Sony D6503 Sirius, Το νέο UI σε ένα μικρο βίντεο και μεγάλα bezel;

To Sony D6503 Sirius αναμένεται να παρουσιαστεί στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014 και σήμερα σε ένα μικρό βίντεο υποτίθεται ότι βλέπουμε το ανανεωμένο User Interface της Sony να τρέχει σε αυτό. Από το βίντεο μπορούμε επίσης να αντιληφθούμε και το πάχος που έχουν τα bezel του κινητού, εφόσον το βίντεο είναι αληθινό τότε οι φήμες για ελάχιστο bezel δεν θα επιβεβαιωθούν.

, Sony D6503 Sirius, Το νέο UI σε ένα μικρο βίντεο και μεγάλα bezel;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Οχι παλι μεγαλα bezel ρε Sony. …

PaTheo

Εκτιμώ – ελπίζω πως στο video βλέπουμε το Z1 με το KitKat παραμετροποιημένο απο SONY.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

το z1 ειναι, αποκλειεται ν α ειναι το sirius

fanis

κ αλλη παντοφλα???ελεος!!!!!!!!!!!

True

Εγω πιστευω πως το Sirius θα ειναι μονο μια αναβαθμιση του Z1 και τιποτα παραπανω και γι’αυτο μονος λογος γινεται στα τεχνικα χαρακτηριστικηα κ οχι εξωτερικα.Το Z2 θα το παρουσιασει στο 2ο εξαμηνο και εκει θα ειναι που θα δωσει βαση και στην εμφανιση η Sony.Ας πουμε αυτο πιο πανω θα ειναι το Z1S.

Antreas

@true και εγώ έχω την ίδια άποψη με εσένα. Αλλά πιστεύω πως η διάφορα ίσος να είναι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση μιας και στα χαρακτηριστικά δεν ακούγεται κάποια μεγάλη διάφορα σε σχέσει με το Ζ1

Panos7GR

Νομίζω πώς τελικα η Sony δεν θα μπορέσει να μειώσει τα περιθώρια… :-/
Έχει αυτό στα πλάγια το βυσματακι για μαγνητική φόρτιση, το τεράστιο power button. Όσο τα έχει, πως να μειώσει τα περιθώρια; Αλλαγή νοοτροπίας θέλει!

Antonis

Θα ειναι το πιο ομορφο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ smartphone και το κραζετε για τα bezels…ΕΛΕΟΣ!!!

True

@Antonis εαν εσυ δινεις 700 ευρω για να κολυμπας μαζι του στην θαλασσα και στην πισινα, τι να σου πω?.Δηνατο τηλεφωνο αλλα με τετοιεια bezels και ιδικοτερα με τετοιες διαστασεις σε πολλους δεν αρεσει!

Antonis

@True ναι, γι αυτο το λογο φινω 700 ευρω, και οταν λεμε αδιαβροχο δεν εννοω μονο θαλασσα και πισινα. Στην καφετερια σου πεφτει το ποτηρι με το νερο πανω του και δεν εχεις προβλημα, την ωρα που αραζω στην μπανιερα παιζω και κανα παιχνιδακι να περασει η ωρα, αμα ξεχασω το τηλεφωνο στο μαγιο μου και μπω στη θαλασσα θα το ξεπληνω με λιγο γλυκο νερο και ειμαι κοπμλε…και γενικοτερα οτι βαλει ο νους σου με θεματα νερου. Πιστευω οτι ειναι ενα πολυ βασικο τεχνικο χαρακτηριστικο που το εχουν ελαχιστα η και κανενα high-end smartphone, επιπλεον θα ειναι σιγουρα και dustproof. Εγω θυσιαζω το μεγεθος για προστασια.

True

@Antotnis,καλως,εσυ θυσιαζεις το μεγεθος για προστασια, αλλα εγω δεν θα θυσιαζα τοσα λεφτα για τοσα μεγαλα περιθωρια για να ειναι και καλα αδιαβροχο και ωστοσο να μην το φοραει ουτε η τζεπη μου.Εμενα μ’αρεσει κινητο τυπου g2 που με τοση μεγαλη οθονη και τοσα μικρα bezels ειναι στο μεγεθος του s4.Ενταξει γουστα ειναι αυτα.Tωρα αν εβγαζε η σονυ κινητο με ελαχιστα περιθωρια οχι μονο στο πλαι αλλα πανω και κατω, οπως εδιξαν και καπια renders θα το σκεφτομουνα σοβαρα να το παιρνα.Καπια στιγμη ομως θα το καταφερει φετος ή του χρονου γιατι ολα παιζονται με βαση στρατηγικη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.