Samsung Z3: Ετοιμάζεται να έρθει Ευρώπη το Tizen smartphone

Το Tizen της Samsung τυπικά είναι το τέταρτο μεγαλύτερο OS πριν το BlackBerry OS. Η Samsung έχει κάνει κάποιες πρώτες προσπάθειες να διευρύνει το δικό της OS με στόχο κάποια στιγμή στο μέλλον να απεξαρτηθεί όσο περισσότερο γίνεται από την Google και το Android.

Από τον Οκτώβριο που ανακοινώθηκε γνωρίζαμε ότι θα διατεθεί στην αγορά της Ινδίας με τιμή περί τα 115 ευρώ. Τελικά το κινητό ετοιμάζεται να βγει και σε άλλες αγορές όπως οι Ευρώπη, η Ρωσία και η Ινδονησία.

Ακόμη δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά λέγεται ότι για αρχή θα έρθει σε πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες. Η Samsung με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι θέλει να επεκτείνει το Tizen και δεν αρκείται μόνο σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Η “νααυρχιδα” της σειράς, Samsung Z3 έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Spreadtrum 1.3GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, επεκτάσιμη έως και 128GB μέσω κάρτας microSD, μπαταρία 2600mAh. Είναι dual-SIM με 3G συνδεσιμότητα και ες αεί συνδρομή στο Mix Radio όπου μπορείς να ακούσεις πάνω από 30 εκατομμύρια τραγούδια. Όσο για την κάμερα η κυρίως είναι στα 8 Megapixel, μπροστά έχει 5 Megapixel κάμερα με 120° wide selfie mode.

samsung z3 europe, Samsung Z3: Ετοιμάζεται να έρθει Ευρώπη το Tizen smartphone

samsung z3 europe, Samsung Z3: Ετοιμάζεται να έρθει Ευρώπη το Tizen smartphone

Πηγή: 1, 2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ας παρει ενα ρισκο να φερει δυνατο κινητο με tizen οχι ενα με 8γιγα εσωτερικη κ 3g.ενα ιδιο με ανδροιντ ετσι ωστε αν αποτυχει τα περνει πισω κ περνα παλι android.αν δε ρισκαρεις δε θα πετυχεις.κ ποσο μεσα να μπει δηλαδη ενας κολοσσος σαν την sammy μπροστα σε μια πιθανη επιτυχια;

VasilisA3

Αν έρθει το πηρα με την μια. @George ήταν ότι μέσα στο 2016 θα παρουσιάσουν Tizen flagship.

ChrisG

@George συμφωνώ.
ένα edge με tizen πρέπει να βγάλει.με τέτοιο hardware δεν πάς πουθενά.εκτός φυσικά και αν θέλει να δείξει σαν την apple ότι δεν το έχει ανάγκη.για τους τύπους δηλαδή…ψυχολογικά.

anwnymous

Αντι να φέρει το note 5, θα φέρει αυτό.
Samsung μας δουλεύεις?

Nick

Δεν το ξέρει η μάνα του το τιζεν σιγά μην κάτσει η κάθε εταιρεία να ασχοληθεί με δαυτο.

george

Nick νομιζεις οτι δεν το ξερει κανενας.ουσιαστικα το tizen στα κινητα της ειναι ο touchwizz που χιλιαδες τον χρησιμοποιουν.αν κοστολογησει χαμηλοτερα κινητα δυνατα απο τα android θα το αγορασουν κ επηδη δεν ειναι microsoft αλλα samsung που εχει το 50% εκει εξω (κ οποιος το αρνητε ας κοιταξει τι κρατα ο κοσμος στα χερια του) ας πουλησει μισο χρονο κ θα δεις για ποτε θα εμφανιστουν κ 10 εφαρμογες για κλανιδια να εχεις να διαλεξεις.κ αν λεμε αν στο τελος τα καταφερει με τα παντα δικα της (λογισμικο,οθονες,καμερες,επεξεργαστες,chip μνημες αποθηκευσεις κ ram) τοτε αυτη ειναι που θα βαλει το πιστολι στο κεφαλι της google κ οχι η cyanogenmod (εδω γελαμε ακομα,αυτο το αστειο δεν λεει να παλιωσει).αν παλι οχι σιγα μη στεναχωρηθει κ βαλει τις t.v τα aircondition τα ψυγεια κ οτι ακομα βγαζει να κλαινε.κ για να μη με περασετε για κανα κολλημενο μου αρεσει η σειρα z της sony στα smartphone απλα λεω τα αυτονοητα νομιζω.

Darth

θέλω samsung με AMOLED + EXYNOS + TIZEN = μοναδικότητα για να ανέβει το εγώ μου για να νιώσω ξεχωριστός σαν να αγοράζω apple

Ανακιν

Μακάρι να έρθει Ευρώπη θα το αγοράσω ελπίζω στο μέλλον σε κάποιο δυνατό κινητό με tizen βαρέθηκα την Google

NikosAr

Συμφωνούμε όλοι να το φέρει λοιπόν …!
Όμως χωρίς app store θα πάει πάτω … όπως και τα υπόλοιπα OS. Η Google και Apple έχουν δυνατό app store και έτσι μας κρατάνε δεμένους με το δικό τους λειτουργικό .. Απο την άλλη Microsoft και Ubuntu στο store είναι δράμα .. Μακάρι στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα με κάποιον πολύ δυνατό παίχτη .. ίδωμεν

Android & Windows User

Linux και τα μυαλά στα κάγκελα τι θέλω να πω Linux ( = STOCK Android, Tizen, Ubuntu ) το Linux τρέχει λόγω της αξιοπιστίας και της σταθερότητας του παντού !!
Supercomputers, Servers, Routers, Modems, Cars, GPS, media players, Smart TVs, και πάρα πολλά είδη υπολογιστών ή μικροεπεξεργαστών/μικροελεκτών τρέχουν LINUX. Το καθαρό stock android είναι εκατοντάδες φορές πιο σταθερό και αξιόπιστο από το iOS καλά ακούσατε το stock android είναι καθαρό Linux kernel χωρίς σαβούρες μέσα και άχρηστα επιπλέον λογισμικά. Το iOS από την πλευρά του έχει άνοδο γιατί είναι stock δεν έχει άχρηστες εφαρμογές όπως το toochwiz. Από μεριάς desktop το Ubuntu σε έρευνα το 2012 ανακοινώθηκε ως το πιο ασφαλές λειτουργικό στο κόσμο. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Κάτοχος Galaxy S3 και LG G3 και έχω φίλο που μου δίνει που και που το iPhone 5s που έχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.