Smartphones και Computers μοιράζονται τη χρήση του Facebook στις ΗΠΑ

Οι χρήστες Smartphones στις ΗΠΑ επιλέγουν το κινητό τους για να μπουν στο αγαπημένο τους Facebook, καθώς η comScore μας λέει ότι η μέση χρονική διάρκεια που πέρασαν στο social network μέσω κινητού ήταν 441 λεπτά, ενώ από τον υπολογιστή ξόδεψαν 391 λεπτά. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι αυτή η συνήθεια γίνεται σχεδόν εξίσου από τα smartphones και τους υπολογιστές.

Είναι κοινό μυστικό ότι το Facebook ενδιαφέρεται σφόδρα για την ενίσχυση της Mobile στρατηγικής του, στο πλαίσιο της οποίας εκτιμάται ότι εντάσσεται και η εξαγορά του Instagram. Μετά το Facebook, οι Αμερικανοί επέλεξαν να μπουν στο FourSquare για 146 λεπτά, στο Twitter για 114 λεπτά και στο Tumblr για 68 λεπτά.

Η Nielsen από τη μεριά της μας λέει ότι το 50.4% των αμερικανών κατόχων κινητών κατέχουν ένα smartphone, με το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα της επιλογής των χρηστών να είναι το Android. Το 48.5% των χρηστών επιλέγει Android, το 32% iOS, το 11.6% BlackBerry, το 4.1% Windows Mobile και το 1.7% Windows Phone. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο στους τρεις χρήστες κινητών στην ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών εμφανίζονται να είναι κάτοχοι smartphones στις ΗΠΑ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 9:31

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.