Όλα τα smartphones του 2018 με Snapdragon 845

Qualcomm Snapdragno 845 διέρρευσαν smartphones 2018, Όλα τα smartphones του 2018 με Snapdragon 845

Ο Snapdragon 845 έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες, ενώ αναμένεται να βρίσκεται στο εσωτερικό των κορυφαίων smartphones της νέας χρονιάς. Η Qualcomm βέβαια θα διαθέσει άλλα τρία chipsets για mid-range και low-budget συσκευές αλλά όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο νέο πανίσχυρο σιωπηλό τέρας, τον 845.

Πριν λίγο ένας χρήστης του Κινέζικου Weibo ανήρτησε μια εικόνα στην οποία παρουσιάζονται όλα τα high-end smartphones που θα δούμε μέσα στο 2018 και θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 845. Η συγκεκριμένη δημοσίευση αποτελεί δύο διαρροές σε μία, καθώς φαίνεται να μαθαίνουμε την ύπαρξη πολλών φημολογούμενων κινητών-ναυαρδίων της νέας χρονιάς, αλλά και το γεγονός πως οι κατασκευάστριες εταιρείες τους θα προτιμήσουν το high-end SoC της Qualcomm για την θέση του επεξεργαστή και όχι κάποια ανταγωνιστική πρόταση (πχ. κάποιο MediaTek chipset).

Qualcomm Snapdragno 845 διέρρευσαν smartphones 2018, Όλα τα smartphones του 2018 με Snapdragon 845

Συγκεκριμένα, αν υποθέσουμε πως οι πληροφορίες της εικόνας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, η… αρχή θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο με την παρουσίαση των Galaxy S9/S9+ της Samsung και G7/G7+ της LG. Κατά την διάρκεια του Απριλίου η Xiaomi θα ανακοινώσει το Mi 7, τον Μάιο η HTC θα κυκλοφορήσει το U12, ενώ τον Ιούνιο θα έχουμε την επισημοποίηση των OnePlus 6, Sony Xperia XZ Pro-A και ZTE Z18. Τον Αύγουστο φαίνεται προγραμματισμένη άλλη μια ανακοίνωση συσκευής, άγνωστης μέχρι στιγμής. Ο Σεπτέμβριος θα επιφυλάσσει φυσικά την παρουσίαση του Galaxy Note 9, αλλά και των LG V30, Xiaomi Mi MIX 3.

Η πιο… ενεργή περίοδος θα είναι ο Οκτώβριος με πέντε smartphones, τα Sony Xperia XZ2, HTC U12+, ZTE Z18S και φυσικά τα δύο νέα Google Pixel 3 μοντέλα. Προχωρώντας στους τελευταίους μήνες, Ο Νοέμβριος θα φέρει μαζί του ένα high-end Motorola Moto Z smartphone, ενώ στο τέλος του χρόνου θα ανακοινωθούν τα OnePlus 6T και ο συνεχιστής της flip σειράς (W2019) που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η Samsung σε αγορές της Ασίας. Μέσα από μια εικόνα, αν τα δεδομένα της είναι πραγματικά, μάθαμε όλες τις συσκευές-εκπροσώπους των κορυφαίων κατασκευαστών για το 2018 με ενσωματωμένο τον Snapdragon 845. Εμείς ας ελπίσουμε να υπάρξουν όντως τόσες πολλές επιλογές ώστε οι καταναλωτές να έχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

xz pro θελουμε να δουμε!! τρελανε μας ρε σονυ!

Jim C.

Ευτυχώς και το LG G7 θα έχει 845

One

Για να λέγεται Xperia XZ Pro-A τότε μάλλον θα είναι με RGB OLED οθόνη απο τη JOLED και το XZ2 θα είναι με IPS. Για να δουμε!

giorgosgek

Πως το επαθε η Lg , μαθαινει απο τα λαθη μαλλον….

Solon

Έλα Sony κάνε το θαύμα σου. Ένα καλό κινητό χωρίς περιθώρια θέλω για να γυρίσω πίσω.

@Συντάκτης: Τάσος Νικολακόπουλος.
Στο ” ….θα προτιμήσουν το high-end SoC της Qualcomm για την θέση του επεξεργαστή και όχι κάποια ανταγωνιστική πρόταση (πχ. κάποιο MediaTek chipset).” έσκασα στα γέλια.
Οι Mediateck είναι για να πεταλώνεις τζιτζίκια που λέγαν κι οι παλιοί.

Κώστας Ζ.

-Κάτσε ρε αφού η Sony θα κλ
-Σκάσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.