Παρασκευή
22/11/2013

Skydrive, Επιτέλους, gallery backup αυτόματα στο iOS

Οι χρήστες smartphone με Windows Phone από καιρό τώρα είχαν την δυνατότητα να κρατούν αντίγραφα των φωτογραφιών και βίντεο τους στην γνωστή cloud υπηρεσία της Microsoft, Skydrive. Η Microsoft δεν είχε προσθέσει την συγκεκριμένη δυνατότητα στην εφαρμογή Skydrive για τις άλλες πλατφόρμες. Πρόσφατα όμως η εταιρεία αναβάθμισε την εφαρμογή της για τους χρήστες iOS, προσφέρωντας την δυνατότητα αυτόματου backup των φωτογραφιών και video στην γνωστή υπηρεσία cloud.

Οι χρήστες μπορούν να διατηρούν τις φωτογραφίες και τα video τους ανέπαφα, ενώ άλλοι, που τους ενδιαφέρει το bandwidth ή ο διαθέσιμος χώρος στο Skydrive, έχουν επιλογή περιορισμού της ταχύτητας κατά το uploading καθώς και του μεγέθους των αρχείων.

Skydrive iOS camera backup

Πηγή

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η maelko λέει:

    Οι χρήστες windows phone έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την επιλογή αυτόματου ανεβάσματος στο skydrive μέσα από την γκαλερί εικόνων έτσι όση ώρα είναι στο ίντερνετ τα άλμπουν στο skydrive ενημερώνονται από μόνα τους. Τώρα στο IOS με αυτή την εφαρμογή δεν ξέρω κατά πόσο επιτυγχάνεται η ίδια διαδικασία όταν η εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.