Sony Ericsson NDrive for Xperia, Πλοήγηση με τη φωνή του Λάκη Λαζόπουλου

Η Sony Ericsson παρουσίασε αποκλειστικά για το smartphone XPERIA X8 την πρώτη εφαρμογή πλοήγησης με την προσθήκη διάσημης φωνής στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον πλοηγό NDrive με τις φωνές του Λάκη Λαζόπουλου και των απολαυστικών 10 Μικρών Μήτσων (χήρα Μήτση, τζίμης Καρδίτσα).

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη μόνο με κάθε νέα αγορά Sony Ericsson XPERIA X8.


Το βίντεο ανέβηκε πρώτα στο Facebook Fan Page του Techblog.

Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της Sony Ericsson με τον Λάκη Λαζόπουλο, η νέα εφαρμογή επιτρέπει στον κάθε χρήστη να επιλέξει την αγαπημένη του φωνή από τους 10 Μικρούς Μήτσους για να κατευθυνθεί στον προορισμό του με χαμόγελο και θετική διάθεση. Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Android Market μόνο για το Sony Ericsson XPERIA X8, συνδυάζει το αξεπέραστο χιούμορ των χαρακτήρων του Λάκη Λαζόπουλου και τις δυνατότητες του επιτυχημένου smartphone X8 με τη φιλική για το χρήστη τεχνολογία GPS που διαθέτει η εταιρία NDrive Navigation Systems.

H εφαρμογή NDrive for Xperia, διαθέτει προεγκατεστημένους χάρτες της Ελλάδας, ώστε οι χρήστες να καθοδηγούνται με ακρίβεια στους προορισμούς τους. Παράλληλα η προσθήκη της φωνής του Λάκη Λαζόπουλου, σε μεγάλα κέφια, να εκφωνεί τις φωνητικές εντολές πλοήγησης κάνει όλες τις διαδρομές πραγματικά απολαυστικές και την πλοήγηση μια χιουμοριστική παρέμβαση των «Μήτσων» στην καθημερινότητα μας.

Η εφαρμογή NDrive for Xperia θα βρίσκεται δωρεάν στο Android Market από 23 Μαίου 2011 για το Χ8. Έως τέλος Ιουνιου θα διατίθεται αποκλειστικά για τα X8 που θα πωλούνται μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote, OTE, Γερμανός, ενώ από 1η Ιουλίου θα διατίθεται μέσα από όλα τα δίκτυα καταστημάτων στην Ελληνική αγορά.

Επεξεργάστηκε την 19 Μαΐου 2011 22:23

Σχόλια

  • Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη μόνο με κάθε νέα αγορά Sony Ericsson XPERIA X8 :)

  • Εγώ δεν κατάλαβα... Έχω χ8 θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή δωρεάν στο market για μένα και αν ναι από πότε?
    Πως θα εξακριβώνουν ότι η συσκευή αγοράστηκε μετά την προσφορά????

  • Όντως, εμείς που έχουμε "παλιό" xperia X8 δεν έχουμε ελπίδα ε;

    Το βρήκα και το κατέβασα στο market το Ndrive for xperia, αλλά είναι φυσικά χωρίς τους χάρτες :(

  • Εγώ θέλω με του Άδωνη Γεωργιάδη την φωνή για να με ακούνε και τα γύρο αυτοκίνητα....

  • Παιδιά, οι χάρτες και οι πλοήγηση λειτουργούν μόνο με κάθε νέα αγορά XPERIA X8. Έτσι το έχουν κάνει...

  • Θα το έπαιρνα το κινητό, αλλά δυστηχώς δεν θα αναβαθμιστεί σε 2.3 και μάλλον θα πάρω το Xperia mini ή pro.

  • Καλημέρα παιδιά

    Λέω να το αγοράσω το κινητό για εμένα και την κοπέλα μου. Θα σας αναφέρω ότι δεν έχω ποτέ αγοράσει Sony ericsson και ποτέ δεν έχω πάρει κινητό με android. Έχω να κάνω δύο-τρεις ερωτήσεις:
    1) Σαν κινητό είναι καλό και θα μου προτείνατε να το πάρω ; Θέλω να φτάσω κοντά στα 200€
    2) Για να πάρω την πλοήγηση που είναι δώρο πρέπει να αγοράσω το κινητό από κάποιο Γερμανό ή μπορώ να το αγοράσω από τον skroutz σε όποιο κατάστημα το βρω σε χαμηλή τιμή
    3) Θα ήθελα να δω μια παρουσίαση αν γίνεται καλεί από το techblog.
    Σας ευχαριστώ
    ΜΦΧ
    Κώστας

  • ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΗΡΑ ΤΟ Χ8 ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    • Για να λειτουργήσουν οι χάρτες πρέπει να έχεις σύνδεση με το ιντερτνετ.

  • Συνδεση εννοεις το wifi ανοιχτο;γιατι αυτο το εχω κ οταν πηγα σε ενα καταστημα να ρωτησω μου ειπαν οτι οι χαρτες ειναι αποθηκευμενοι κ πρεπει να τ αφησω ανοιχτο μιση ωρα για να με βρει..ισχυει;

    • Καλύτερα πήγαινε στο κατάστημα από όπου το αγόρασες να σου εξηγήσουν τη χρήση του γιατι δεν είναι εύκολο να σου μεταφέρω εγώ από εδώ μέσα αυτό που εννοώ.

  • Υπαρχει καποιος που να μπορει να μου στειλει τις φωνες παρακαλω?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.