Sony Ericsson Xperia Arc HD, Πρώτες spy φωτογραφίες

Το Sony Ericsson Xperia Arc HD το μελετάμε αρκετό καιρό τώρα χωρίς όμως να το έχουμε δει. Σήμερα για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα κάποιες spy φωτογραφίες που το φέρουν να έχει οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels με 320 ppi (pixels-per-inch). Τίποτε άλλο μέχρι στιγμή μόνο φήμες για διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz και φυσικά Android.

, Sony Ericsson Xperia Arc HD, Πρώτες spy φωτογραφίες

, Sony Ericsson Xperia Arc HD, Πρώτες spy φωτογραφίες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Απόστολος Ν.

Μάλλον είναι Android 4.0.

mitsosand

@Απόστολος Ν.
Μάλλον ΔΕΝ είναι Android 4.0.

Panagiotis.R

Η διαφημιση κατω απο τα specs τι ρολο βαραει?

ted

Δεν είναι android 4.0 αλλά 3.3

rpcf7

Νομιζω οτι αυτο εχει μπροστινη καμερα

Dimitris

Αφου 2.3.5 λεει στο Spy Image γιατι κανετε εικασίες;;;

βαγγελησ χ.

μακαρι να βγει.. γιατι και για το Duo τα ιδια λεγαμεε.. ποτε δεν βγηκε:(

Antonis

Just amazing….

Nikos

Η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο responsiveness της οθόνης κανένας κατασκευαστής δεν πρόκειται να φτάσει το iphone. Επίσης οι εφαρμογές στο AppStore πιστεύω πως είναι καλύτερες από το Android Market (αν και τώρα τελευταία to Android έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά στον τομέα των apps).

Ομως, η Sony Ericsson έχει κάποια πολύ καλά.
1. Η φωτογραφική μηχανή είναι φανταστική (μακάρι όμως να ενσωματώσει xenon flash όπως σε πιο παλιά της μοντέλα)
2. Ποιότητα Οθόνης. 320ppi είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά (iphone 326ppi)

Ο επεξεργαστής είμαι σίγουρος ότι θα είναι γρήγορος καθως και σε επίπεδο graphics acceleration.

Αν δεν πάρω iphone (που θα το ήθελα, αλλά δεν νομίζω γιατί είναι πανάκριβο) θα πάρω το Sony αφού ένα άλλο καλό σε σχέχη με το iphone είναι ότι μπορείς να βάζεις όσο εξτρά μνήμη θέλεις (microSD). Και επίσης δεν θα χρειάζεται να έχεις μαζί σου φωτογραφική μηχανή εμπορίου για να μπορείς να βγάζεις ποιοτικές φωτογραφίες. Τώρα όλα τα άλλα features είναι πάνω κάτω το ίδιο καλά σε όλα τα καινούρια κινητά.

tasos

το αγαπησα το μπλε ledaki <3

Antonis

Ωραιο ειναι.

ιωαννης

εχει δρομο για να φτασει σε ντιζαιν το αρκ…

Mike

@Nikos ευχαριστω man με εβγαλες απο τον κοπο να βρω το ppi του iphone 😉

Αν εχει Sandwitch και καμερα οπως το Arc S τοτε μαλλον θα ειναι το επομενο κινητο μου…Ελπιζω συγκριτικα με τις υπολοιπες “ναυαρχιδες” των αλλων Android εταιριων να ειναι φθηνοτερο αφου η Sony βγαζει διπυρηνο σχεδον ενα χρονο μετα το πρωτο που κυκλοφορησε….

giorgaras

Ρε παιδια μου φενεται η δεν εχει καμπυλη?

giorgaras

Ρε παιδια μου φενεται η δεν εχει καμπυλη?

Dimes

@Nikos όπως τα λέει ο Νίκος! Η Sony είναι κορυφή σε φωτογραφικές και σιγά σιγά ενσωματώνει τρομερούς φακούς στις συσκευές τις. Τις προάλλες, για παράδειγμα, στο Techblog υπήρχε θέμα με σύγκριση καμερας Arc (που θα μπορούσε να είχε πλασαριστεί καλύτερα από Sony…) με iPhone (που το παρουσιάζουν σαν υπερκινητό). Καθαρά πιο overall καλύτερες αυτές του Arc. Αγοράζεις κινητό και κάμερα μαζί (πράγμα που έκανα με το Arc S :P). Αν συνεχίσουν έτσι, κυκλοφορόντας ένα δυπήρινο και χωρίς να τσιγκουνευτούν τη RAM, θα μιλάμε για Α-ΝΤΑ-ΓΩ-ΝΙ-ΣΜΟ

Παντελακος

@ Dimes Συμφωνώ μαζί σου , αυτό που πολύ φοβάμαι όμως είναι ότι η Sony θα το πάρει πάνω της και δεν θα κοιτάξει να έχει χαμηλωμένη την τιμή ( λαμβάνοντας υπόψη αυτά που λέει ο χρήστης Mike ) σε σχέση με τα άλλα “τούμπανα” Smartphones αλλά θα το πάρει πάνω της με βάση το Design του κινητού ( το οποίο είναι πάρα πολύ ελκυστικό μπορώ να πω ) .Σε περίπτωση που κυκλοφορήσει με μια τιμή σε λογικά επίπεδα , θα είναι η επόμενη αγορά μου .

@ Ιωάννης Δεν πιστεύω πως πρέπει να βγάζεις τόσο γρήγορα συμπεράσματα , δεν έχουμε δει ακόμα το κινητό από μια πλήρη οπτική των 360 μοιρών έτσι δεν μπορείς να το συγκρίσεις με το Arc . Τώρα εσύ μπορεί με τις εικόνες που είδες να παρατήρησες κάτι που προσωπικά δεν σου άρεσε ή δεν σου αρέσει γενικά σε τέτοιες συσκευές άρα δεν έχω να κάνω κάποια παρατήρηση . (αντιπαραθέτω τις απόψεις μου με τις δικές σου σε φιλικό επίπεδο πάντα )

Κύριε Κώστα έχουμε πληροφορίες σχετικά με κάποιο Release Date ή άμα θα γίνει κάποια πιο ευρεία παρουσίαση της Sony στην οποία υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί και το συγκεκριμένο “Μανάρι” ?

Ανδρέας

Δεν λέω τελεια συσκευη, αλλα λέιπει το xenon flash… Πως αλλιως να το χαρακτηρισεις φωτογραφικο κινητο αν δεν εχει αυτο… Σε παλιοτερα μοντελα της εταιριας υπηρχε. Τωρα ελαχιστα (εως καθολου) κινητα περιλαμβανουν xenon φλας περα του κλασικου led…

Παντα ειχα απορία, γιατι δεν τα βαζουν και τα 2 να τελειωνουν…?

Xaris

@Ανδρεας
Συμφωνω και εγω χρειαζεται το xenon flash ή και τα 2!

Παντελακος

Επίσης άκουσα πως υπάρχει πιθανότητα το κινητό να μην είναι 2πύρινο πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κυκλοφορήσει σε πολύ χαμηλή τιμή , εδώ η HTC έβγαλε 4πύρινο , πόσο μάλλον και 2πύρινο να είναι … Επιπλέον κυκλοφορεί και η ονομασία Xperia Nozomi για το κινητό ..

kostas

691 μ.β. ram??? Πάλι τα ίδια .έλεος νέα HTC μας βρήκε.

alex

691 διαθεσιμη εννοει. μια χαρα ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.