Smartphones

Sharp Android One S3: Ακόμη μια συσκευή που μάλλον δεν θα δούμε στην Ευρώπη

Το Sharp Android One S3 παρουσίασε η Sharp στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα mid-range smartphone που όπως αποκαλύπτει και το όνομά του αποτελεί μέρος του Google Android One project.

Το Sharp Android One S3 έρχεται με οθόνη IGZO 5 ιντσών, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, ενσωματώνει Snapdragon 430 για SoC, RAM στα 3GB και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Στην πλάτη του βρίσκεται κάμερα 13MP ενώ η κάμερα selfie έρχεται στα 5MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.700mAh. Για λειτουργικό φορά τη stock έκδοση του Android 8.0 Oreo. Να σημειωθεί ότι η συσκευή δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Διαθέτει πιστοποίησης IPX5/ 8 για ανθεκτικότητα στο νερό και IP6X για ανθεκτικότητα στη σκόνη.

Έρχεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, λευκό, πράσινο και ροζ στην τιμή των 297 δολαρίων. Η συσκευή ήδη ξεκίνησε να πωλείται στην Ιαπωνία, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα την δούμε στην Ευρώπη. Πάντως η εταιρεία στο πλαίσιο της IFA 2017 είχε αποκαλύψει σχέδιά να εισέλθει στην αγορά smartphone της Ευρώπης.

Πηγή

Σχόλια

  • Με την αρνητικη παραδοση που εχει ως τωρα η sharp και τα προιοντα της στην ελληνικη αγορα ειναι σχεδον βεβαιο εμπειρικα οτι δε θα εκανε πωλησεις. Ειδικα αν ληφθει υποψη οτι στην ελληνικη αγορα επικρατουν αλλες μαρκες και οι καταναλωτες τις εμπιστευονται κατεξοχην.

  • που πας ρε καραμητρο με τετοια μπεζελ κ σε τετοια τιμη και με 3gb ram???? Μπορει να εχει ωραια οθονη IGZO + του οτι προσφερει καποιου βαθμου αδιαβροχοποιηση αλλα περα απο αυτα τα 2 πραγματα τιποτα σπουδαιο. Τα θαλασσωσε και με το Aquos S2...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.