες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Versavel

Μεγάλη απάτη αυτές οι AMOLED. Οι περισσότερες μετά από μερικούς μήνες ‘κιτρινίζουν’ και χάνουν το ωραίο λευκό που έχουν στην αρχή. Το έχω διαπιστώσει προσωπικά σε δύο Galaxy Note που είχα, στο 2 και στο 4. Όταν πήγα στο sevice μου είπαν ότι είναι το αδύναμο σημείο των AMOLED. Αν σε καλύπτει εγγύηση σου την αλλάζουν, αν όχι…

azriel84

S7 edge μετά από 3 μήνες που το πρόσεχα περισσότερο και από τα iPhone μου, το κλείνω το βράδυ και την άλλη μέρα το πρωί το βρίσκω με καμμένα pixel στο edge δίπλα στα bezel. Η καλύτερη οθόνη που είχα ποτέ χωρίς αμφιβολία, αλλά το ρισκάρεις… 1 βδομάδα τώρα αναμονή στο service για αντικατάσταση…

manos

Αμάν ρε παιδιά και έλεγα να πάρω samsung λόγω amoled.. Επιλογές;

JohnWave

Πολύ καλό νέο για όσους αγοράζουν iphone και λατρεύουν το τέλειο μαύρο και τα ζωντανά χρώματα. Μακάρι σταδιακά όλες οι εταιρίες να υϊοθετήσουν αυτήν την τεχνολογία οθόνης στις συσκευές τους.

Ιωάννης jb

Αμάν με τις amoled.. Σιγά τα αυγά

GS

Εγώ λέω να πάρει κινέζικες μπαταρίες γιατί στα Note 7 που πωλούνταν εκτός ΗΠΑ δηλαδή στην Κίνα δεν υπήρξε πρόβλημα με έκρηξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.