Sony Ericsson Hikaru 8Megapixel 8GB Απίστευτη Λαμπρότητα

Πλέον, τα 8Megapixel δεν είναι και τίποτα πρωτότυπο για κινητό (βλέποντας τα πόσα κυκλοφόρησαν και θα κυκλοφορήσουν), αλλά το νέο κινητό της Sony Ericsson νομίζω κάνει την διαφορά. Δεν πρόκειται για φήμη. Η εταιρία ανέφερε ότι σχεδιάζει ένα κινητό με οθόνη αφής, 8 GB ενσωματωμένη μνήμη και φυσικά κάμερα 8Mpixels. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό θα ονομάζεται Hikaru που στα Ιαπωνικά σημαίνει απίστευτη λαμπρότητα!

Μη γνωρίζοντας ακόμα σε ποια κατηγορία κινητών θα ανήκει (Walkman, Cybershot ή σειρά G) αλλά με μία τεράστια οθόνη αφής και ένα QWERTY πληκτρολόγιο (και κατέχοντας όλες τις high-end λεπτομέρειες (βλέπε screen rotation κτλ.) η Sony Ericsson αποφάσισε να ανταγωνιστεί το iPhone και νομίζω θα το καταφέρει μία χαρά.

Αν και δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για το κινητό, το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία από τις καλύτερες συσκευές τις αγοράς. Με κωδική ονομασία Hikaru το νέο slider (πιθανότατα) κινητό της Sony Ericsson, έχει όλες τις δυνατότητες για να κερδίσει μία πολύ καλή θέση ως high-end κινητό και όχι μόνο!

Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του Hikaru γι’ αυτό και δημοσιεύουμε και τις δύο φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ.

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2010 20:24

Σχόλια

  • Από εμφάνιση μου αρέσουν και τα δύο σχέδια. Το πρώτο το ασημί το βρίσκω πιο επαγγελματικό ενώ το μαύρο, πολύ trendy.

  • ε,κοίτα δεν υπάρχει αναφορά σε σχετικό θέμα(εδώ καλα καλα εικόνες δεν έχουν βάλει:() και αν έβαζα εγώ μία τιμή σαν κώστας,θα ήταν γύρο στα 600.Η SE δεν είναι και ακριβή εταιρία...οπότε κοντά στα 600 νομίζω θα ήταν μία λογική τιμή.

  • Πωωω είδες ρε παιδάκι μου το iphone τι κάνει?? Επανάσταση και όλοι ξεκίνησαν σιγά σιγά μόνο οθόνη κτλ κτλ..Μία το HDD, την άλλη το Omnia...να και το SE στην παρεούλα! :D

  • Και πάλι λάθος.Όλοι κάνουν λάθος σε αυτό το θέμα.το πρώτο κινητό με πλήρης οθόνη αφής ήταν το Prada και όχι το Iphone.
    Οπότε, αν καποιος αντέγραφε κάποιον ....θα ήταν η Apple την LG!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.