Sony Ericsson Xperia X10, Η αναβάθμιση σε Android 2.3 έρχεται τον Αύγουστο

Τον περασμένο Μάρτιο η επίσημη ανακοίνωση ότι το Sony Ericsson Xperia X10 θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread ενθουσίασε τους κατόχους του κινητού. Σήμερα η εταιρεία επανέρχεται με επίσημες ανακοινώσεις και ένα βίντεο. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει μέσα στο Αύγουστο και το βίντεο δείχνει τι να περιμένουμε.

Στην ίδια ανακοίνωση η Sony Ericsson αναφέρει ότι τα μοντέλα X10 mini, X10 mini pro και Xperia X8 θα παραμείνουν στην έκδοση Android 2.1 και δεν θα αναβαθμιστούν περαιτέρω.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Ιουνίου 2011 11:40

Σχόλια

  • Δεν πανε να βγαλουνε και την 3.0 . Εγω που το εχω με την 2.1 και εχω το SPB 3D επανω, το κινητο πεταει..........

  • @ ppantelis: Περιμένουμε την αναβάθμιση για το Optimus One μέσα στον επόμενο μήνα...

  • τον αυγουστο θα εχει ηδη βγει και αλλη εκδοση android...μια ζωη απο πισω ειναι η sony

  • https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps&rdid=com.google.android.apps.maps&rdot=1&pli=1 Παιδιά,και τώρα μπορεί να την πάρει την 5.6 έκδοση google maps το x10i(αρκεί να το έχετε κάνει dual-touch).Όταν πατήσετε εγκατάσταση αφού κάνετε είσοδο με τoν χρήστη gmail που έχετε και στο market ,θα πάτε από το market στις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει και θα σας βγάλει την ενημέρωση για το google maps.Να διευκρινίσω ότι δεν γίνετε πολύ σωστά η περιστροφή με τα δύο δάχτυλα που αρέσει στον cVlachakis και ότι για να δείτε 3d κτήρια με τα δύο δάχτυλα που τα σέρνεις προς τα κάτω δεν πρέπει να τα έχεις ενωμένα αλλά να έχουν απόσταση το ελάχιστο 2 εκατοστά. Παρόλα αυτά,μπράβο στην SE.

  • Συμφωνώ μ τν Κων/νο, το γύρισμα των 360' δν δουλεύει και τόσο κλ, λλά το άλλο μ τ δυο δάκτυλα δν μ προβληματίζει.... Πιστεύω πως όλα θα λυθούν μ τν ενημέρωση...

  • @Christos.Βρήκα τρόπο για την περιστροφή.Όταν βάζεις τα δύο δάχτυλα τα οποία τα σέρνεις προς τα κάτω για 3D,δοκίμασε να έχεις ανοιχτά τα δάχτυλα 2 εκατοστά τα οποία να τα σέρνεις δεξιά ή αριστερά αλλά να τα έχεις οριζόντια.Γίνετε κανονικά η στροφή 360'.

  • ξέρετε που μπορώ να κατεβάσω κινούμενες ταπετσαρίες και παιχνίδια για το xperia x10i το μεγάλο ?

  • Γιατί να μην μπορεί και το Xperia X10 mini pro να ενημερωθεί με το λογισμικό 2.3? Αν και δεν το χρειάζομαι, απλώς μου αρέσει το στύλ του...

  • @Κώστας άμα σ αρέσει το στύλ μπορείς να κατεβάσεις κάποιο θέμα π θ τ κάνει ν μοιάζει με Gingerbread...

  • δεν λέω καλό το 2.1 για το x10 mini pro,αλλα το 2.3 ειναι πολυ καλύτερο γιατί μπορείς να βάλεις πάνω άπο ένα widget στην οθόνη.και άμα προσπαθήσεις να το βάλεις το 2.3 άπο μόνος σου,μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθόλου την κάμερα.

  • άμα η sony θέλει να συνεχίσει να πουλάει παλιά μοντέλα android πρέπει να τους βάλει καλύτερο λογισμικό.ελπίζω να με ακούνε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.