Sharp AQUOS Xx: Με Snapdragon 810 και super-slow video

Για την αγορά της Ιαπωνίας παρουσιάστηκε το Sharp AQUOS Xx με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και κάμερα 13.1 Megapixel με super-slow video. Το AQUOS Xx διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών τεχνολογίας S-CG Silicon (LCD) με ανάλυση Full HD και μνήμη RAM 3GB.

Είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει μνήμη 32GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD (έως 128GB), μπαταρία 3000 mAh, ψηφιακό αναγνώστη δαχτυκικού αποτυπώματος και μπροστινή κάμερα 2.1 Megapixel. Θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το καλοκαίρι.

Επεξεργάστηκε την 19 Μαΐου 2015 11:07

Σχόλια

  • όταν εσείς τσακώνεστε για το αν είναι καλά τα κινεζικά η τα iphone και της γνωστές μάρκες του ελληνικού εμπορίου έρχονται οι οι Ιάπωνες και κάνουν θαύματα (οχι σονυ!) Sharp AQUOS Xx !!

  • lefos omegas Και η Sony κανει θαύματα( Αδιαβροχοποίηση, Noice Canceling, Hi Res Audio, 20mp, ISO 12800 etc) αλλα κανεις δεν τα ξερει ή αδιαφορεί για την υπαρξη τους.

    Παντως θα εκοβα και τις φλεβες μου για ένα τετοιο κινητο Sharp ή το Panasonic cm1. Κριμα που δεν τα φερνουν Ελλαδα.

  • Μα καλά τι έχουν πάθει με τις γιγαντοοθόνες;ένα τηλέφωνο 📞 όταν παύει να είναι λειτουργικά ουσιώδες και είναι για χρήση ποιο πολλή για ίντερνετ παύει να λέγεται τηλέφωνο.

  • @thanoik34 γιατι απλα δεν είναι τηλέφωνα.. αλλα phablet κλπ, που έχουν και δυνατότητα να κάνεις κλήσεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.