Snapdragon smartphone: Η Asus το κατασκευάζει για τους Insiders

Με μια ανάγνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του, το Snapdragon Insiders smartphone της Asus κλείνει το μάτι στους… πλούσιους συλλέκτες. Πρόκειται για ένα smartphone με τιμή κοντά στα 1500 δολάρια στις ΗΠΑ, που δημιουργήθηκε για να δείξει τις δυνατότητες του Snapdragon 888.

Tο ερώτημα που τίθεται εύλογα είναι για ποιο λόγο να ξοδέψει κανείς 1500 δολάρια στις ΗΠΑ για να αποκτήσει ένα smartphone που προσφέρει όσα έχουμε δει και από αντίστοιχες προτάσεις high end smartphones με πολύ χαμηλότερη τελική τιμή.

, Snapdragon smartphone: Η Asus το κατασκευάζει για τους Insiders

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Snapdragon Insiders smartphone, που κατασκευάζει η Asus για λογαριασμό της Qualcomm θυμίζει σε πολλά σημεία το ROG Phone 5 Ultimate. H οθόνη του είναι με διαγώνιο 6.78 ιντσών, τεχνολογίας OLED, από την Samsung Display και συχνότητα λειτουργίας τα 144 Hz. Υπάρχει προστασία της οθόνης Gorilla Glass Victus.

Ο Qualcomm Snapdragon 888, λειτουργεί με Android 11, μνήμη RAM 16 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 512 GB. H μπαταρία του είναι στα 4000 mAh, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει κύρια κάμερα 64 Megapixel, ευρυγώνιος στα 12 Megapixel και τηλεφακός στα 8 Megapixel, με οπτικό zoom 3x. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 24 Megapixel.

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του εξοπλισμού του Snapdragon Insiders smartphone είναι η ποιότητα του ήχου που προσφέρει μέσα από το Snapdragon Sound που προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας στα 24 bit και τα 96 kHz. Στη συσκευασία του έχει τα MW08 Earbuds, μαζί με τον ταχυφορτιστή των 65W. Παραμένει, όμως, υπερβολικά ακριβό…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.