Smartisan T2: Στην Κίνα με Smartisan OS

H Hammer Technologies στην Κίνα, μετά την πρώτη παρουσίαση ενός smartphone το 2014 με το δικό του Smartizan OS, που βασίζεται στο Android, παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, το Smartisan T2 με καλύτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και πιο προσεγμένο σχεδιασμό.

Το Smartisan T2 έχει οθόνη 4.95 ιντσών, με ανάλυση 1920×1080 pixels και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, με μνήμη RAM στα 3 GB και δύο επιλογές εσωτερικής μνήμης, η μία στα 16 GB και η άλλη στα 32 GB. H πίσω κάμερα είναι στα 13 Megapixels, ενώ η μπροστινή στα 5 Megapixels. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2670 mAh.

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητά του, το Smartisan T2 υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.1, NFC, και LTE στην Κίνα. Το πλαίσιο του είναι μεταλλικό unibody, με φυσικά πλήκτρα κάτω από την οθόνη, ενώ το Smartisan OS έχει ένα interface με tiles και αρκετό προεγκατεστημένο software. Ένα από τα apps του που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το Remote Assistant, που επιτρέπει σε κάποιον τρίτο να αποκτήσει πρόσβαση στο smartphone και να εκτελέσει κάποιες λειτουργίες σε αυτό, στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο για απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη.

Η τιμή του Smartisan T2 στην Κίνα αντιστοιχεί περίπου σε 352 ευρώ, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα φύγει ποτέ από τα κινέζικα σύνορα.

Smartisan T2, Smartisan T2: Στην Κίνα με Smartisan OS

Smartisan T2, Smartisan T2: Στην Κίνα με Smartisan OS

Smartisan T2, Smartisan T2: Στην Κίνα με Smartisan OS

Smartisan T2, Smartisan T2: Στην Κίνα με Smartisan OS

Smartisan T2, Smartisan T2: Στην Κίνα με Smartisan OS

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάριος ασβεστάς

Δε θέλω να γίνω κακός αλλά λίγο miui αντιγράφει ε; Ειδικά ο dialer..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.