Η σειρά Redmi Note 12 κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου

Redmi Note 12, Η σειρά Redmi Note 12 κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου

Η Xiaomi λανσάρει τη σειρά Redmi Note 12 την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 19:00 ώρα Πεκίνου και αναμένουμε τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα.

Η σειρά Redmi Note 12 θα κάνει το ντεμπούτο της με το chipset Dimensity 1080 της MediaTek και θα πρέπει να αποτελείται από Note 12, Note 12 Pro και Note 12 Pro+. Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης ότι το Redmi Note 12 Pro θα διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 50MPSony IMX 766 σε ξεχωριστή αφίσα. Αυτός είναι ένας αισθητήρας 1/1,56″ που μπορεί να συλλάβει έως και 2μm pixel σύντηξης.

Κατά τα άλλα, τα Note 12, Note 12 Pro και Nore 12 Pro+ θα διαθέτουν γρήγορη φόρτιση 67W, 120W και 210W. Το τελευταίο αναμένεται επίσης να διαθέτει κύρια κάμερα 200MP και κυρτή οθόνη AMOLED.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!