Sony Ericsson W580i | Διασκεδάστε στο ρυθμό του

Το best seller των μουσικών κινητών, Sony Ericsson W580i, διατίθεται αποκλειστικά στο Γερμανό, σε μαύρο χρώμα και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πάντα μαζί σας όχι μονάχα την αγαπημένη σας μουσική αλλά και τη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών σας ή τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Συγχρόνως, η μοναδική υπηρεσία TrackID, με τη δύναμη της Gracenote Mobile MusicID, εντοπίζει και σας στέλνει το όνομα του τραγουδιού, του καλλιτέχνη και του άλμπουμ που αναζητάτε, ηχογραφώντας απλά λίγα δευτερόλεπτα μουσικής.

Η βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ παίρνει μουσική διάσταση, με τις αφίξεις των πιο μελωδικών επιλογών της αγοράς. Το νέο κινητό της Sony Ericsson W580i που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογική ποιότητα με την πρωτότυπη λειτουργία TrackID, έρχεται στο Γερμανό για να διασκεδάσετε στο ρυθμό του.

Για τους πιο δραστήριους και απαιτητικούς καταναλωτές η βόλτα στο Γερμανό φέρνει ό,τι ζητήσεις για ατέλειωτη διασκέδαση, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Επεξεργάστηκε την 15 Μαρτίου 2008 13:51

Σχόλια

  • Είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!!!!!!!!! Το θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

  • ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ! ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΔΙΑΡΚΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ COLL!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LACTA...!

  • Ειναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!!!!!!! Το θελω παρα πολυ αν και πολυ συντομα θα το παρω!!!!!!!Ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!
    IFY.....!!!

  • το κινητό είναι πολύ ωραίο και το έχω αγοράσει και εγώ αλλά η κάμερα ενώ τραβάει καλές εικόνες δεν έχει καλής ποιότητας βίντεο δεν ξέρω αλλά μπορεί να το έκανε μόνο σε εμένα αλλά κατά τα άλλα είναι καλό κινητό ..!!

  • Το κινητο ειναι παρα πολυ ωραιο σε λιγες μερες θα πας να ρο παρω και εγω ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!

  • mporei na einai wraio ekswterika egw pantos to metaniosa pou to phra to agorasa 4 fores dioti einai parapoli elatomatiko eimai sigouros oti kai se esas bghke kapoio problhma meta apo 1 mhna kai ston filo mu to idio 2 allakse einai katastrofiko phone :(

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.