Νέα Sony Ericsson XPERIA mini και mini pro [videos]

Τα “πειραγμένα” μικρά της σειράς XPERIA έρχονται το καλοκαίρι και εντυπωσιάζουν από τα ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά και τη μικρή “συσκευασία”. Με οθόνη 3 ιντσών, επεξεργαστή 1 GHz και μνήμη RAM 512 ΜΒ, το από XPERIA mini και το QWERTY XPERIA mini pro εντυπωσιάζουν με Android 2.3 Gingerbread και λάμπουν στα βίντεο που ακολουθούν.

Sony Ericsson XPERIA mini
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3 ιντσών, LCD, 320×480 pixels, 16 εκ. χρώματα, Bravia Engine
Κάμερα: 5 Megapixel, auto focus, LED flash, HD video 720p, image/ video stabiliser
Ενσωματωμένη μνήμη: 320 MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB), περιλαμβάνει 2GB
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 1200 mAh
Διαστάσεις: 88x52x16 χλστ.
Βάρος: 94 γρ.

Sony Ericsson XPERIA mini pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3 ιντσών, LCD, 320×480 pixels, 16 εκ. χρώματα, Bravia Engine
Κάμερα: 5 Megapixel, auto focus, LED flash, HD video 720p, image/ video stabiliser
Δεύτερη κάμερα: VGA 640×480 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 320 MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB), περιλαμβάνει 2GB
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 1200 mAh
Διαστάσεις: 92x53x18 χλστ.
Βάρος: 136 γρ.

Επεξεργάστηκε την 9 Μαΐου 2011 22:08

Σχόλια

    • dimiG24, Δεν ξέρουμε, δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές, υπολογίζουμε όμως ότι θα είναι κάπου στα 250-350 ευρώ.

  • Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι καλο να δώσεις λίγα παραπάνω ευρό και να αγορασεις το pro λογο μπροστινής κάμερας.

  • @dimiG24
    Κάπου διάβασα,αλλά στο μεταφέρω με επιφυλακτικότητα γιατί δεν είναι 100% σίγουρο, ότι θα προσπαθήσουν να τα κρατήσουν σε χαμηλή τιμή(συγκεκριμένα στην μεσαία προς χαμηλή κατηγορία τιμών για smartphones),περίπου την ίδια με των προκατόχων τους.Αν δεν κάνω λάθος όταν κυκλοφόρησαν τα X10 mini και pro ήταν γύρω στα ευρώ 260 ευρώ,άστο αν μετά έπεσαν στα 160.Κατά την προσωπική μου άποψη,με τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν πιστεύω ότι δεν θα ξεπεράσουν τα 300 ευρώ και θα κυμανθούν γύρω στα 200-250 ευρώ.

  • Κοτσος Τ, διάβασε προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων όπως αναφέρονται στο άρθρο. Η διαφορά τους είναι 2 χιλιοστά. 16 χιλιοστά το XPERIA mini, 18 χιλιοστά το XPERIA mini pro :)

  • Είναι άξιο θαυμασμού πάντως ότι ενσωματώνει τόσο καλά χαρακτηριστικά σε τόσο μικρό μέγεθος!Αν και επαναλαμβάνω θα ήθελα οθόνη 3.2 ίντσες.

  • Ρε παίδες θα έχουν GPS ή aGPS?Θα φωτίζονται τα πλήκτρα στο σκοτάδι?Πάντως πολύ όμορφα κινητά

  • @cVlachakis Μήπως ξέρεις εάν θα βγάλουν και καμία ανανεωμένη έκδοση του x8 γιατί με ανδιαφέρει ποιο πολύ και έχω τους ανδοιασμόυς μου ότι δεν θα με βολέψει η οθόνη τους.

  • Σε μαυρο η σε ασπρο ειναι καλυτερα να το εχεις?? Paris ναι φωτιζονται τα πληκτρα στο σκοταδι !!

  • Λες ότι δεν θα σε βολέψει η οθόνη τους και σου λέω ότι και του τωρινού Χ8 στις 3inches είναι. Συνεπώς αν σε καλύπτει ήδη το Χ8 σε αυτόν τον τομέα θα σε καλύπτουν και αυτά.

  • δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα σχολια ,αλλα μονο εμενα μου κανει σαν λιγο κινητο-φακελωμα ? :S δηλαδη οτι θα εχω στο κινητο μου θα τα μοιραζομαι με το facebook και τον μαρκ ζακεσνσπεργκ -_- ?? το χουν κανει τελειως φακελακι το facebook αλλα μην ξεφυγω απ το θεμα ..Μ αρεσει περισσοτερο το pro λογο του qwerty :/ αμα ειναι σε καλη τιμη θα το τσιμπησω :)

  • μαρεσει το προ αλλα 3ερει κανεις ποτε ακριβος 8α βγει τον ιουλιο..

  • Το Pro είναι πανέμορφο και με αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Και κυρίως σε λογικό μέγεθος. Δε λέω μπορεί τα πιο μεγάλα κινητά τύπου galaxy, να είναι καλύτερα σε browsing και multimedia, αλλά γιατί να χρειάζομαι τσαντάκι για το κιν μου?!?!? Αν βγει σε μια λογική τιμή (κάτω από 300€) το τσίμπησα! Περιμένουμε παρουσίαση!!!!!!!!!!!!!

  • Το smartphone Sony Ericsson Xperia MIni Pro ειναι τελιο.Σκεφτομουν να παρω το smartphone Sony Ericsson Vivaz Pro αλλα 100% θα παρω αυτο.

  • Ειμαι υποψηφιος αγοραστης SE XPERIA MINI.. Επιθυμητές η γνώμες όλων! Τα προβληματα που υπηρχαν με τη συσκευη (κολλήματα των back and options button οταν ζεσταθει, βουη στην καταγραφη βιντεο, κολλαγε το wi-fi) εξακολλουθούν να υπάρχουν ακόμα ή εχει δωθεί καποια λύση απο την SE? Να το αγορασω η θα μπλέξω??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.