Sharp Aquos Crystal 2: Επίσημα με οθόνη 5.2″ χωρίς περιθώρια

Η Sharp ανακοίνωσε επίσημα τον διάδοχο του περσινού mid-ranger Sharp Aquos Crystal. Το Sharp Aquos Crystal 2 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών, γύρω από την οποία τα περιθώρια είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Μαζί με το Sharp AQUOS Xx, προορίζεται κυκλοφορήσει Ιαπωνία μέσα Ιουλίου.

Το Aquos Crystal 2 έχει μεγαλύτερη οθόνη (S-PureLED), αλλά κρατά την ίδια ανάλυση 720p, έχει διαστάσεις 136x71x11χλστ., ζυγίζει 154 γραμμάρια, η κάμερα είναι 8 Megapixel, η μπροστά κάμερα είναι 2.1 Megapixel και βρίσκεται στην κάτω πλευρά της οθόνης, έχει μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, ενώ ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος τετραπύρηνος Snapdragon 400.

Είναι ανθεκτικό αν πέσει πάνω του νερό, αλλά όχι να βουτηχτεί στο νερό, έρχεται με έναν νέο αισθητήρα που ονομάζεται Grip Magic, είναι τοποθετημένος στο πλάι και εντοπίζει το άγγιγμα.

Τέλος, από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε LTE, HD Voice, 2.4GHz Wi-Fi b/g/n, NFC, μπαταρία 2030mAh και η Sharp αναφέρει ότι η οθόνη είναι λιγότερο ενεργοβόρα ενώ παράλληλα είναι πιο φωτεινή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:23

Σχόλια

  • Αν δεν είχε και το κάτω περιθώριο θα ήταν ακόμα πιο ωραίο και ακόμα πιο ευαίσθητο σε πτώσεις βέβαια.

  • Τον συνομιλητή από που θα τον ακούμε?? καλά πλάκα μας κάνουν που είναι το πάνω ηχείο??

  • Φίλε Ιωάννη, το κινητό διαθέτει ένα μηχανισμό από το άλφα σεντουρι και "δονείτε η οθόνη" για να ακούσεις τον συνομιλητή, δηλαδή μπορείς να βάλεις το αυτί σου σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης! Ιάπωνες φίλε μου..

  • @Alex
    οχι σε οποιοδήποτε σημείο.. περιπου 1 εκατοστό απο το επάνω μέρος... εκει που πηγαίνει το αυτι μονο του οταν μιλαμε τέλος πάντων!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.