Sony Ericsson Vivaz, Βίντεο, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Τώρα γίνε και εσύ σκηνοθέτης! Μπορείς με τη βοήθεια του High Definition video που διαθέτει το νέο Sony Ericsson Vivaz να απολαμβάνεις τις καθημερινές στιγμές σου με άριστη ποιότητα. Με τον ξεχωριστό σχεδιασμό “human curvature”, αποτελεί το δεύτερο από τη νέα οικογένεια κινητών της Sony Ericsson. Με το Sony Ericsson Vivaz, η επικοινωνία γίνεται διασκέδαση με video υψηλής ανάλυσης HD που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βιντεοσκοπήσουν και να μοιραστούν άμεσα τις καθημερινές τους στιγμές.

Με το ειδικό πλήκτρο video, το Sony Ericsson Vivaz επιτρέπει άμεση βιντεοσκόπηση με συνεχόμενη αυτόματη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα. Μπορείτε να προβάλλετε από την οθόνη αναμονής τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει ή να μπείτε στο Internet μέσω Wi-Fi και να διαλέξετε ποια θέλετε να δείτε στην οθόνη 3.2 ιντσών. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube ή στο Picasa σε υψηλή ανάλυση ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές της συσκευής. Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την διασκέδασή σας, το Vivaz έχει ειδικά applications Facebook, Twitter και YouTube για να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση και η αποσύνδεση.

Το Sony Ericsson Vivaz ενσωματώνει τη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature”, που πρωτοπαρουσιάστηκε με το Xperia X10 και θα αποτελέσει σταθερό χαρακτηριστικό της νέας οικογένειας κινητών της Sony Ericsson. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσαρμόζεται στην παλάμη του χεριού και παράλληλα να προσφέρει μια ποιοτική και συναρπαστική διαδραστική εμπειρία, το Sony Ericsson Vivaz είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Το Sony Ericsson Vivaz θα είναι διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε Ασημί, Μαύρο, Μπλε και Ρουμπινί.

, Sony Ericsson Vivaz, Βίντεο, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

, Sony Ericsson Vivaz, Βίντεο, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

, Sony Ericsson Vivaz, Βίντεο, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

, Sony Ericsson Vivaz, Βίντεο, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Sony Ericsson Vivaz
Επεξεργαστής: 720MHz
Λειτουργικό Σύστημα: Symbian S60 5th edition
Οθόνη: 3,2 ίντσες αφής, 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 4x ψηφιακό zoom
Εγγραφή βίντεο: 720p HD
Bluetooth, FM radio, A-GPS, DLNA, TV-Out, Wi-Fi
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB
Διαστάσεις: 107×51.7×12.5 χλστ.
Βάρος: 97 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

το επομενο κινιτο μου σιγουρα!!! λειτουργικο ξερουμε?

σβησε το απο πανω που δεν ηταν ελληνικα 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Λειτουργικό Σύστημα: Symbian S60 5th edition 😉
Βλέπε Satio και N97.

Andreas

τελεια!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Δεν θα το έλεγα! Είναι ταλαιπωρία αυτό το λειτουργικό.

Andreas

εγω να σου πω την αληθεια ειχα στο μυαλο μου τα χαρακτηριστικα αυτου του κινητου σε Android,αλλα δεν εχω και προβλημα με symbian μιας και τωρα ειμαι με το 5800 αρα η αλλαγη θα ειναι ομαλη 🙂

Spyroscesarsc

To symbian το θεωρώ χειρότερο και από τα windows! 😀

Πίτσιλλος

παλιά καραβάνα το Symbian…
Δεν θα έλεγα ότι τα Symbian – WinMo είναι τα χειρότερα λειτουργικά ! Μην τρελαθούμε κιόλας επείδη κάποιο λειτουργικό έγινε της μόδας…

Πάντως πολύ καλο το κινητό της SE ειδικά με τέτοια κάμερα σκέτη τρέλλα αλλα δυστηχώς έχει μικρή οθόνη…

Βελτιώθηκε πάρα πολυ η SE τα τελευταία 2-3 χρόνια και μπράβο της… Η Nokia τα έχει χαμένα ακόμη

Κώστας Βλαχάκης

Πίτσιλλος, δεν ακυρώνω το Symbian γενικά. Με αυτό μεγαλώσαμε!
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στo S60 5th edition. Δεν είναι καλό λειτουργικό για high-end μοντέλα.

Spyroscesarsc

@Πίτσιλλος
Τί λες ρε φίλε? Που βελτιώθηκε η SE? Πριν 2-3 χρόνια ήταν ο ειδικός στα camera phones! Τα τελευταία 2 χρόνια το markt share της Sony Ericsson έχει φτάσει στα τάρταρα(4.9%-το χειροότερο της 10ετίας) και μάλιστα πριν 1-2 τρίμηνα έπεσε πιό κάτω και από την Motorola στην 5η θέση!
Φέτος απέλυσε και συνεχίζει να απολύει προσωπικό και έχει να βγάλει κέρδη περίπου 1 χρόνο!
Βασικά θα έλεγα πως αν η sony ericsson δεν αλλάξει ριζικά σε όλους τους τομείς, είναι λίγα τα ψωμιά της! Και μετά την άνοδο της Motorola που είναι διακριτή και από τον πιό άσχετο με αυτά τα θέματα, θέλω να δω πόσο χαμηλά θα φτάσει το market share της SE…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

@Πιτσιλλος συμφωνω απολυτα μαζι σου οσον αφορα το symbian… οσο για το οτι η SE βελτιωθηκε , δεν θα το λεγα… καλα οσο για την nokia τι να λεμε…εχει χασει την μπαλα…

Psymon

Πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο κινητό ασχέτως λειτουργικού. Έτσι κι αλλιώς όπως φαίνεται η Sony Ericsson μέσα από αυτό το μοντέλο θέλει να προβάλει το HD Video που διαθέτει αλλά και το design καθώς ακόμα και σε αυτό το άρθρο χρησιμοποιείται συνεχώς η φράση “human curvature”. Στα δύο αυτά χαρακτηρηστικά πιστεύω ότι να πήγε μια χαρά η Sony Ericsson καθώς και το HD Video είναι τέλειο για capturing αλλά και επεξεργασία αλλά και το design του κινητού φαίνεται σαν να έρχεται από το μέλλον! Όσο για το αν είναι λίγα τα ψωμιά της Sony Ericsson πιστεύω ότι αυτό δεν παίζει ποτέ να συμβεί, εκτός τρελού απροόπτου, καθώς η συγκεκριμένη εταιρία δεν ασχολείται μόνο με τα κινητά που βγάζει στην παραγωγή αλλά ανακαλύπτει και καινούριες τεχνολογίες και καινοτομίες που μια χαρά στηρίζουν τα οικονομικά της!

Πίτσιλλος

@Spyroscesarsc

όταν είπα ότι βελτιώθηκε δεν εννοούσα ό,τι αφορά τις πωλήσεις ! η SE τα τελευταία χρόνια έφτιαξε νέα κινητά τηλέφωνα προσπαθώντας κάτι καλύτερο και πιστεύω πως το έχει πετύχει ασχέτως πωλήσεων…Η SE ανανέωσε την γκάμα της και μέσα απο τα τηλέφωνα της προσφέρει ακόμα περισσότερα σε σύγκριση προηγούμενων μοντέλων της…π.χ τα πιο πρόσφατα μοντέλα της SE

Σε αυτό τον τομέα βελτιώθηκε. Άλλο πράμα οι πωλήσεις και άλλο πράμα το δημιουργικο μέρος. Πρέπει να πετύχεις και στα δύο, πράγμα δύσκολο.Η μόνη εταιρεία που κατάφερε να το πράξει στη συγχρονη ιστορία των κινητών τηλεφώνων είναι η Apple με το iphone. τέλος.

Η Nokia βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν μπήκε στην αγορά το iphone αφου ακόμα προσπαθεί να βρεί που είναι το λάθος

Spyroscesarsc

@Psymon
Αυτό που λες γιά τις καινούριες τεχνολογίες είναι γιά την Ericsson που ασχολείτε την κατασκευή ασύρματων δικτύων τελευταίας τεχνολογίας κ.τ.λ…
@Πίτσιλλος
Πράγμτι στο δημιουργικό μέρος αναπτύχθηκε! Κύριο γνώρισμα της είναι η μετάβαση που έκανε έστω και λίγο καθυστερημένα από candybar κινητά με πολύ μικρές οθόμες σε slide up μοντέλα που προσφέρουν περισσότερο χώρο γιά τις οθόνες! Τώρα προσπαθεί να μεταπηδίσει και στα κινητά αφής αλλά βρίσκεται πολύ πίσω από Samsung και LG ακόμα!

Πίτσιλλος

η SE έφτιαξε κινητά μοναδικά σε κάποια target audiences αλλά δεν πουλησε αρκετά ίσως επειδή το μάρκετινγκ είναι χάλια. Κοίταξε τη σειρά W της SE και θα καταλάβεις αγαπητέ Σπύρο. Όταν η SE έβγαζε αυτά τα κινητά με τις δυνατότητες που μπορούσαν να δώσουν πριν 2-3 χρόνια οι προηγούμενες εταιρείες που ανάφερες έβγαζαν βλακείες…

Είναι σε καλό δρόμο πιστεύω η SE και συφωνούμε ότι έχει δρόμο ακόμη να καλύψει.

ech9

Ωραίο κινητό…Ωραίο design…
Απλά εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα… Με symbian?? Νομίζω μέγα λάθος..

Τα κινητά που αξίζουν να τα αγοράσεις αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου είναι 2: Nokia N900,
και το HTC HD 2..

Κώστας Βλαχάκης

ech9, Το Nokia N900 δεν με κέρδισε! Αυτή την εποχή προτείνω iPhone 3GS, HTC HD2 και HTC Hero.
Είναι κρίμα να του βάζει Symbian, μόλις είδα στα βίντεο αυτά τα γνωστά thumbnails πάνω στο μενού, με χάλασε!

ech9

@cVlachakis

Εγώ νομίζω HTC HD2 (αν και είμαι αντι- windows) αλλά πολύ απλά, πρέπει να το αγγίξεις για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε (εσύ με νοιώθεις :p ).. Να πω και την αμαρτία μου, άμα είχε οθόνη amoled αύριο θα το αγόραζα!
Τώρα για iphone δεν ξέρω, γιατί έχω ακούσει άσχημα για την μπαταρία του και ότι ζεσταίνεται εύκολα. Από hardware εντάξει δεν το συζητάμε.
Όσο για το N900 , δεν το δούλεψα για να μπορώ να πω τη γνώμη μου, αλλά οι χρήστες από ότι διαβάζω δηλαδή, έχουν ψιλόαπογοητευτεί , λόγω του ότι είναι πολύ δύσκολο στη καθημερινή χρήση, και γενικά πολύ πολύπλοκο για ένα μέσο χρήστη. Στα θετικά το maemo αν και σε πρώιμο στάδιο πιστεύω, στα επόμενα στάδια του θα αναπτυχθεί αρκετά.

Stelios

Den tolmao na rotiso gia tin timi…
Opos kai na xei, apo makria tha to vlepo kai aplos tha to laxtarao…

ΓΙΑΝΝΗΣ

ωραίο design, βολικό σχήμα, αλλά που είναι το xenon flash? Καλό το HD video αλλά μου φαινεται ότι εξακολουθεί η SE να κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.

kyriakos
Staf

H αληθεια ειναι οτι ειναι multimedia συσκευη..Παρολ’ αυτα λειπουν πολλα χαρακτηριστικα απο την καμερα..

kyriakos

Μια χαρα ειναι θα κοστιζει περιπου 450-500 ευρο

kyriakos

kala sto site ths sony ericsson mou fenete oti grafoun anakrivies se ala site kai se atoma pou to eixan sta xeria tous lene oti exei kai radio kai mini jack kai usb k.l.p ti na pw

Staf

Kyriakos εδω ειναι ενα site που γραφει πιο αναλυτικα.Τελικα εχει και φλας και απ ολα.
https://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-review-447.php

kyriakos

Ναι αυτο ενοουσα φιλε μου σε ευχαριστω…

kyriakos
kyriakos
kyriakos

Παιδια θα ειναι παρα πολυ ελαφρυ και πολυ ποιο γρηγορο απο τα αλα sony ericsson κινητα

loula

ποτε κυκλοφορει?

kyriakos

Λετε να παιρνει android?

Κώστας Βλαχάκης

Όχι, σε καμία περίπτωση!

Staf

Αληθεια τι λογισμικο φοραει??Της Ericsson?Δεν ειναι smart phone??

kyriakos

Ουτε με χακερια?

Λευτέρης

Είναι σαν να θες ένα Volkswagen να το κάνεις Ferrari ….Ούτε με χακέρια με τίποτα που και αν γίνεται δεν είναι Android είναι μία φτηνή άπομιμηση!

Λευτέρης

Τότε με αυτή τη λογική θα έπαιρνα ένα Nokia classic και θα το έκανα…..i-phone Αν γινόταν όλοι άυτο θα έκαναν

Staf

E οχι και φθηνη απομιμηση το vivaz..

Λευτέρης

όχι δεν με κατάλαβες το λογισμικό που είναι χακαρισμένο άμα το βάλεις σε κάποιο κινητό είναι
μία φτηνή άπομιμηση!Δεν είπα τίποτα για το κινητό μόνο το Symbian με χαλάει λίγο (δραματικη έμπειρια)

Staf

Α οκ.Ναι οντως τοτε εχεις δικιο.Βασικα μονο στα WinMo μπορεις να αλλαζεις πραγματα και να γινονται καλυτερα..

katekepene

to exo apoxtisi os agent tis spread. oi fotografies apsoges. to video exi kataplixtiki poiotita kai me exi diefkolini poli sto touch screen paroti den imun fan dioti exi megala “pliktra” to sistino anepifilakta

giorgos

Arketa kolymata,ta perirssotera xwris profanh aitia,grhgoro exeretiko video kai fotografia me kalytera xrwmata alla kai mikroterh analysh apo to c905.To hxeio einai gia petama alla pernei oti hxeiakia thes me karfaki.

Στελλα

τι ειναι το sympian? kai giati oloi lene oti einai xalia?? as moy e3igisei kapoios..eimai asxeth k 8elw na 3erw prin kanw thn kinisi na agorasw to vivaz…!! apo mpataria,poia h gnwmi sas??

manolis44

Στελλα το symbian ειναι ενα απο τα καλυτερα λειτουργικα συστηματα που εχουν βγει και ειδικα
στα nokia nseries και στο Χ6 το καινουργιο nokia. Αλλα και στα sony ericsson.
To symbian ειναι ενα λειτουργικο συστημα που μπορει να παρει προγραμματα,παιχνιδια, και αλλα πολλα διαφορα γιαυτο παρε το Χ6 που ειναι ενα πολυ καλο.

Marilena

Pio m protinete paidia t nokia x6 I t Ericsson t vivaz;poio einai pio kalo?

i lovw s.e !!!

kala teleio kinito … afto 8a parw se ligo kairo … :))) 😀 :p
xixixixi ….. !!!!!!!

i lovw s.e !!!

καλα τελειο κινητο … αυτο 8α παρω σε λιγο καιρο … το εχει και μια φιλι μου και ειναι πραγματικα τελειο … πολυ ευκολο οταν το χειριζεσαι και πολυ ευχαριστο οταν το χειριζεσαι … 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.