Sony Ericsson C905 | Η τελειότητα στην φωτογραφία

Η κάμερα του SE Shiho (κωδική ονομασία) υπόσχεται φωτογραφίες ισάξιες εκείνων των ψηφιακών μηχανών καθώς ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών και ευκολιών όπως autofocus, σταθεροποιητή εικόνας και βίντεο, ψηφιακό ζουμ μέχρι 16x και flash Xenon για να φωτογραφίζεται ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εκτός όμως από την εντυπωσιακή κάμερα η Sony Ericsson φρόντισε να εφοδιάσει το C905 με Wi-Fi, Bluetooth 2.0 και θύρα USB για να διευκολύνει την σύνδεση του με το διαδίκτυο και τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το C905 διαθέτει και ενσωματωμένο AGPS για να διευκολύνει την πλοήγηση σας στους δρόμους της πόλης.

Αν λοιπόν θέλετε να αγοράσετε καινούριο κινητό τηλέφωνο αλλά δεν έχετε καταλήξει ακόμα, πιστεύω ότι αξίζει να περιμένετε την έλευση του Cyber-Shot C905 στη χώρα μας.

Sony Ericsson C905
3G/ HSDPA
Διαστάσεις: 104x49x19.5 χλστ.
Βάρος: 136 γρ.
Οθόνη: 2,4 ιντσών, 240×320 pixels, 65k χρώματα
Μνήμη: 160MB ενσωματωμένη
Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA, Bluetooth 2.0, Bluetooth
GPS
FM radio
TV out

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 16:54

Σχόλια

  • μηπως ξέρουμε τη λογισμικό θα έχει ως αναφορά χάρτες για το gps ? (μάλλον δεν θα είναι uiq έτσι?)

  • λογικά έχει uiq γιατί στο σιτε της SE γράφει οτι μπορείς να βάλεις και το wyfinder που είχε και το p1.

  • Μιλάμε το κινητό είναι όσο μάπα δεν γίνετε! Είναι άλλη μία ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ της Sony Ericsson να βγάλει ένα ακόμη φωτογραφικό κινητό! Μαυρίζει την φήμη της Sony και των Cybershot(Φωτογραφικών καμερών)! Μιλάμε τζάμπα το όνομα! Τέλος πάντων, για να μπω στο ψητό οκ έχει 8MP και τι να τα κάνεις όταν το μέγιστο βίντεο που μπορείς να βγάλεις είναι μόλις QVGA(240x320) δηλαδή απλά έλεος! Μετά μπορεί να έχει 8 αλλά στα SE τα 8=3 (και δεν μιλάω για ανάλυση, ο νοών νοείτο) Επίσης, στο θέμα Image Stabilizer κτλ, αυτά τα άλλα κινητά όταν τα είχαν η SE έβγαζε τα απλά κινητάκια της! Ρε παιδιά πώς να το κάνουμε, τα SE δεν είναι κινητά για κάμερα! Θυμάστε τον σάλο που είχε γίνει για το K800i λέγανε το τέλειο κινητό κτλ αλλά αποδείχθηκε… ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΟ… ΤΑ SE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΑ! Αν θέλετε ένα κινητό με καλή κάμερα προτείνω ανεπιφύλακτα το Ν82 ή Samsung G600 ή G810 ή Ν98 ή Soul ή το ΟΜΝΙΑ που άκουσα ότι θα χει και 1x οπτικό zoom!

  • ti leei re paidia o kostask11?oloi sony ericsson exoune.ti mas leei autos nokia kai paparies?ta kalutera fwtografika kinita oti kai na lete einai ta sony ericsson dn mporw na akouw vlakeies!!!

  • Αγαπήτε φίλε Τόλη,

    Πολύ σωστα όλα αυτά που είπες, θα συμφωνησω.
    Αλλα γτ τέτοιο μίσος με την ΝΟΚΙΑ; Εχεις κάποια εμπειρία που σε εφερε σε αυτή τη γνωμη;
    Παρακαλώ ενημερωσε με.

    Φιλικά,

  • swsta ola auta pou lete paides alla 15 xronia pernw nokia dn exw brei problhma!!! dn lew pws ta sony ericsson exoun!!!
    auto to mhna exw trela8ei gia paradeigma me to neo sony ericsson c905!!! pe8ainw gia auto!! an kserete tpt gia to pote
    8a kukloforisei kai times 8a sas parakalousa na m peite!!! h steilte m sto danae_dima@yahoo.com

    me ektimhsh Danai

  • ta sony ericsson einai ta kinita me thn kaluterh emfanhsh kai tis teleies dunatotites.ta nokia pisteuw oti dn tha ftasoun pote thn SE giati akrivws dn diathetoun emfanhsh kai toses dunatothtes.epeita ama thumaste kala prwth h SE evgale kinito me camera 2.0mpixel to k750i,akolouthise to k800i me 3.2 kai twra sthn korufh to c905.ti allo thelete?

  • Λογικά είμαι ένας από τους ελάχιστους που ποτέ δεν είχαν ποτέ κινητό Nokia!!!
    Είμαι φανατικός Samsungάκιας!!!

  • βασικά ένα κινητό δεν το πέρνεις μόνο γιά την κάμερα. Προσέχεις κι άλλες δυνατότητες. Σίγουρα το c905 θα έχει φοβερή κάμερα , λογικά την κάλύτερη από ολες τις συσκευές που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής. Τώρα όσοο για την εμφάνιση αύτό πιστεύω οτι είναι θέμα γούστου. Εμένα μου αρέσουν τα Samsung πιο πολύ από θέμα εμφάνισης και τώρα τελευταία έχουν φτιάξει μερικά πολλοι δυνατά μοντέλα και από θέμα χαρακτηριστικών.
    Όσον αφορά τα φωτογραφικά κινητά μπορεί η Sony να τα βγάζει πρώτη αλλά εκτός από το κ750 που είχε φοβερή ποιότητα φωτογραφιών για την εποχή του τα υπόλοιπα υστερούσαν λίγο σε σχέση με τα αντίστοιχα Nokia. π.χ το ν95 έχει πολύ καλύτέρη κάμερα από το κ850.

  • Κοίτα τυπα, να σου πω κάτι(τον τόλη λεω), πρώτον τα SE δεν έχουν κ τόσο καλή κάμερα και αυτό θα το δεις απο συγκρητικά τεστς που γίνονται κάθε φορά!όσο για το καλύτερο κινητό με 8ΜΡ θα πω ότι είναι το Samsung INNOV8. ψάξε λίγο κ μετά μίλα! δεν το λέω με κακία!όσο απο εμφάνιση εννοείτε ότι η πλαστική* SE δεν φτάνει την ατσάλινη Samsung**. Εγω αυτό που φαντάζομαι είναι ότι εχεις SE κ για αυτό το λόγο λες ότι είναι τα καλύτερα. εγω είχα στα χέρια μου και nokia και SE και Samsung κ πιστευω ότι οι Nokia k Samsung είναι οι καλύτερες!αξίζουν και κάνουν την διαφορά!
    *επειδη όλα τα μοντέλα της είναι απο υλικά σχεδόν ψευτικα, πλαστικά
    **ενώ τα samsung είναι όλα σχεδόν απο μέταλλο!

  • επίσης στο θέμα κάμερα, ειδικά τα SE είναι πολυ...
    γράψε μου ένα βίντεο με τα τότε 3.2 mp που μέχρι και πέρσι η μέγιστη ανάλυση βίντεο που θα μπορούσες να γράψεις απο SE ήταν 176x124 ενω απο άλλα έφτανε και τα 640x480! πάμε καλά τώρα; αυτό με τα 8 θα ναι το μόνο(νομίζω) που γράφει βίντεο 640x480.!ενω οι άλλες εταιρίες το χουν αυτό το βίντεο(την ανάλυση εννοώ) εδω και χρόνια!!!!

  • auto to kinito ama exeis parei xampari kostask11 exei diafora mera me nuxta me sxesh tis dunatothtes allwn kinitwn.gia vres mou ena kalutero?samsung opws kai na to kanoume dn einai h idia firma me thn SE.to prwto pragma pou kitaw sta kinita einai oi dunatothtes.panta me eikanopoiei h SE dn einai tuxaio auto!!!

  • Έριξα μαι πρόχειρη ματιά στο ίντερνετ και δεν βρήκα τιμή. Ακόμα και το expansys δεν έχει ανακοινώσει ακόμα διαθεσιμότητα. Μόλις επιστρέψουμε Αθήνα θα το τσεκάρουμε με την Sony Ericsson.

  • k egw file kostask11 tha diafwnhsw mazi s.. ta sonyericsson einai apla koryfh... eyxrhsta, me poly kala texnika xarakthristika k ola ta kala panw... etsi k alliws ta nokia p les einai dysxrhsta kai ta perissotera kostizoun poly xwris idiaitero logio enw ta antistoixa ths sony ericsson einai poly pio fthna...

  • Παιδιά εγώ είχα πάρει το w910i κ τώρα έχω το c902 κ η κάμερα μου κολάει.
    Τώρα όσο γι'αυτο ανθπομονώ να βγει γιατί έχω κόλλημα με τα κινιτά κ σινέχεια θέλω να αλλάζω κ μακάρι η τιμή να είναι κάτω από 500 ευρώ γιατί δεν θα έχει μεγάλη πώλιση λόγο τις τιμής κ κακά τα ψέματα κ η τιμή είναι ένασ σιμαντκοσ παράγοντας για την αγορά ενός κινιτού. Σωστα?

  • Κ θέλω να σιμπλιρώσω οτι κ εγώ διαφονό με το kostas11 γιατί από τα χέρια μου έχουν περάσει κ κινιτά Nokia Sony Ericsson κ κατάλαβα οτι τα Sony Ericsson απλά γαμ**ε με τα χαρακτηριστικά τους κ τον τρόπο διαχείρισή τους. Σιμφονειται παιδια? (ΝΝΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ)

  • Οκ φίλοι μου, όσοι διαφωνήτε μαζί μου, αγοράστε το.Κ θα δούμε ποιός θα έχει την καλύτερη κάμερα. καλά ρε σεις, για να καταλάβετε πόσο τούβλα είστε, πριν πάρετε κάτι κοιτάτε μόνο την όψη, σαν να λέμε πριν φαω απλά κοιτάω, δεν με νοιάζει η γεύση!ελεος!σας ελκύει το γεγονός ότι έχει 8mp...μα δεν ξέρετε και πολλά από κινητά και φαίνεται!!!
    ψάξτε και μετά πείτε μου! Έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο που το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν τα κινητά είναι καφέ!αυτό έχει μια,αντε, πάνω του μετρίου κάμερα, αλλά όχι και τέλεια!(τίποτα δεν είναι τέλειο) και το κάνεται θέμα.πάνε δες το INNOV8 https://techblog.gr/mobile/samsung-i8510i-innov8/
    ε τι να σας πω αλλο...για μένα το SE είναι πραγματικά μέτριο!

  • Η Nokia και Samsung τουλάχιστον φωτογραφικά δεν συγκρίνονται με την Sony Ericsson η οποία είναι με διαφορά η καλύτερη.Και εγώ από Nokia είχα ξεκινήσει.Τώρα έχω 4 Ericsson.Ανάμεσα σε αυτά το Κ810i. Έχω συγκρίνει την κάμερά του με αυτή του Ν95 ενός φίλου και διαπίστωσα ότι του Κ810i είναι σαφώς ανώτερη.Και αυτό γιατί η τεχνολογία Cyber-shot που χρησιμοποιείται στης ψηφιακές κάμερες δίνει φτερά στα 3.2 Megapixel.Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τις συσκευές της Sony Ericsson.Δίνει(η εταιρεία αυτή) πολλές δυνατότητες,κινητά αντοχής(που δεν πάνε για αναβάθμιση καθε λίγο,οπως της Νοκια) και πάνω απ' όλα σε καταπληκτικές τιμές.
    Value for Money-Sony Ericsson
    Αυτή είναι η απάντηση μου στον φίλο Kostask11...

  • Ρε παιδίά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνεστε. Ποιο κινητό θα επιλέξει ο καθένας είναι κυρίως θέμα γούστου και μετά έρχονται όλα τα άλλα.

    Πάντως φίλε Jason έχεις άδικο σε αυτό που λές μεταξύ Ν95 και Κ810. Έχω και τις δυο συσκευές και δεν νομίζω οτι υπάρχει σύγκριση μεταξύ των φωτογραφιών. Το ν95 διαθέτει κάμερα πολλές βαθμίδες πάνω από του κ810. Μπορεί να μην είναι cybershot αλλά έχει φακούς carl zeiss.

    Σε όλα τα test που έχουν γίνει από περιοδικά τα κινητά της Nokia με 5mp έρχονται πρώτα οσον αφορά την ποιότητα λήψης.

    Τώρα όσο για το c905 αν δεν δω τι φωτογραφίες βγάζει δεν μπορώ να πώ κάτι παραπάνω.

  • Δες την σύγκριση που κάνει το PC-World τεύχος Αυγούστου.
    Καλύτερη κάμερα:K810i
    Δεύτερη καλύτερη κάμερα:K800i
    Τρίτη καλύτερη κάμερα:Nokia N95
    Και μετά ακουλουθούσε ενα Nokia και ένα Samsung.
    Οσο αφορά το Video η Nokia ήταν καλύτερη. Αλλα στην φωτογραφία η Sony Ericsson ειναι κατά πολύ ανώτερη.
    Είναι και Sony Ericsson.Οχι σκέτη Ericsson.Και τα Sony Ericsson carl zeiss φακούς έχουν.

  • Μια διόρθωση παιδιά. Εννοώ το τεύχος Αυγούστου του 2007 όπου το K810i βγαίνει πρώτο με μικρό προβάδισμα από το K800i.Τριτο και καταϊδρωμένο το Ν95( με αρκετή διαφορά).

  • Pws ginetai re kostak11 to c905 na mhn travaei ton kosmo me 8mp?esy mas les mhn dialeksoume auto to kinito epeidh exei 8mp cam.ama einai na parw again to prwto m kinito TO nokia 5210,eleos dld.pws ginetai na thewreis metrio TO c905 me tetoieΣ dynatothtes Kai na thewreis kalo to samsung pou mas protineis kai ftanei Ta 800€.TI parapanw exei???

  • τι παραπάνω;φίλε, tolis, έχει πράγματα που τα SE δεν θα έχουν ποτέ!!!έτσι κι αλλιώς άσκοπα μιλάω.ΨΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΟΙ?
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ(ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ)ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΠΩΝΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΝΥΕΡΙΣΚΟΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΚΙΑΚΕΣ ΚΤΛ...ΑΠΛΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ!...ΤΟ ΨΑΧΝΩ, ΞΕΡΩ, ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ!!!ΤΕΣΠΑ ALEA IACTA EST!!!

  • ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ Μ***** ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΕΙ Τ******* ΚΑΙ ΕΧΕΙ 50 ΜΕΓΚΑΧΙΣΕΛ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕ ΤΑ 'ΧΕ!!!!!!!!!! ΑΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • @MITSOS: Εντάξει, είπες ότι ήθελες να πεις και με το παραπάνω.
    Άσε αυτό το post να ασχοληθεί με το θέμα του τίτλου του, το κινητό.
    Thanks!

  • Από ότι εψαξα στο ιντερνετ παιδια το βρήκα γύρο στα 600-650€.
    Αλλα πιστέυω ότι θα πέσει η τιμή του

  • Μετά απο 7 χρόνια με κινητά Nokia, πήρα προχθές το πρώτο μου Sony Ericsson. Η διαφορά είναι απίστεφτη σε γρηγοράδα και σε λειτουργικότητα. Το μοντέλο που πήρα είναι το K800i το οποίο μπορεί να δείξει τρομερές εικόνες, με ποιότητα σαν αυτή
    https://www.esato.com/board/ui/Y0p7H553S0Zn915g80N0.jpg

    Η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι μόνο θέμα MegaPixels, αλλά και πιστότητας της απεικόνισης των χρωμάτων.

    Επιπλέον αν τσακώνεστε τόσο πολύ για το ποιό κινητό έχει τη μεγαλύτερη Camera τότε μπορείτε να δείτε οτι η Samsung έχει βγάλει κινητό με 10 MegaPixels και τρομερά ηχεία, αλλά απο εμφάνιση δε λέει και πολλά.
    https://www.youtube.com/watch?v=LC7RoyytTnM

    Συνωψίζοντας, πιστεύω οτι τα Nokia απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες λόγω των ιντερνετικών εφαρμογών τους, ενώ η Sony Ericsson στο μέσο άνθρωπο που θέλει να τα συνδιάσει όλα( ήχο, φωτογραφίες, λειτουργικότητα (όχι επεκτασιμότητα όμως λόγω λογισμικής κλειστότητας). Απο εκεί και πέρα όλες οι εταιρείες καταλαμβάνουν ένα ρόλο και βγάζουν κινητά που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κόσμο. π.χ. Samsung και LG (κατα την άποψή μου) απευθύνονται σε κόσμο που αναζητά το design.

    Αυτά απο εμένα! (")(+_+)

  • ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ BiGBadJoHN.Πρώτον, το samsung που ανέφερες ΔΕΝ θα κυκκλοφορίσει ποτέ σε Ευρώπη και Αμερική οπότε νομίζω δεν κάνει κόπο αναφοράς.Επίσης καλέ μου φίλε, στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο τα mpixels διότι απλά μετράει και η ποιότητα.Απλά όταν με λες ότι τα Samsung έχουν μόνο design τότε απλά δεν μπορώ να πάρω στα πολύ σοβαρά όσα γράφεις.όταν απο συγκριτικά τεστ, το omnia ας πούμε, δειχνει ότι έχει απο τις καλύτερες κάμερες σε κινητά...τι να σε πω τότε...α, μάθατε για το Samsung M8800!!!τέλειο..............

  • magkes afto to kinito einai allh fash....thelo merikes priofories...

    poso kanei..
    pote erxete ellada...
    exo akousei pos exei aGPS....sindeese me to internet?? plironeis?? thelo na po pos plironeis?? i sindeese se doriforo for free???...

    kante me add kai enimeroste me kai gia ta 3!!!!!!!!!

  • Για τη Samsung έχεις μεγάλο δίκιο. Τα 2 τελευταία μοντέλα της G600 και G800 έχουν κάνει πολύ καλές εντυπώσεις. Ειδικά το G800 είναι το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί κατα την άποψή μου, λόγω του x3 οπτικού zoom.

    Παίρνω πίσω λοιπόν την άποψη οτι η Samsung είναι καλή μόνο στο design. Είναι καλή και στις φωτογραφίες.

    Όσο για το μοντέλο που είπες οτι δε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, δε κατάλαβα γιατί να μην κυκλοφορήσει.

    Πάλι καταλήγουμε όμως στην άποψη οτι η Sony Ericsson είναι μια εταιρεία που παράγει μοντέλα (τουλάχιστον τα περισσότερα), που προσπαθούν να συνδιάσουν Φωτογραφίες, Δυνατά ηχεία(και καθαρή μουσική), και γενικά γρήγορη επεξεργασία ολων των πραγμάτων. Σίγουρα ένα μεγάλο μείον της Sony Ericsson είναι η ποιότητα κατασκευής των τηλεφώνων. Όμως τί να κάνουμε. Επιλέγουμε τι θέλουμε και προχωράμε! ;)

  • @Panoulis7 Το κινητό θα κοστίζει 515 EURO.Αναμένεται να κυκλοφορίσει σε λίγες μέρες και μπορείς να το βρείς στα καταστήματα Γερμανός, ή μπορείς να το προπαραγγήλεις απο το site του γερμανού.

    @BigBadJohn κοίτα, τα SE εκτός από άθλιας,πλαστικουρα!!, ποιότητας υλικά είναι γενικά μέτρια κινητά, άποχη μου.Εγώ έχω τώρα το w580i και περιμένω να βγεί το omnia για να το αγοράσω, απλά πιο πριν είχα το E900 το οποιό ήταν καλύτερο απο άποψη: ηχείου,ποιότητας αναπαραγωγής,κάμερας και design απο αυτό.το οποιό ήταν κινητό του 2005.Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.
    Δεν προτιμώ τα SE για τον εξής λόγο. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΙΝΗΤΑ!!!είτε σε τεχνικά είτε απο άποψης υλικού κατασκευης.για αυτό τον λόγο προτιμώ τα SAMSUNG!!!αυτά απο μένα.
    Όσο για το 10mp τηλέφωνο, δεν θα κυκλοφορίσει γιατί οι Ιαπωνέζοι έχουν βγάλει κάτι κινητά που δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν.Απλά δεν θα κυκλοφορίσουν ποτέ στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη.
    ΥΓ:Είναι δική μου άποψη και δικό σου δικαίωμα να μην την δέχεσαι.αλλά προς θεού δεν θέλω να δημιουργήσω λογομαχίες.εγώ επειδή ψάχνομαι και ξέρω παρα παρα παρα πολλά απο κινητά, νομίζω για να αλλάξω άποψη πρεπει πρώτα να δω κάτι πιστικό.

  • Περίμενα αντίθετη άποψη απο έναν ψαγμένο. Τα Sony Ericsson default είναι καλά. Μπορούν όμως να γίνουν πολύ πιο καλά! ;)

    Ο νοών νοείτω ;)

    Δε θα προχωρήσω σε περαιτέρω εξηγήσεις, πάντως τα Sony Ericsson έχουν πάρα πολλές προοπτικές για τους "ψαγμένους".

    Όσο για το υλικό δε θα διαφωνήσω, οτι τις περισσότερες φορές δεν είναι πολύ καλό!

    Αλλα ας μη μπερδεύουμε τα πράγματα! Επειδή λέγεται Ericsson(Έριξον) δε σημαίνει οτι μπορούμε και να το ρίχνουμε όποτε θέλουμε! :P

  • kostask11 εγω με μια προχειρη ματια ειδα πως το κινιτο αυτο δν κανει 515 euro αλλα 640 κατι.εισαι σιγουρος οτι κανει 515 euro με Φ.Π.Α.?Πως μπορω να το παραγγειλω απο το γερμανο δεν υπαρχει...παλακαλω απαντηστε μου στα ερςτηματα μου εαν γνωριζετε κατι!!!

  • Gianni kai ego toso ida pos kanei...(eksoteriko)....giati ellada dn exei erthei...pantos ego prosopika tha perimeno enan mina...stadar tha pesei 100€....opos akrivos kai to k850i p exo tora...pantos ego apo ta SE...den exo kanena apolitos parapono..antithetos....na fantasteite eixe pesei nero gia mia olokliti nixta (eno kimomoun) to ida to proi...to afisa 2 meres ston ilio...kai doulevei apla GAMATA

  • @giannis xreiazesai logariasmo ston germano.apla to proparagelneis.
    pre-order!
    SONY ERICSSON C905 Cosmote
    Ενδεικτική τιμή: 515€
    Αναμένεται: Μέσα Οκτωβρίου 2008
    Ετσι ακριβώς λέει!

  • @BigBadJohn το θέμα είναι να μην διαμορφώνεις ένα κινητό, αλλά να το έχεις όπως το πήρες.να ,Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να το κάνεις flash ή να το "πειράξεις".Και αυτό γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    και γιατί να μη πάρω κάτι που δεν θα χρειαστεί πείραγμα για να έχει καλή κάμερα;
    Απλά ξες κάτι;Δεν μπορώ να πω ότι η SE δεν έχει καλά κινητά.απλά θέλω να πω ότι είναι τα πιο πολλά μέτρια.Απλά δες λίγο το INNOV8 που κυκλοφόρισε Ευρώπη τι πάταγο έκανε και μετά πες μου για το αργοπορημένο C905...
    α και μιας και μιλάμε για τα SE...
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ XPERIA τι κάνει;ΖΕΙ;χαχαχα
    Υ.Γ.:Νομίζω κυκλοφόρισε Ευρώπη.δεν είμαι σίγουρος.

  • TZAMPA einai magkes...kai gamw tis poliseis....opote vgenoume sto simperasma..

    SE = plastikoura men...alla polu kalo logismiko, camera...kai GAMATES times fisika... ;)

  • Kostask11 έτσι είναι η ζωή. Όσοι δεν αφήνουν τα πράγματα να έρθουν απο μόνα τους αφιερώνουν 1-2 ώρες και μαθαίνουν πώς να κάνουν τροποιήσεις στο κινητό τους (όπως πολύ σωστά είπες κάτι που υποδηλώνει οτι το έχεις ψάξει το θέμα και βάση της ατόπου επαγωγής οτι είσαι ενήλικας αλλα οι ενήλικες δεν τα ξέρουν καταλήγουμε οτι δεν είσαι ενήλικας...όχι οτι έχει κάποια σημασία απλά μου τη ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ CAPS).

    Anyway θέμα είναι οτι με λιγότερα λεφτά παίρνεις καλύτερα πράγματα αν έχεις έστω 1 ώρα διαθέσιμη για να το ψάξεις. Αλλιώς υπάρχουν τα Nokia και τα Samsung που σου προσφέρουν καλύτερα πράγματα απο τα default SE[το τονίζω τα default και όχι τα ελάχιστα τροποποιημένα(μη μιλήσω για τα υπερβολικά)] σε όμως ακριβότερες τιμές!

    Έτσι λοιπόν το θέμα είναι τι πελάτης θές να είσαι:
    1) Πρόβατο και να παίρνεις κάτι χωρίς να το ψάχνεις/Επαγγελματίας που δεν έχεις χρόνο να το ψάξεις.
    2) Άτομο που δεν θές να σε κοροιδεύουν και να σου παίρνουν άσκοπα λεφτά.

    Διαλέξτε ποιός θέλετε να είστε και κάντε τη σωστή επιλογή.

    Αυτό ήταν το τελευταίο μου μήνυμα, βγάζω την ενημέρωση σχολίων. Καλή συνέχεια σε όλους!...αλλα ο,τι και να πείτε Sony Ericsson rules! :pPp

  • @giannis γιατί θα είναι myview κινητό!αυτό
    @BigBadJohn ενήλικας είμαι.απλά σου λέω ότι διαλέγω το επαγγελματίας.γιατί φίλε μου, εσύ μπορεί να έχει χρόνο έστω κ για μία ώρα, εγώ όμως έχω τόσα τρεχάματα που δεν προλαβαίνω τίποτα.Οπότε νομίζω ότι διαλέγω τα Samsung.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Info Greatway

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.