Snapdragon 775G: Νέος επεξεργαστής αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο;

, Snapdragon 775G: Νέος επεξεργαστής αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο;

Ένα νέο 5G enabled SoC φημολογείται ότι θα ανακοινώσει επίσημα αύριο η Qualcomm το οποίο πιθανόν θα κάνει ντεμπούτο με ένα smartphone της Xiaomi το οποίο ανήκει στην σειρά CC. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με προσκλήσεις που έστειλε η Qualcomm σε δημοσιογράφους στην Κίνα, αποκαλύπτεται ότι αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου, θα παρουσιαστεί ένα νέο SoC που θα ανήκει στην σειρά Snapdragon 700.

Σε αυτό το event που θα γίνει online, η Qualcomm θα παρουσιάσει το νέο SoC και αναμένεται να συζητήσει το μέλλον του 5G. Το νέο SoC σύμφωνα με άλλες πηγές θα ονομάζεται Snapdragon 775G και ουσιαστικά θα διαδεχτεί τον Snapdragon 765G.

Το νέο SoC αναμένεται να φέρει 40% αύξηση στις επιδόσεις ενώ 50% αύξηση των επιδόσεων αναμένεται να φέρει η GPU. Αν ισχύουν όλα αυτά τότε ο Snapdragon 775G θα είναι το πιο ισχυρό mid-range chip και θα αγγίξει τα επίπεδα του Snapdragon 855. Επιπλέον, το νέο SoC της Qualcomm φημολογείται ότι θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 6nm σε αντίθεση με αυτήν των 7nm που βασίζεται ο Snapdragon 765G.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».