Sony Ericsson Pepper MT27i, Ο αντικαταστάστης του Xperia Neo V;

“Κουνημένες” φωτογραφίες που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα παιδιά από το Xperiablog απεικονίζουν ένα πρωτότυπο Sony Ericsson Android smartphone που εκτιμούν ότι έχει οθόνη 3.7 ίντσες, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz και κάμερα 5 Megapixel. Σχεδιαστικά μοιάζει με το Nozomi απουσιάζει όμως το χρωματιστό LED. Υπομονή μέχρι την έκθεση CES ή την MWC 2012 τον Φεβρουάριο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Ιανουαρίου 2012 17:15

Σχόλια

  • μια μερααα για να δουμεε τα νεαα τουμπαναα απο την sony...θελω διπυρηνο,θελω 8+mp θελω FullHD οθονη 4+ ιντσες και ics θελω 1gb ram και θελω 16+αποθηκευτικο χωρο με το τρομερο design του arc/s ..ζηταω πολλα???

  • Δεν ξέρω πως είναι στην αφή, αλλά στο μάτι αυτού του είδους το πλαστικό που έχει και αυτό και το nozomi δεν μου αρέσει καθόλου....από εκεί και πέρα σχεδιαστικά, ούτε κρύο ούτε ζέστη....

  • κωστα να υποθεσουμε πως θα σαι στην εκθεση και θα τα δουμε και εμεις απο τους πρωτους??

  • Παιδιά ας μην το κουράζουμε αλλο το θέμα ..ηδη ξέρουμε τι θα παρουσιάσουν την επομενη εβδομάδα ... το ΝΟZOMI και το Pepper το οποίο θα ειναι ένα νοζόμι αλλά με ελάχιστα χαμηλότερα χαρακτηριστικά όπως έγινε και με τα NEO και NEO V (σε αυτους που δεν ξέρουν η SΕ έβαλε το ( V ) στο NEO για να δειλώσει στ λατινικά ότι το ΝΕΟ V θα έχει 5ρα Camera σε αντίθεση με το NEO που έχει 8ρα...δηλαδή ένα ΝΕΟ που υπέστει ενα είδος downgrade..!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.