Σήμερα θα ανακοινωθεί το iPhone SE 2020; [update]

, Σήμερα θα ανακοινωθεί το iPhone SE 2020; [update]

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της ιστοσελίδας 9to5Mac, η Apple θα ανακοινώσει σήμερα το νέο iPhone SE. Εκτός της ανακοίνωσης, οι παραγγελίες θα ανοίξουν από αύριο κι όλας, ενώ έχουμε όλες τις πληροφορίες της συσκευής.

Update: Οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν και το νέο iPhone SE δεν ανακοινώθηκε εχθές.

iPhone 9 ή iPhone SE 2 είναι τα ονόματα που φημολογήθηκαν περισσότερο από όλα για το επερχόμενο budget κινητό της εταιρείας. Όμως, φαίνεται πως τελικά το νέο μοντέλο θα ονομάζεται iPhone SE του 2020.

Το νέο iPhone SE 2020 θα προσφέρει τον επεξεργαστή Α13 Bionic των iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max και αναβαθμισμένες κάμερες. Όλα αυτά στο σώμα ενός iPhone 8, διατηρώντας έτσι το μικρό μέγεθος των 4.7 ιντσών.

Χρώματα και Αποθηκευτικός Χώρος

Σύμφωνα πάντα με την πηγή, το iPhone SE 2020 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο, με το χρυσό να απουσιάζει εντελώς πλέον. Οι επιλογές ως προς τη χωρητικότητα των συσκευών θα είναι 64GB, 128GB ή 256GB μνήμης, οι ίδιες επιλογές δηλαδή που υπήρχαν και στο iPhone 8.

Τη συσκευή θα συνοδεύουν και νέες θήκες της Apple, δύο σιλικόνης σε λευκό και μαύρο χρώμα και τρεις δερμάτινες, σε κόκκινο, μαύρο και μπλε χρώμα.

Δε γνωρίζουμε περισσότερα για τη μπαταρία του μοντέλου, αλλά με την απουσία πλέον του 3D Touch ακόμα και η ίδια χωρητικότητα μπαταρίας θα φέρει σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα ακόμα στοιχείο που δε γνωρίζουμε είναι η τιμή του iPhone SE 2020, με τις τελευταίες αναφορές από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo να κάνουν λόγο για τιμή εκκίνησης 399 Δολαρίων για την έκδοση των 64GB. Αναμένουμε νεότερα μέσα στη μέρα λοιπόν.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.