Snapdragon 865 Plus: Μικρή διαφορά με τον SD865 στα Multi-core benchmarks

Snapdragon 865 Plus, Snapdragon 865 Plus: Μικρή διαφορά με τον SD865 στα Multi-core benchmarks

Πριν από καιρό, κυκλοφόρησαν αναφορές που ήθελαν την Qualcomm να μην παρουσιάζει φέτος τον Snapdragon 865 Plus. Ωστόσο, από τότε ο επεξεργαστής κάνει την εμφάνιση του σε διάφορα sites και στα χαρακτηριστικά αρκετών smartphones.

Η πρώτη φορά που είδαμε τον Snapdragon 865 Plus ήταν πριν περίπου μία εβδομάδα, όταν πέρασε από το AnTuTu σημειώνοντας βαθμολογία ίση με 667.253 πόντους. Τώρα, ο επεξεργαστής εμφανίστηκε σε μία νέα καταχώρηση, στην ιστοσελίδα μέτρησης επιδόσεων Geekbench.

Πλησιάζει σε επιδόσεις τον προηγούμενο Snapdragon 865

Σύμφωνα με την καταχώρηση του Geekbench, ο Snapdragon 865 Plus θα είναι ο επεξεργαστής ενός επερχόμενου Asus smartphone, το οποίο έχει ως κωδικό όνομα το “asus ZF”. Με βάση αυτό, ίσως το smartphone είναι κάποιο μοντέλο ZenFone.

Η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο smartphone έχει 16GB μνήμη RAM και τρέχει Android 10. Επιπλέον, σύμφωνα με το Geekbench, ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.8GHz.

Σε επίπεδο βαθμολογίας, ο Snapdragon 865 Plus σημείωσε 973 πόντους στις Single-Core δοκιμές και 3.346 πόντους στις Multi-Core δοκιμές. Για λόγους σύγκρισης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Samsung Galaxy S20+ 5G που διαθέτει τον Snapdragon 865 έχει σημειώσει στο Geekbench 891 πόντους στις Single-Core δοκιμές και 3.313 πόντους στις Multi-Core δοκιμές.

Τέλος, κάποιοι θεωρούν ότι το πρώτο smartphone με τον SD 865 Plus θα είναι το Asus ROG Phone 3. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το επερχόμενο gaming smartphone θα έχει τον απλό Snapdragon 865.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Exynos featured Qualcomm Snapdragon

Exynos 2400 – Snapdragon 8 Gen 3: Κοντραρίστηκαν σε δημοφιλή παιχνίδια

To NL Tech δοκίμασε το Samsung Galaxy S24 Ultra με Snapdragon 8 Gen 3 και το Galaxy S24+ με Exynos 2400 σε διάφορα δημοφιλή παιχνίδια.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.