Ο DJ Koh υπόσχεται ένα καλύτερο, ασφαλές, άκρως καινοτόμο Note 8

Μπορεί το Samsung Galaxy Note 7 να απέτυχε λόγω των προβληματικών μπαταριών από τις Samsung SDI και Amperex Technology, όμως αυτό δεν είναι ικανό να κάνει την Samsung να βάλει τέλος στην πετυχημένη σειρά του Note.

Η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8 έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό, όμως αυτή τη φορά μιλά γι αυτό ο ίδιος ο επικεφαλής της Samsung Mobile.

O DJ Koh υπόσχεται να φέρει ένα καλύτερο, πιο ασφαλές και άκρως καινοτόμο Note 8: “I will bring back a better, safer and very innovative Note 8”. Ο ίδιος ήταν μέρος της ομάδας που ανέπτυξε την ιδέα του S Pen stylus, οπότε δεν θα ήταν εύκολο να πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω μια συσκευή ορόσημο για τη Samsung.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της έρευνας για το Samsung Galaxy Note 7, η Samsung δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί fans της σειράς που περιμένουν την ανακοίνωση νέου μοντέλου. Ο Tim Baxter, επικεφαλής της Samsung στις ΗΠΑ, ανέφερε ότι “ιδιαίτερα οι κάτοχοι Galaxy Note 4 και Note 5, έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θέλουν νέο Note”.

Μετά την απόσυρση του Note 7, τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Galaxy S8, το οποίο όλοι περιμένουν από τη Samsung να βάλει τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει. Οι προσδοκίες για το Galaxy Note 8 θα ανέβουν ακόμη περισσότερο. Εμείς περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το Note 8 να ξεχωρίσει.

note 8 innovative, Ο DJ Koh υπόσχεται ένα καλύτερο, ασφαλές, άκρως καινοτόμο Note 8

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

Ο Tim Baxter, επικεφαλής της Samsung στις ΗΠΑ, ανέφερε ότι «ιδιαίτερα οι κάτοχοι Galaxy Note 4 και Note 5, έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θέλουν νέο Note».

Γελάνε και οι πέτρες.

Παναγιώτης Β

@christos t
Και που το βλέπεις το παράξενο;
Δεν αλλάζουν όλοι κινητό κάθε χρόνο !!!
Μερικοί το “ψάχνουν” πρώτα.

Ante_geia

@ChristosT Κάτοχος Galaxy Note 1,2,3,4,Edge,5 … Ναι ρε φίλε θέλω καινούργιο Note μας δουλεύεις;;; Γιατί γελάνε η πέτρες δεν το κατάλαβα; Κάθε χρόνο το περιμένω πως και πως.

Αγγελος

Οι κατοχοι παντως χρηστο μου δε γελανε οντως το περιμενουν.ειχα και το 4 και το 5 και ειχα για σχεδον 20 μερες και το note 7 και ηταν οτι καλυτερο υπαρχει απο ολες τις αποψεις.ελπιζω να λειτουργει πενακι οπως ακουστηκε στο s8 μεχρι να ερθει το αναμενομενο note 8.

Νίκος

Ως χαρούμενος κάτοχος του note 4 για περισσότερο από δύο χρόνια, ούτε θέλω άλλο κινητό όσο αντέχει αυτό το εκπληκτικό μοντέλο, ούτε θα ασχοληθώ πότε με κάποιο χωρίς αποσπώμενη μπαταρία, όπως ήταν το 5 και το 7.

Παπαροκας tiamat

Το μονο επαγγελματικο εργαλειο και οι καραγκιοζηδες μας το στερησαν 2 χρονιες

bezilys

@Παπαροκας tiamat τι διαφορετικό έχει από τα άλλα κινητά ασπουμε από το s7 edge και το λες “επεγελματικο εργαλείο”,το πενάκι ??!

Crasher

Να ρωτήσω κάτι άσχετο
Εσείς που πήρατε το note 5 λογικά το αγοράσατε από εξωτερικό υπάρχει κανένα πρόβλημα με την sim? Γιατί έχω ακούσει πως ενδέχεται να μην λειτουργεί η sim αν έχεις κινητό από άλλη χώρα

Manolis

δε το περιμένω και με μεγάλη ανυπομονεσία αφού αντέχει ακόμη το Note 3… Άντε να βγει όμως να το αγοράσουμε του χρόνου στα μισά χρήματα!!! 🙂

Manolis

@Ante_geia από το Note 1 στο 2, 3 και 4 καταλαβαίνω την αλλαγή… Από το Note 4 στο 5 τι διαφορές είδες;;;;

Πέτρος Π

Κρίση σου λέει μετά, και ο άλλος έχει όλη τη σειρά Note και αλλάζει κάθε χρόνο κινητό…. Και περιμένουν όλοι το καινούργιο note, το “επαγγελματικό εργαλείο” λες και είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους… Έλεος, κινητά είναι…Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο… Get a life!!

Ξερόλας

@Πετρο Π …. εσυ get a life ….. τι σε νοιάζει εσενα τι κανει ο άλλος ;;; υποτίθεται ειςαι σε τεχνολογικό blog !!! Εδώ λιγο πολυ όλους μας αρεσει η τεχνολογία και ειναι το χόμπι μας!!! Ελπίζω να καταλαβενεις οτι μπορείς να πουλήσεις το παλιό για να παρεις καινούριο 🙂

panossss

θελουμε καινουριο note αλλιως bye bye sammy…η σειρα s δεν μου λεει πλεον κατι…

Γιωργος

ΆΣΧΕΤΟ!!!!!Άκουω και διαβάζω συνεχώς για αναβάθμιση σε s7/s7 edge και αναβάθμιση δεν βλέπω!Γνωρίζει κάποιος το γιατί??????

Πέτρος Π

@ Ξερόλας : Όταν κάποιος αλλάζει κινητό δύο φορές το χρόνο και η μόνη του έννοια είναι πότε θα βγεί το επόμενο επαγγελματικό εργαλείο (και άλλα κουραφέξαλα) – note δεν είναι χόμπι, είναι βλακεία…

Ξερόλας

@Πετρος Π ο καθένας μπορεί να εχει λεφτά και γουστάρει να τα ξοδεύει όπου θελει…εκτός αυτού προφανώς δεν καταλαβενεις οτι μπορείς να πουλήσεις το παλιό και να παρεις καινούριο αφού περάσει λίγος καιρός και πέσουν οι τιμές…. δεν ζημιωνεσαι σε χρήματα !!!! Ειναι χόμπι ειναι επάγγελμα ειναι για την καυλα…. οπως θες… Μην κρίνουμε τους αλλους όμως για το τι κανουν… και εγω θεωρώ βλακεία την συλλογή απο αντίκες πάνε δίνουν 1000+ ευρώ για παλιατζουρες αλλα αυτο γουστάρουν και Μπραβο τους αφου τους αρεσει, δεν εχω το δικαίωμα να επεμβαίνω στα θέλω των άλλων !!!!!!

Ars

@Παπαροκας tiamat Τι επαγγέλεσαι αν επιτρεπεται?

Πέτρος Π

@ Ξερόλας : Δεν έκανα καμία επέμβαση στα θέλω των άλλων… Απλά είπα την προσωπική μου άποψη ότι όλο αυτό έχει καταντήσει βλακεία… Επέμβαση στα θέλω των άλλων θα ήταν αν πήγαινα στο σπίτι κάποιου και πετούσα όλα τα κινητά που έχει στο ράφι του… Επίσης μου φαίνεται χαζό να λέει κάποιος το note επαγγελματικό εργαλείο και άλλες τέτοιες υπερβολές… Αφού τελικά όλοι για να παίζουν candy crush τα θέλουν τα κινητά…

Ξερόλας

@Πετρος Π το παράδειγμα που έφερες δεν ισχύει… αυτο σημαίνει επιβάλω την γνώμη μου στον άλλον (που πάμε σε πιο ακραία πράγματα ) όχι επέμβενω ……αλλο επιβάλω αλλο επεμβενω …. τωρα για αυτο που λες στο τέλος ναι συμφωνώ απόλυτα !!! Για παιχνίδι ειναι κυρίως! Κανεις την δουλεια σου και με κατι μικρότερο ….όσο για το επαγγελματικό, Δεν σχολιάζεται.

Ξερόλας

Επεμβαίνω *

Ιωάννης jb

Πετρο π.. Από όλα αυτά που ειπες στο μόνο που έχεις δίκιο είναι στο ότι το note δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο.. Τουλάχιστον δεν είναι περισσότερο από τα άλλα!!!
Σε όλα τα υπόλοιπα είσαι λάθος!!!
Στους περισσότερους εδώ μέσα αρέσει η τεχνολογία κ δε θέλουν να πάρουν συσκευή κ να την κρατάνε για 5 χρόνια ή όσο αντέξει…
Εγώ πχ γουσταρω να έχω 2 ή κ 3 συσκευές (δε βάζω αυτές που έχω στο συρτάρι σε αδράνεια)… κ να αγοράζω συνέχεια αυτά που θεωρώ ευκαιρία ή αυτά που μου κάνουν κλίκ το ένα από τα 2 που έχω αν αγοράσω καινούργιο είτε θα το πούλησω (αφού κ αυτό σε τιμή ευκαιρίας το έχω πάρει) είτε το χαρίζω είτε το βαζω στη συλλογή μου…

M.G.

@Πέτρος Π, ωραίος σε πάω, +1

Ante_geia

@Manolis Ελάχιστες διαφορές. Σαφώς και είναι πιο γρήγορο κτλ. έχει κάποιες λειτουργίες που δεν έχει το 4. αυτά τα έξτρα που βάζει η samsung από note σε note αλλά σε βοηθάνε πολύ να κάνεις πράγματα πιο γρήγορα όπως σημειώσεις . To κακό είναι ότι δεν έχει υποδοχή για microSD.

@Crasher Άμα θες να πάρεις Note 5 από τα σκρουτζομάγαζα δουλεύουν όλα.

dreamfighter

Μετά από απώλεια του Νοte 4 Πήγα στο 5. Έτσι έγινε η αλλαγή. Οι διαφορές μικρές. Κατά την γνώμη μου όσοι έχουν note 4 δεν αξίζει να πάνε στο 5 ούτε καν στο 7 (με επιφύλαξη) αν έμενε τελικά στην αγορά.

Επίσης πριν πάρω το 5 έψαξα την αγορά και την προοπτική να δοκιμάσω και άλλη εταιρεία. Όμως μόνο το note μου άρεσε. Αγαπάμε note, αγαπάμε s pen έστω για τις απλές λειτουργίες που προσφέρει.

ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΜΑΣ

Επίσης δεν πιστεύω ότι το s8 θα έχει λειτουργίες spen.
Τότε σειρά note τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.