Sony Ericsson XPERIA Play, Ήταν καρμικό

Ήταν “καρμικό” να συναντηθούμε και πάλι με το XPERIA Play πριν ανακοινωθεί επίσημα από τη Sony Ericsson. Θυμάστε τον περασμένο Δεκέμβριο τότε που το φέραμε στο φως της δημοσιότητας με spy βίντεο (929.738 views έχει φτάσει σήμερα!) ωραία ημέρα πρωτομηνιά και ολόκληρη η τεχνολογική κοινότητα παγκοσμίως έκανε reference το Techblog.

Σήμερα κανονικά από κοντά και κάτω από το φως του ήλιου το XPERIA Play όπως θα είναι το όνομά του, έπεσε και πάλι στα χέρια μας με ελληνικό μενού και την υπηρεσία PlayStation Pocket έτοιμη να υποδεχθεί τα games και να πείσει τους καταναλωτές ότι δεν θα κουβαλάνε μαζί τους ένα “παχουλό” κινητό μόνο για τηλέφωνα.




Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2011 0:39

Σχόλια

  • Κώστα ότι είσαι πολύ μπροστά το ξέρουμε για Ελλάδα.Όπως πας θα είσαι πολύ μπροστα και γενικά.Καλή συνέχεια φίλε και καλό κουράγιο!

  • Δεν μ'αρέσει.Προτιμώ το NGP.Δεν μου κολλάνε κινητά παιχνιδομηχανές.

    Ελπίζω να μην έχει τη τύχη του n-gage..

  • Μπορώ να πω Ότι αξίζει τα λεφτά του και νομίζω Ότι δεν υπάρχει κάποιο αλλα αντάξιό του στην αγορά.Είναι πρώτοπορεια που η Sony ERICSON δημιούργησε smartphone το οποίο είναι και παιχνιδομηχανή.Το λατρευω και το φθηνότερο που το έχω βρει είναι με 560€

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.