Sony Ericsson Vivaz, Κυκλοφόρησε με τιμή 399 ευρώ

Η Sony Ericsson ανακοινώνει την κυκλοφορία του Vivaz στην Ελλάδα. Το μοναδικό Sony Ericsson Vivaz, είναι σχεδιασμένο για να τα βλέπετε όλα τέλεια με video υψηλής ανάλυσης HD. Τώρα μπορείτε να απαθανατίζετε τις καθημερινές σας στιγμές με κάθε λεπτομέρεια όπου κι αν βρίσκεστε. Με το ειδικό πλήκτρο video, το Vivaz επιτρέπει άμεση βιντεοσκόπηση με συνεχόμενη αυτόματη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα.

Μείνετε πάντα συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας Social Networks με το Sony Ericsson Vivaz, το οποίο διαθέτει ειδικά applications Facebook, Twitter και YouTube και τεχνολογία που σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση και η αποσύνδεση. Η Sony Ericsson δεν πρωτοστατεί μόνο στην τεχνολογία αλλά και στο design, με τη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature”, που διαθέτει το Vivaz και ταιριάζει στο σχήμα του χεριού σας.

Από ότι μαθαίνω δεν το έχει αποκλειστικότητα μια μόνο εταιρεία, άρα λογικά από σήμερα είναι διαθέσιμο και στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Sony Ericsson Vivaz
Επεξεργαστής: 720MHz
Λειτουργικό Σύστημα: Symbian S60 5th edition
Οθόνη: 3,2 ίντσες αφής, 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 4x ψηφιακό zoom
Εγγραφή βίντεο: 720p HD
Bluetooth, FM radio, A-GPS, DLNA, TV-Out, Wi-Fi
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB
Διαστάσεις: 107×51.7×12.5 χλστ.
Βάρος: 97 γρ.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 8:50

Σχόλια

  • Με LCD και 3.2 και με market share<5% δεν μπορεί να πουλήσει και ακριβότερα.... :P

  • Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου για ένα full video review.

  • Αντε μια χαρα..Να το δουμε καλυτερα..
    Spyros που χαθηκες ρε φιλε?Σ εβαλε ο Κωστας στο mynextpnone και σε χασαμε απο εδω..

  • Άραγε η εφαρμογή αναπαραγωγής video που έχει, διαθέτει επιλογή GO-TO σε συγκεκριμένο σημείο της ταινίας ??? Κάτι τέτοιο δλδ που θα φοράει το WAVE της Samsung ???

  • Αυτόυ που εγώ θέλω να ρωτήσω επειδή όλοι μας ξεχνάμε τα προφανή. Τα κινητά τρίτης γενιάς αρχικά δημιουργήθηκαν και βγήκαν στην αγορά για να κάνουν βίντεο κλήσεις. Τα νέα κινητά της εν λόγω εταιρείας πλέον μόνο αυτό δεν μπορούν να κάνουν. Αν και σύμφωνα με την εταιρεία μπορούν αλλά με την πίσω κάμερα. Δηλαδή θα κάνεις μια βίντεο κλήση και αν τύχει και οι δύο να έχουν Sony Ericsson Κινητά που κάνουν κλήσεις τέτοιες με τις πίσω κάμερες θα έχετε και οι δύο τα κινητά σας γυρισμένα στην πίσω πλευρά και κανείς δεν θα βλέπει κανέναν. Και τώρα να ρωτήσω το προφανές. Κάμερα μπροστά για βίντεο κλήσεις έχει;

  • Κάμερα μπροστά για βίντεο-κλήσεις διαβάζω ότι δεν έχει (μπορείς να πραγματοποιήσεις βίντεο-κλήσεις με την πίσω).

    Αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω ότι το 3G δεν είναι αποκλειστικά για βίντεο-κλήσεις! Μπορεί να trend να συνδιάστηκε με το video-calling αλλά επί του πρακτέου σε βοηθάει να σερφάρεις γρηγορότερα στο ίντερνετ και να κατεβάζεις ταχύτερα εφαρμογές.

  • Εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ και για βίντεο κλήσεις και θεωρώ πως είναι πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση το οτι δεν υπάρχει μπροστά κάμερα, όπως επίσης θεωρώ πως η καινούργια λογική της εταιρείας να μην υποστηρίζει EMS όπως έκανε παλιότερα είναι επίσης βλακεία. Είμαι απο τους χρήστες που χρησιμοποιούν όλες τις λειτουργίες μιας συσκευής. Κρίμα.

  • Συμφωνώ μαζί σου και συγνώμη που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία αντιπαράθεσης αλλά σκέψου το λίγο λογικά. Πριν με το EMS έστελνες μια κινούμενη φατσούλα και ήταν όλα κυριλέ. Πλέον αυτή την κινούμενη εικόνα τη στέλνεις με MMS υποχρεωτικά. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά.
    0.04€/EMS-SMS, 0.42€/MMS. Πως σου φαίνεται αυτό; Και όλο αυτό για να στείλεις μια κινούμενη εικόνα. Δεν είναι λογικό.

    Επίσης και κάτι άλλο που θέλω πολύ να σε ρωτήσω. Όσον αφορά το ίντερνετ και την περιήγηση. Ο φυλλομετρητής που έχει το κινητό πως "δείχνει" τις σελίδες; Είναι όπως πιθανόν θα είναι στο Χ10 ή θα είναι σα να μπαίνεις στο ίντερνετ απο το C905 (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ ρωτώντας τη διαφορά).

  • Κατεβαζεις δωρεαν το φυλλομετρητη Opera και σερφαρεις κανονικα, σαν σε desktop.

  • Ναι, επίσης δοκίμασε Skyfire και Dolphin ;)]
    Για το X10 μιλάμε έτσι?

  • γεια σας παιδια! να ρωτησω! Ειμαι σε διλημμα. καλυτερο πιστευετε οτι ειναι το nokia x6 16GB ή το sony ericsson vivaz????

  • To X6 ειναι κινητο πιο πολυ μουσικης..Το vivaz ειναι πιο πολυ multimedia..Δηλαδη για εικονες και βιντεο..Διαλεγεις και παιρνεις..

  • Θέλω να έχω μια πιο απολαυστική εμπειρία. Δηλαδή να μην είναι μια ταλαιπωρία το να σερφάρει κανείς. Να μπορώ να το απολαμβάνω αλλά να μπορώ να βλέπω και κανένα βίντεο αν χρειάζεται χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Θα γίνονται αυτά με κάποιον απο τους συγκεκριμένους browser;
    Πάντως σήμερα που πέρασα απο ένα κατάστημα και είδα τη συσκευή γιατί τη ζαχαρώνω, πρέπει να πω πως είναι πολύ ελαφρία και πολύ όμορφη. Και η οθόνη της που ακούγονται πολλά είναι πολύ καλή και ανταποκρίνεται πολύ καλά.

  • Grigoris, Πήγαινε στο κατάστημα που το είδες και παίξε. Δεν μπορούμε να σου μεταφέρουμε αυτό που θα καταλάβεις εσύ ο ίδιος δουλεύοντας το κινητό.

  • τελικα το gps του τρεχει και με καποιο προγραμμα(garmin , ovi,.. etc) ή μονο μεσω δικτυου? to x-peria 10 ποτε θα το βγαλουν? με το gps του θα τρεχει και αυτο μονο μεσω δικτυου?

    Σωτηρης

  • loula, δεν ξέρω ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμα. Λογικά το ασημί σίγουρα και ίσως το μπλε της φωτογραφίας (φωτογραφία που μας έστειλαν μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας).

    pcauditor, το X10 μαθαίνω ότι έχει κανονικό GPS και αν του βάλεις λογισμικό με preloaded χάρτες, δεν θα χρειάζεται σύνδεση με το ίντερνετ. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει αποφασιστεί αν θα κυκλοφορήσει με κάποιο τέτοιο λογισμικό μαζί. Άρα αν δεν του βάλεις, θα πρέπει να συνδέεσαι στο ίντερνετ με το Google Maps.

    Για το Vivaz δεν έχω μάθει.
    Το Χ10 ακούω ότι θα κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα, δεν γνωρίζω ακριβή ημερομηνία.

  • Το vivaz εχει δεικτη GPS.Οποτε με ενα προγραμμα πλοηγησης θα εισαι μια χαρα.Αν ηδη εχει μεσα οκ..Αλλιως αγοραζεις ενα....

  • ποια ειναι τα προγραμματα που τρεχουν στο vivaz και ποια μπορει να τρεχουν στο χ-peria x10??

  • Παντως πολυ βλακεια να μην βαλουν 2η καμερα για βιντεο κλησεις..Σε τετοιο κινητο δεν πρεπει να λειπουν τετοια χαρακτηριστικα..

  • Πες τα χρυσόστωμε. Επιτέλους και κάποιος άλλος που συμφωνεί μαζί μου.
    :)
    Όσο για το πως θα είναι το να μπαίνεις στο ίντερνετ απο το κινητό δεν μπορώ να ξέρω καθώς στο κατάστημα δεν έχει δυνατότηταπρόσβασης.

  • Staf, πάμε να φύγουμε off-topic. Παρακαλώ μείνετε στο θέμα.

    Grigoris, σήμερα λογικά θα παραλάβω ένα Vivaz και θα ανεβάσω το σχετικό βίντεο όπου θα τσεκάρω και το browsing.

  • Sorry. Πανντως ολα τα Ericsson σε θεματα καμερας-φωτογραφιας ειναι κορυφαια..Περιμενουμε βιντεο..

  • σε συγκριση στη φωτογραφια πιο κινητο θεωρειτε καλυτερο το satio ή το vivaz?

    το flash του πως ειναι? αποδιδει καλα σε σκοτεινους χωρους?

  • To Satio εχει 12 ΜΡ. Το vivaz εχει 8 MP. Αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.
    Καταλαβαινεις την διαφορα μονο αν εκτυπωσεις την φωτογραφια σε μεγεθος αφισας.
    Εχουν Xenon Flash οποτε δεν θα εχεις προβλημα.Η αποψη μου ειναι πως τα Ericsson ειναι τα καλυτερα για φωτογραφιες και βιντεο.Εχουν πολυ αναλυση.

  • εγω διαβασα σε διαφορα sites οτι εχει flash led αρα σιγουρα θα υστερει στις φωτογραφιες ισως και το βιντεο σε σκοτεινους χωρους...

  • Παιδιά, το gsmarena που εμπιστεύομαι αναφέρει ότι το Vivaz έχει LED Flash.

  • Ναι μπορεις.Και επισης σοβαρα το ειπα οτι μπορεις να το χειριστεις και ως φακο.Για την κλειδαρια του αυτοκινητου ειναι οτι πρεπει..

  • ωραια χαιρομαι γι αυτο

    φαινεται σε καλη τιμη και με πολλες δυνατοτητες ;)

  • παιδια θα ηθελα να παρω καποιο κινητο αναμεσα στο satio και το vivaz

    οπως καταλαβαινετε θελω να εχει πολυ καλη φωτογραφικη και βιντεο

    το vivaz θα με καλυψει? εχει μεγαλη διαφορα οσον αφορα καμερα και βιντεο απο το satio?

    πλζ οποιος μπορει ας βοηθησει :)

    ΥΓ. θα βγει καποιο καλυτερο review? γιατι αυτο νομιζω ηταν λιγο προχειρο σε σχεση με καποια αλλα..

    ευχαριστω εκ των προτερων :)

  • kostas, ναι πιο πάνω ο costas ανέφερε ότι θα πάρει σήμερα το vivaz και λογικά θα ανεβάσει κάποιο hands on video

  • @27 Staf

    Σχετικά με το GPS, μιας και εμένα προσωπικά με διευκολύνει πάρα πολύ...
    Το Vivaz το έχω εδώ και κάμποσες μέρες. Στο μενού του "Υπηρεσίες εντοπισμού", υπάρχει ήδη Google Maps, τοποθεσία και αγαπημένα σε GPS, καθώς και το πρόγραμμα Wisepilot με παγκόσμιους χάρτες σε δοκιμαστική έκδοση.

  • na rotiso kai ego kati? kalitero ts sony ericson pio einai??
    - t vivaz??
    -t satio??
    -t aino??
    exo kolisei kai dn ksero pio na paro.....

  • αυτη την απορια την εχω και εγω αλλα ειμαι αναμεσα σε satio και vivaz...

    εχω διαβασει απειρα reviews και εχω δει απειρα βιντεο οσον αφορα φωτογραφικη, βιντεο κτλ αλλα ακομα να καταληξω :/

  • Biki, αποφάσισε ανάμεσα σε Vivaz και Satio.

    eirini, εμείς λογικά άυριο θα έχουμε Satio και Vivaz στα χέρια μας και θα τα κοντράρουμε σε σχετικό βίντεο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.