Sharp Aquos Crystal ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Αυτό είναι το Sharp Aquos Crystal με τα ελάχιστα bezel να περιβάλουν την οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels. Το Crystal ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, μνήμη RAM 1.5GB, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.2 Megapixel και μπαταρία 2040 mAh. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 16:11

Σχόλια

  • Πολύ ιδιαίτερη συσκευή αν και θα προτιμούσα το μπέζελ αντί να υπάρχει κάτω, να υπήρχε απο πάνω..γιατί έχω την εντύπωση οτί το ηχείο είναι η μάυρη σχισμή που είπε και ο Κώστας οτί είναι ο σένσορας..σε αυτή την περίπτωση είναι τελείως αντι εργονομικό σε κλήσεις...μπράβο πάντως στην Sharp που μπορεί και βάζει τα γυαλιά σε όλες τις άλλες εταιρίες που παλεύουν και το μπέζελ τους είναι τουλάχιστον διπλάσιο απο την Sharp. Δεν δεχόμαστε δικαιολογίες του τύπου, τί τεχνολογία κρύβουν τα μπέζελ μέσα..έχουν στις ομάδες έρευνας και ανάπτυξεις τους οι εταιρίες ένα κάρο μηχανικούς, designers κτλ. Σαν καταναλωτής έχω το δικαίωμα να απαιτώ και το κάνω πως θέλω όλες οι εταιρίες να κόψουν τον λαιμό τους να γίνουν Sharp στο θέμα τον μπέζελ..και μιλάω μόνο για κινητά γιατί στα τάμπλετ είναι απαραίτητα τα μεγάλα μπέζελ για εργονομία...

    αυτά...

    Bye

  • @Κώστα Βλαχάκη ακριβώς το ίδιο όνειρο έχουμε ! :) Το απόλυτο bezeless smartphone! Άντε να δούμε μπας και σε κανένα 5άρι χρόνια γίνει πράξη αν και φέτος είδα δυστυχώς μια έλλειψη προόδου από τις άλλες εταιρίες. Όσο για τα bezels του συγκεκριμένου κινητού, να πω την αλήθεια με χαλάει λίγο το μεγάλο κάτω περιθώριο. Από τη στιγμή που δεν γίνεται να είναι όπως το πάνω μέρος, θα προτιμούσα μια συμμετρία τύπου Mate 7.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.