Samsung Galaxy S Advance, Το Ιανουάριο θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean

Η αλήθεια είναι ότι με το Samsung Galaxy S Advance δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου εδώ στο Techblog ενώ όλους αυτούς τους μήνες λαμβάναμε ένα σωρό email και σχόλια με απορίες σχετικά με αυτό. Από την ποσσότητα των email καταλαβαίνω ότι είστε πολύ οι κάτοχοί του και η είδηση που προέρχεται από την Samsung Mobile Γερμανίας θα σας χαροποιήσει.

Στο επίσημο Fan Page της λοιπόν αναφέρει ότι αρκετά θα είναι τα μοντέλα της που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean και ένα από αυτά θα είναι το Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070) και μάλιστα μέσα στον Ιανουάριο. Δείτε στον Πίνακα Αναβαθμίσεων ποια άλλα μοντέλα Samsung αναμένουμε να αναβαθμιστούν.

, Samsung Galaxy S Advance, Το Ιανουάριο θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DR.TZEF

Το κινητο το πηρα πριν λιγο καιρο δωρο στην κοπελα μου προς αντικατασταση του παλιου της galaxy s plus και πραγματικα ειναι πολυ καλυτερο!Θα το χαρακτηριζα ενα μικρο Galaxy s2 σε σχημα και galaxy s3 mini σε χαρακτηριστικα ,χωρις μεγαλη δοση υπερβολης.Ωστοσο εχει ενα σημαντικοτατο μειον το οποιο ελπιζω με την αναβαθμιση στο 4.1 να διορθωθει.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΟΟΜ ουτε στη φωτογραφικη ουτε στην καμερα!Καλα καταλαβατε,οτι βλεπετε τραβατε,δεν ερχεται με κανενα τροπο κοντυτερα ο,τι και αν δοκιμασα.Στο τελος πηρα τη Samsung και μου το επιβεβαιωσαν…Για να δουμε,γιατι με το 4.1 και ζοομ πραγματικα θα ειναι το ιδιο με το gs3 mini -150€!

Η γνώμη μου

ακριβως το ιδιο και εγω….το πηρα στην κοπελα μ δωρακι…ελπιζω με την 4,1 το κιν να φυσαει ακομη ποιο πολυ…..παντος εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με το σ3 μνι και ειναι 150ευρω ποιο φθηνο….

Giorgos

Καλα κρασια Nexus rules 4.2.1 !!!

nikos

Καλά νέα, αν και περιμέναμε την αναβάθμιση νωρίτερα…Κώστα, σε παρακαλώ διόρθωσε τον πίνακα αναβαθμίσεων, το Galaxy S Advance τώρα φορά την 2.3.6 και όχι την 4.0 !
Ένας ευχαριστημένος χρήστης.

Giannis Gav

Αυτό πάλι που έχουμε μια ιδέα για την αναβάθμιση του Galaxy S Advance σε Android 4.1 Jelly Bean ενώ για το Galaxy S II ούτε λόγος, πολύ με τσατίζει!!!

Θάνος

Τι σημαίνει αυτό για όσους το έχουν με το προηγούμενο λογισμικό. Είναι δυνατή η αναβάθμιση του παλιού λογισμικού με το νέο και πως γίνεται?

Σάκης

Έχω και εγώ το Samsung Galaxy S Advance και το μοναδικό μείον στο τηλέφωνο είναι το ότι δεν έχει zoom στην φωτογραφική μηχανή και στο video,αλλά και όταν είναι κλειστό το κινητό το ξυπνητήρι του δεν δουλεύει…!!! Η ειδοποίηση για την ενημέρωση Jelly Bean θα έρθει από μόνη της στο κινητό μου ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι?

Kωστας

υπαρχει αναβαθμηση 4.1 για το s advance; δεν την βρισκω πουθενα και αν ναι μπορειτε να δωσετε καποιο site ή link?

antonis

@sakis

σε κανένα android δεν δουλεύει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό.

όσο για την κάμερα κάτι κάνεις λάθος μάλλον.δεν γίνεται να μην έχει ζούμ

Σάκης

Αντώνη δεν υπάρχει zoom σίγουρα, το έχω ψάξει,δές και τα προηγούμενα σχόλια…!!!

nadia

πράγματι το s advance δεν εχει ζουμ και εγω το πήρα πριν κάτι εβδομάδες και είχα αρχικά απορήσει….
άντε να έρθει η ενημέρωση σιγά-σιγά!!!
(με την αδερφή μου αγοράσαμε ταυτόχρονα τα κινητά μας, αυτή πήρε το S Duos και έχει ήδη android 4.0!)

Bill

ποιο να παρω αναμεσα σε αυτο και το desire x?

μαρκος xperia

Bill, εγώ στην θέση σου θα αγόραζα το S γιατί μπορεί και τραβάει 720p video ενω το desire X δεν έχει την δυνατότητα να τραβήξει HD video. Το S το βρίσκεις και με ποιο πολύ μνήμη κιόλας. Επίσεις το S έχει και Super AMOLED.
Πιστεύω δεν υπάρχει σύγκριση σε αυτά τα δυο. Μακράν καλυτερο το S.

Bill

ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη μαρκο.ειμαι σε διλημα γιατι δεν με ενδιαφερει τοσο το βιντεο. διαβασα οτι εχουν διαφορετικο επεξεργαστη και καρτα γραφικων και δεν ξερω αν το s advance υπερτερει σε αυτον τον τομεα,μιας και με ενδιαφερει πολυ για τα παιχνιδια.

Dimitris

ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ;

Σακης

Η μπαταρία κρατάει1 μέρα και κάτι αλλα έχω κατεβάσει μια εφαρμογή για εξοικονόμηση ενέργειας και κρατάει λίγο παραπάνω…!!!!

john18000

παιδιά τι είναι το super amoled ;

john18000

εσείς τι μου προτείνετε xperia sole ή το samsung galaxy s advance ?

john18000

το galaxy s advance θα αναβαθμιστεί στην Ελλάδα ;

Σάκης

Να ρωτήσω κάτι??? Εχει γίνει αναβάθμιση για το samsung galaxy s advance ή ακόμα περιμένουμε???

spilios

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ SAMSUNG GALAXY ADVANSE GT 19070?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.