Sony Ericsson XPERIA X10, Έρχεται τον Απρίλιο με τιμή 569 ευρώ;

Sony Ericsson XPERIA X10, το πρώτο κινητό της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Το είδατε πρώτοι εδώ στο Techblog.gr από τον περασμένο Νοέμβριο αλλά ακόμα περιμένουμε να κυκλοφορήσει. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, πληροφορίες το θέλουν να έρχεται μετά το Πάσχα, δηλαδή μέσα στον Απρίλιο ενώ σήμερα το έβγαλαν και τα Multirama στο site τους σαν “Αναμενόμενο”.

Στο site των Multirama η τιμή για προπαραγγελία είναι 569 ευρώ και δείχνει ότι θα φέρει και τα δύο χρώματα, το λευκό και το μαύρο. Δεν τίθεται θέμα ότι θα το έχει αποκλειστικό, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε να το μάθουμε. Ούτε και γνωρίζω αν θα το πάρει απευθείας από Sony Ericsson, ή θα το φέρει παρεισαγωγή. Αυτό που κρατάμε είναι η τιμή, που δείχνει να κυμαίνεται κοντά στα 550 ευρώ και αναμένουμε για τις επίσημες ανακοινώσεις.


Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 16:12

Σχόλια

  • Πανάκριβο είναι αυτό. 1000 φορές το Vivaz.
    Εκμεταλλεύεται η Sony Ericsson το Android.
    Πιο πολλές πωλήσεις, πιστεύω, θα κάνουν τα μικρότερα X10.

  • ακριβο πολυ... με τοσα λεφτα καλυτερα το Desire.
    Πιστευω οτι αντι για το vivaz καλυτερο για hd θα ηταν το samsung i8910, αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο...

  • ρε παιδια μια ερωτηση να κανω..τα smartphones πχ το Χ10 μπορουν να προβαλουν ολοκληρη ταινια..? ρωταω επειδει ταξιδευω πολλες ωρες με κτελ και θελω να περνα η ωρα ευχαριστα...

  • ΤΑΣΟΣ, θα πρέπει να κοιτάξεις στο smartphone που θα επιλέξεις την συμβατότητα με τα αρχεία βίντεο (δεν παίζουν όλα τα διαδεδομένα DivX) και φυσικά να θυμάσαι ότι η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα βλέποντας ταινία 90 λεπτών. Θα προλάβεις να την δεις με full φόρτιση αλλά δεν ξέρω ανά περίπτωση πόση ώρα θα σου μείνει.

  • εννοειται οτι μπορουν φιλε μου! Μεσα στο ομνια 2 εχω το avatar και το from paris with love και χωραει και αλλες! Εννοω με αυτο οτι μπορεις να βαλεις οσες ταινιες χωραει η μνημη σου! Απλα πρεπει να ενσωματωσεις τους υποτιτλους στην ταινια πρωτα, γιατι δεν ξερω αν ο player του κινητου κανει την ενσωματωση μονος του, οπως το vlc για παραδειγμα, και στη συνεχεια πρεπει να την κανεις compress για να την παιξει στο κινητο!

  • Bγηκε καινουρια εκδοση του ΤCPMP (Core) που παιζει κανονικα υποτιτλους ακομα κ αν δεν ειναι ενσωματωμενοι.Απλα πρεπει να βαλεις τους υποτιτλους στον ιδιο φακελο με την ταινια και με το ιδιο ονομα.Π.χ. avatar.avi , avatar.srt

    Παιζουν κανονικα.

  • Οπως το vlc δηλαδη! Μπραβο πολυ καλο! δεν ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο προγραμμα! Βασικα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει γιατι τοσο καιρο με αυτο τον τροπο βαζω τις ταινιες και στο ομνια και στο psp. Το avatar οταν το ειχα κατεβασει στην αρχη σε μορφη avi, επειδη ηταν πολυ μεγαλο σαν αρχειο δεν το επαιζε στο ομνια (προσπαθησα να το κανω δοκιμη στην αρχη χωρις υποτιτλους), ακουγα ηχο αλλα δεν ειχα εικονα. Το μετετρεψα στην συνεχεια σε mp4 και επαιζε κανονικα! Μικροτερες ταινιες ομως πιστευω τις παιζει κανονικα! και αν δεν χρειζονται και ενσωματωση οι υποτιτλοι τοτε τα πραγματα ειναι πιο απλα!

  • Παρε το Αllok to avi converter και μετατρεπεις οτι θες σε avi και σε οτι αναλυση θες..Διαλεγεις Μικροτερη αναλυση και παιζει κανονικα στο Οmnia..

    Nαι το TCPMP μοιαζει με το VLC.Πολυ απλο στην χρηση και παιζει τα παντα με τα καταλληλα plug-ins.

  • Σας ευχαριστω παιδια...με βοηθησατε πολυ..τωρα πρεπει να αποφασισω αναμεσα στο milestone kai to omnia2...

  • το milestone οπως εχει πει και ο cVlachakis ειναι πιο γρηγορα στο συνολο του, αλλα εγω φιλε μου ομνια εχω και μου αρεσει πιο πολυ!

  • ΤΑΣΟΣ, πάρε Milestone, καμία σχέση σε εμπειρία χρήσης με το Omnia II. Όλα γίνονται πιο ξεκούραστα, θα το ευχαριστιέσαι κάθε φορά.

  • ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ MILESTONE ΓΕΡΝΩ, ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ LAG ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΜΝΙΑ(ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΔΝΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ...

  • Το ομνια εχει απιστευτη οθονη και ειναι πληρως παραμετροποιησημο. το κινητο το κανεις στην κυριολεξια οτι θελεις (μεχρι και overclocking). το lag φιλε μου ειναι κατι το οποιο με ξενερωσε και εμενα στην αρχη, οταν το ειχα πρωτοανοιξει το κινητο, και περιμενα να τρεχει πιο σφαιρα... αλλα αυτο εχει ξεπεραστει... Το κινητο πραγματικα πεταει, το κανεις οτι θελεις και δεν προκειται να το βαρεθεις ποτε! ασε που ειναι και πιο θηνο απο το milestone ;-)

  • Όχι και πιο φθηνό! Ίδια τιμή έχουν στη WIND.
    Omnia II 485 ευρώ
    Milestone 478 ευρώ (σύντομα διαθέσιμο)

  • Ουπς σορυ...παραπληροφορηση...χεχεχεχεχε! απο κεκτημενη ταχυτητα και επειδη πρωτα παντα κοιταω στο skroutz... Αλλα δικιο εχεις, οι πλειοψηφια αγοραζει συνηθως απο εταιρειες κινητης!

  • Κώστα με το που θα κυκλοφορήσει επίσημα θα έχουμε νέο review που θα αφορά την τελική έκδοση? Κόντρα με Milestone ή HD2 ή σύγκριση κάμερας με το Vivaz?

    (Ζητάω πολλά μήπως ε? Χεχεχε απλά είναι μπόλικα τα λεφτά και θέλω μια όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη για να ξέρω που θα τα σκάσω.)

  • Με πέθανες τώρα! Αν σταθώ τυχερός και τα έχω την ίδια μέρα και τα τρία! X10 - Milestone - HD2

    Πάντως το X10 που θα κυκλοφορήσει, θα το έχουμε για να δούμε τις βελτιώσεις σε σχέση με το μοντέλο προ-παραγωγής που δοκιμάσαμε τον περασμένο Νοέμβριο.

  • Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι αμέσως μετά το Πάσχα. Δηλαδή μέσα στον Απρίλιο.

  • sel, στα καταστήματα θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου με ελληνικό Android 1.6. Δεν υπάρχει ενημέρωση πότε και αν θα λάβει αναβάθμιση σε 2.1

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.