Ο διάδοχος του Samsung Galaxy A5 πήρε πιστοποίηση Bluetooth

Έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από τότε που στην ιστοσελίδα της Zauba, η οποία παρακολουθεί τις εισαγωγές και τις εξαγωγές της Ινδίας, εμφανίστηκε μια συσκευή της Samsung η οποία φαίνεται να είναι ο διάδοχος του περσινού Galaxy Α5. Σήμερα διέρευσε μία φωτογραφία που δείχνει την συσκευή να παίρνει πιστοποίηση Bluetooth από την Special Interest Group (SIG).

Ο λόγος για τον οποίο η άγνωστη συσκευή λέγεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Galaxy A5 είναι ο αριθμός μοντέλου του, ο οποίος φαίνεται να είναι ο SM-510F ενώ αντίστοιχα ο αριθμός μοντέλου του Samsung Galaxy A5 είναι ο SM-500.

Από όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα, το μοντέλο SM-510F θα ενσωματώνει οθόνη αφής 5.2 ιντσών δηλαδή λίγο μεγαλύτερη σε σύγκριση με αυτή των 5 ιντσών του Galaxy Α5. Η πιστοποίηση με την σειρά της αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει την έκδοση Bluetooth 4.1. Φυσικά κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

Ο διάδοχος του Samsung Galaxy A5 πήρε πιστοποίηση Bluetooth, Ο διάδοχος του Samsung Galaxy A5 πήρε πιστοποίηση Bluetooth

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ilias

Και φυσικά αφού έρχεται ο διάδοχος, το A5 δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμιση…

JohnWave

Πολύ μικρό ήταν στις 5.0 ίντσες το Α5, οπότε είπε η Samsung να το μεγαλώσει κι αυτό…Έτσι όπως πάει το πράγμα, ούτε καν midrange κινητά δεν θα βρίσκουμε στις 4.7-5.0 ίντσες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.