Sony Ericsson Aino, Διαθέσιμο στα 469 ευρώ

Με το νέο Sony Ericsson Aino έχετε πάντα μαζί σας ό,τι σας διασκεδάζει. Με την εφαρμογή Media Go μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα τα αγαπημένα σας βίντεο, τα πιο hot τραγούδια και τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από τον υπολογιστή στο κινητό. Επιπλέον, με τη λειτουργία Remote Play συνδέεστε, από όπου και αν βρίσκεστε, με το Playstation3 για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του.

Το Aino διαθέτει την εφαρμογή Media Home, που σε συνδυασμό με το Media Go και με σύνδεση Wi-Fi μεταφέρει ασύρματα περιεχόμενο από τον προσωπικό σας υπολογιστή στο κινητό σας. Απλά τοποθετήστε το Aino στη βάση φόρτισής του και θα συγχρονιστεί αυτόματα με τον υπολογιστή ώστε να έχετε πάντα το πιο πρόσφατο περιεχόμενο στο κινητό σας τηλέφωνο.

Αν τα αγαπημένα σας αρχεία τα έχετε αποθηκεύσει στο PLAYSTATION3 έχετε πρόσβαση σε αυτά από όπου και αν βρίσκεστε. Είτε με απευθείας σύνδεση στο σπίτι σας είτε μέσω Διαδικτύου από οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη, με το Remote Play που διαθέτει το Aino μπορείτε να δείτε και να αναπαράγετε το περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο του PLAYSTATION3.

Παρακολουθήστε ταινίες στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη 3 ιντσών και απολαύστε τη μουσική που σας αρέσει με έξοχη ποιότητα χάρη στο ασύρματο ακουστικό και στην αντίστοιχη βάση φόρτισης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του Aino.

Sony Ericsson Aino
Κάμερα: 8.1 Megapixel
Οθόνη: 3 ιντσών, 240×422 pixels, 16 εκ. χρώματα
Μνήμη: 55MB
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB
Διασύνδεση: Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, mini USB
Διαστάσεις: 104x50x15.5 χλστ.
Βάρος: 134 γρ.
Διαθέσιμα χρώματα: Obsidian Black, Luminous White

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2009 1:42

Σχόλια

  • Android σε κινητό που δεν έχει οθόνη αφής?
    Το Aino έχει μαι λειτουργία αφής αλλά μόνο για να ξεκλειδώνει, η πλοήγηση στο μενού γίνεται με το πληκτρολόγιο.

  • "Touch control is limited to camera, gallery, multimedia players and some Java apps"

    Οπότε έχει οθόνη αφής. Μήπως ο περιορισμός οφείλεται στο λειτουργικό που έχει;

  • Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό, περιμένω το κινητό να το δοκιμάσω και θα σου πω. Η πρώτη επαφή που είχα μαζί του στις αρχές Σεπτεμβρίου είναι μόνο ότι ξεκλειδώνει.
    Δες και το επίσημο press release https://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/ainopressreleasefinal-20090528
    Δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι touch - 3 inch 16 million colour screen –

    Ο περιορισμός ωφείλεται στο ότι το Aino δεν είναι smartphone.

  • δεν γνωρίζω κ. Βλαχάκη πόσο σχετικός είστε με την τεχνολογία (για να γράφετε εδώ μαλλον ειστε) και επίσης δεν ξέρω κατα πόσο έχετε πιάσει το κινητο στα χερια σας και κατα πόσο είστε εμπαθής με την κατασκευάστρια εταιρία.

    Το κινητο ΕΧΕΙ οθόνη αφής... η χρήση της είναι περιορισμένη στο Μενού των Πολυμέσων, δηλαδή όταν το slide ειναι κλειστο.

    Ο περιορισμος δε, δεν οφείλεται στο λειτουργικό συστημα. Εξάλλου πολλά, πλέον, κινητά που δεν είναι smartphones εχουν οθονες αφής.

    Αυτό που λέει το Φαντασμα ισχύει 100% «Touch control is limited to camera, gallery, multimedia players and some Java apps» και όντως αν εγκαταστήσεις μέσα τον Opera Browser τον χειρίζεσαι αψογα μεσω της οθονης αφης εχοντας μάλιστα και εικονικό πληκτρολογιο.

    Ειναι κρίμα να έχεις ενα διασημο μπλογκ και μεσα να γραφεις ανακρίβειες...

  • Paulito7, Είσαι υπερβολικός και αρκετά αυστηρός, θέλω να πιστεύω όχι εσκεμμένα, αλλά γιατί δεν έπιασες από την αρχή τη συζήτηση.

    Η πρόταση "Ο περιορισμός οφείλεται στο ότι το Aino δεν είναι smartphone", απαντάειτην ερώτηση του Fadasma "Δε μπορούσε να βάλει ένα adroid λειτουργικό και να το απογειώσει το κινητό;". Τώρα βέβαια που ξαναδιαβάζω τον διάλογο μαζί του, ίσως η ερώτησή του για "περιορισμό" να ήταν για την οθόνη. Εγώ πάντως απαντάω στο γιατί δεν έχει Android.

    Σε ότι αφορά την οθόνη "αφής", αν διαβάσεις προσεχτικά πως έχω τοποθετηθεί, αναφέρω ότι περιμένω να το δοκιμάσω το κινητό και να γράψω ότι ακριβώς δω. Άλλο touch screen και άλλο touch control.

    Ότι άλλο θέλεις, στη διάθεσή σου.

  • τέσπα λάθος τόνος... πάντως η οθόνη είναι touch screen δεν είναι όπως πχ του V8 που ειχε τρια κουμπακια μονο... η ενος LG που είχε μερικό ελεγχο... απλα η SE την έχει απενεργοποιημενη οταν ειναι ανοιχτο το slide~

  • no hard feelings... Το αναμένω και θα τα δούμε όλα, έχω τσεκάρει και τα διάφορα βιντεο στο YouTube, ok.

  • Καλημέρα. Το internet browsing στο κινητό αυτό γίνετε μέσο της touch screen ή μέσο του πληκτρολογίου όπως στα προγενέστερα κινητά?
    Κ τι browser έχει??

  • δηλαδη για να διαλέξω ένα λίνκ ή να κάνω μπρός πίσω πρέπει να το κάνω απο το πληκτρολόγιο??

  • ετσι αποδεικνύεται ότι εχει οθόνη πλήρους αφής.... VaL Phoenix αν εγκαταστήσεις τον Opera browser η πλοήγηση γίνεται μέσω αφής...

  • K στα ιντερνετ applications???
    Π.χ. youtube and facebook?

    Επίσης συνχρονισμό κάνει μόνο οταν μπεί στη βάση του ή κ μέσο του καλοδίου όπως στα προγενέστερα?

  • Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κ συγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις.
    Απλα είμαι κάποιος που δε γουστάρει τα touch screen γιατι τελικά για να γράψεις ένα απλό μύνημα θές 2 χέρια. Το μόνο που ήθελα ήταν ένα κινητό με κουμπάκια κανονικά αλλά touch screen για πλοήγηση στο ίντερνετ.(οχι αυτο με κουμπάκια είναι πολύ σπαστικό)

    Οπότε το Aino μοιάζει καλή επιλογή, έστω κ με την προσθήκη του όπερα.

  • Παιδες τον οπερα που μπορω να τον βρω να τον δοκιμάσω αν παιζει ως touch screen ξέρει κανείς??

  • Μπες ίντερνετ από το κινητό στη σελίδα του opera και κατέβασέ τον. Λειτουργεί το touch screen.

  • Παιδια ειναι τελειο το ΑΙΝΟ.Το εχει ενας φιλος και το δοκιμασα.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο μεγαλο αλλα παρολ΄αυτα ειναι καταπληκτικο.Αξιζει καθε ευρω(για οποιον το αγορασει).

  • Ευχαριστω για τν απαντηση...cVlachakis.Και κάτι ακόμη. Εσύ ποιο κινητό θα επελεγες από τα: sony ericsson aino, w705 και w980, εάν ήθελες συσκευη για καλη μουσικη,mp3 κτλ., με πολύ καλη οθονη,μενού και κάμερα? Μπορείς να μου προτείνεις κι εσύ κανένα, αν θες.

  • paidia to aino to exw edo kai enamisi mina kai sas lew oti aksizei ta lefta tou....opoios to skeftetai ws epilogi gia agora tou to proteinw anepifilakta...

  • α,παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.......Σήμερα, το αγόρασαν οι δικοί μου αλλά θα μου το στείλουν σε λίγες μέρες,επειδή μένω λίγο μακριά από την Αθήνα.Ελπίζω να έκανα αρκετά καλή επιλογή...............!!!! Σας χαιρετώ.

  • prospathw edw kai arketes meres na apofasisw anamesa sto aino kai sto w995...den vriskw kati arnhtiko se kanena apo ta 2 ...:/
    mporeite na mou proteinete kati ws teleutaia elpida mou na apofasisw ??? :P
    euxaristw !!!

  • ναι πράγματι το W995 είδα ότι βγήκε the best product 2009-2010..αλλά σήμερα που το είδα πάλι από κοντά μου φαίνεται κάπως εύθραυστο -να το πω έτσι-..και κατέληξα στο ΑΙΝΟ..
    αλλά τώρα μπήκα πάλι σε δίλημμα..
    να ρωτήσω κάτι για το ΑΙΝΟ..Όταν σε καλεί κάποιος για να απαντήσεις πρέπει να το "ανοίξεις" ή σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί και το touch ?
    (Μέχρι να αποφασίσω θα προστεθεί και τρίτη επιλογή :P )

  • Εγω το αγόρασα πριν μια βδομάδα, αλλα δε βλέπω να με βολευει καθόλου.........
    Παρόλο που έχει τα πάντα.

    Λεω να το δώσω αν το θέλει κάποιος.
    Εχω βρει μερικές καλές εφαρμογές για sufrarisma...

  • ..και με την Βιντεοκληση τι συμβαινει?Δηλαδη αποτι καταλαβα οταν θα καλω καποιον ..μεσω καμερας , πρεπει η οθονη υποχρεωτικα ναναι γυρισμενη αναποδα -ετσι ωστε ναναι αδυνατο να δω το προσωπο του αλλου?μα τοτε τι σοι...βιντεοκληση ειναι αυτη???ε ειναι να τρελενεσαι!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.